2786

Billaras

Αποδόσεις γύρω στο 3.00!

Εγραφα προχθές ότι και δύο σημεία αρκούν. Οταν όμως παίζεις λίγα ματς, αρκεί και…ένα! Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρασε και δεν ακούμπησε. Η Κόνιασπορ πέρασε και δεν ακούμπησε. Δικαιότατα έχασαν. Ελα όμως που το τρίτο σημείο ήρθε όμορφα! Η Μονακό φυσικά. Κάμάρι των απανταχού value bets hunters είναι ως τώρα. Πέρασε από την Τότεναμ, ήρθε το 5.50, λουκουμάκι.

Κι έτσι απλά, γύρω γύρω το παιχνίδι μου, βγήκε έστω και με ψίχουλα, από πάνω. Κέρδος ελάχιστο; Ναι, αλλά κέρδος. Παίζεις με τα “θηρία”, κάθονται ένα ή δύο κι όλα καλά. Εδώ βλέπω αριστερά και δεξιά κάτι…απιθανιές, παίζουνε καμιά δεκαπενταριά ματς από Τρίτη ως Πέμπτη, γεμίζει ο τόπος φαβορί και g/g και overάκια και σκατουλάκια του 1.

60-1.70, κάθεται…μιά δυάδα και …κλαίμε όλοι από χαρά. Την ίδια ώρα φυσικά το ταμπλό του τριημέρου δείχνει την καθαρή ήττα και χασούρα. Anyway, αυτοί που παίζουνε (θεωρητικά) έτσι κι αυτοί που τους ακολουθούν, ας…πρόσεχαν. Πάμε στο σήμερα. Ζόρικη άλλα ωραία μέρα. Πολύ ωραία. Οταν έχουμε σύναξη, πάντα είναι ωραία. Θα γράψω και καπάκι θα φύγω γιά αεροδρόμιο να παραλάβω φίλους.

Καλούς φίλους. Και το βράδυ θα βρεθούμε καμιά 40αρια να φάμε και να πιούμε, άλλος καλός φίλος παρήγγειλε και τούρτα, την οποία βλέπετε! Οποιος θέλει, έστω και στο 90΄, μπορεί να “σκοράρει” και να έρθει! Λεπτομέρειες στο ανάλογο ποστ στο φόρουμ. Τώρα γιά..αύριο δεν σας εγγυώμαι τι ώρα θα ανέβει στήλη και σε τι κατάσταση θα είναι το κεφάλι μου (χεχεχεχε), αλλά…who cares; Θα το απολαύσουμε (και) απόψε, αυτό προέχει.

Παράλληλα, γιορτάζει… το 90% της οικογένειάς μου (μάνα, πεθερά, κόρη, ανηψιά), οπότε…άντε Βασιλάκη τρέχα να τα προλάβεις όλα! Στα ματσάκια μας: Η Αγγλία έχει…και δεν έχει. Τι εννοώ; Σημεία έχει, αλλά όχι στα levels που γουστάρει το Betsellers. Ετσι (καλο)μάθαμε. Κοιτάμε τα 2.80 και 3.00 και…μας ξυνίζουν. Αυτό δείχνει πόσο έχει ανέβει το επίπεδο.

Γουέστ Χαμ (2.75) και λίγο…Μπέρνλι (8.50) κοίταξα στην Premier, λίγο Φούλαμ (2.87) και Ντέρμπι στην Championship (3.00, εδώ με πρίζωσε ο Μάκης), Οξφορντ (3.60), Νορθάμπτον (3.00), Φλίτγουντ (3.00) στην 1η και Νοτς Καουντι (3.00), Στιβενέιτζ (3.00) στην 2η. Αυτά έφτασαν ως την τελική ευθεία. Οταν τα επτά είναι από 3.00 και κάτω, ναι μεν δεν αποκλείω να εμφανιστούν περισσότερα, αλλά οι αποδόσεις είναι οριακά αποδεκτές.

Αποφάσισα να παίξω μονό την Μπέρνλι (έτσι…τσαμπουκά, δεν δέχομαι γιά καμιά ομάδα αυτή την απόδοση, ήδη έχει κάνει ζημιά στην Λίβερπουλ, η Λέστερ δεν ξέρω πως θα διαχειριστεί το “Μπρυζ την Τρίτη-Τσέλσι την άλλη Τρίτη, ενδιάμεσα το…ψιλαδάκι”. Και από εκεί και πέρα; Σβήνω την Γουέστ Χαμ που γύρισε φαβορί (άλλο 2.90, άλλο 2.75, όσο κι αν γιά πολλούς ειναι “ψιλά γράμματα” αυτά).

Και μένουν επτά. Θέλω να παίξω τα τρία. Εδώ θέλει έμπνευση και χημεία. Στιβενέιτζ και Φλίτγουντ τα δύο πρώτα που σβήνω. Μην με ρωτάτε γιατί. Ο καθένας αποφασίζει. Το άτιμο το “κλικ” καμιά φορά, μετράει πάνω από όλα (αφού έχει γίνει η αρχική διαλογή βάση φόρμας και ειδήσεων και απόδοσης). Εμειναν πέντε. Οι δύο μοιάζουν. Κακές ως τώρα, αλλά με καλούς προπονητές και περιμένω ξέσπασμά τους.

Αναφέρομαι σε Ντέρμπι και Νοτς Κάουντι. Η τρίτη (Φούλαμ) είναι πρωτίστως κόντρα της κακής Γουίγκαν, η Οξφορντ αποκτά σταθερότητα και πήρε το ντέρμπι με τη Σουίντον, η τελευταία (Νορθάμπτον) δεν γίνεται να…μην παιχθεί. Ομάδα…σχεδόν ένα χρόνο αήττητη! Βρε ένα χρόνο! Απο 19/12/2015, στο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναχάσει. Καταλήγω. Νορθάμπτον-Ντέρμπι-Νοτς Κάουντι.

Το..τραίνο και οι δύο που περιμένω ξέσπασμα. Αλλά εσείς αποφασίστε γιά εσάς. Τις δύο τις κράτησε και ο Μάκης. Γιά να δούμε. Φυσικά, σε αυτές τις αποδόσεις, πάμε σε trixie (το πρώτο φετινό). Ούτε patent και μονά συμφέρουν. Κλείσαμε με το νησί. Πάμε πέρα από αυτο; Μορειρένσε (3.25), Σετούμπαλ (2.15), Εουπεν (7.00), Ειμπάρ (2.90), Χέρενφεν (2.62), Μετς (4.00) και Εξέλσιορ (4.

75). Αυτά είναι. Σβήνω κατ ευθείαν Εουπεν (οκ, ένα θηρίο έπαιξα με Μπέρνλι, μην το…παρακάνω μέσα Σεπτέμβρη), σβήνω και Σετούμπαλ (το μόνο φαβορι που είδατε, το οποίο δεν μου “κολλάει” πουθενα). Σβήνω και Χέρενφεν, περίπτωση Γουέστ Χαμ. Αλλο 2.85, άλλο 2.62 που πήγε. Τώρα δεν συμφέρει. Οπότε, έμειναν τέσσερις… Οι δύο με …ξαναπληρώσαν προ ημερών (Ειμπάρ και Μετς).

Να τις τιμήσω πάλι; Why not; Καλά είναι. Η πρώτη με την Σεβίλλη (που είχε Γιούβε, θα έχει ντέρμπι με Μπετις, θα κάνει rotation και έχει…ένα χρόνο να κερδίσει εκτός), η άλλη σε μιά χαρά φόρμα και μιά χαρά απόδοση. Μαζί τους. Τρίτη θα πάει η ολλανδέζα. Που επίσης αναφέρθηκε προ ημερών, αλλά (κακώς) την άφησα. Τώρα οχι. Η Βίλεμ στην πρεμιέρα ήταν …πρώτο φαβορί γιά φούντο.

Πως προέκυψε καυτο φαβορί σήμερα; Μιά χαρά η Εξέλσιορ, καθαρή αξία. Και έκλεισα κι εδώ. Trixie…συν ένα μονό. Την Εξέλσιορ θα την παίξω και μόνη της, αντέχει το 4.75. Αρα και σε αυτό μοιάζουμε με τον Μάκη. Ας βγουν Ντέρμπι-Εξέλσιορ-Νορθάμπτον (τα κοινά μας) και…θα είναι ακόμα πιό ωραίο το βράδυ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 8.

060 μονάδες. Επιστροφές απο 15/9: 275 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.335 μονάδες. Ποντάρισμα 17/9: Μονό αποδεκτό: Λέστερ-Μπέρνλι 2 (8.50), με 30 μονάδες. Trixie: Νορθάμπτον 2 (3.00)-Ντέρμπι 2 (3.00)-Νοτς Κάουντι 2 (3.00), με 35 μονάδες κάθε δυάδα και 10 η τριάδα. Ολο μαζί 115 μονάδες. Trixie:Εξέλσιορ 2 (4.75)-Μετς 2 (4.00)-Εϊμπάρ 1 (2.90). Με 30 καθε δυάδα και 10 η τριάδα, όλο μαζί 100 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Βίλεμ-Εξέλσιορ 2 (4.75) με 50 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 295 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.040 μονάδες. Προσέξτε λιγο: Παίζω νορμάλ (προς λίγα), αλλά τα trixie μου επιτρέπουν να κοιτάω πιό…ψηλά. Επτά ματς συνολικά. Μπορούν εύκολα να βγουν μόλις δύο και να έχω και κέρδος! Η διαφορά όμως είναι ότι -δεν φαίνεται με γυμνό μάτι- ρισκάρω παραπάνω.

Θέλω 66% ευστοχία. Θέλω κάπου δυάδα μαζί (εκτός αν βγουν τα δύο μονά). Κι αυτό δεν είναι απλό. Δείτε κι όσα άφησα και αποφασίστε. Νέα στήλη αύριο, ελπίζω..ίδια ώρα (άντε, λίγο πιό αργά, θα έχει προηγηθεί ξενύχτι). Και σήμερα, δεν θα είμαι στο chat, ευνοήτοι οι λόγοι! Blogger of the week Γιά να μην κάνω κανένα λάθος και γράφω 37 ονόματα από τώρα, ας ανακοινώσω τους δύο πρώτους! Αλέξανδρος Μπαλούρδος (Kattis) κάνει πρεμιέρα! Δευτέρα στέλνει κείμενο, Τρίτη το ανεβάζω, τον γνωρίζετε οι περισσοτεροι από το φόρουμ και το chat.

Ακολουθεί την άλλη Δευτέρα 26 του μήνα (Τριτη θα τα βλέπετε έσεις) ο Γρηγόρης Τσαρκοβίστας (Γρηγόρης_Απο_Πάργα) που μου το ζήτησε να γράψει τώρα, γιατί θα ασχοληθεί με…E-Sports, συγκεκριμένα το League of Legends, στο οποιό ξεκινάει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 29 του μηνα και έχει αφιέρωμα και αναλύσεις. Μιά στοιχηματική αγορά με αυξανόμενες τάσεις, (νομίζω δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο).

Και οι δύο, τα κείμενα τους θα μου τα στείλουν στο γνωστό mail ([email protected]), Δευτέρα βράδυ. Και Τριτη θα τα “ανεβάζω”. Και μετά…όποτε θέλουν. Και κάθε μέρα αν θέλουν, γιά μιά εβδομάδα ολόδική τους. Νομίζω κατανοητό, έτσι θα γίνει με όλους. Τα άλλα παιδιά να περιμένουν τη σειρά τους. Νέα ενημέρωση γιά τους επόμενους δύο, το Σάββατο 1/10.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras