617

Thassios

Αποδόσεις φωτιά σε καυτό ντέρμπι!

Είπαμε ότι έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τη Πέμπτη δεν άξιζα τίποτα καθώς έχουμε ένα καινούργιο νταλκά που βάλαμε στο κεφάλι μας και λέγεται ”σκορ”. Όταν παίζουμε επαναληπτικούς και με το εκτός έδρας γκολ να μην μετράει, τότε θα τα έχουμε αυτά. Ξεκινάει περίφημα το ματς της Βίκινγκ με 0-1 και εκεί αρχίζουν να πέφτουν οι ψιλές.

Στο 1-1 πλέον και με τους Ρουμάνους να χάνουν τη πρόκριση αρχίζει και πέφτει ξύλο με 6 κίτρινες κάρτες ήδη στο ματς. Πολύ γρήγορα όμως γίνεται το 1-2 και οδηγούμαστε στη παράταση με τις ομάδες να έχουν χαλαρώσει και να την περιμένουν (αν μετρούσε το εκτός έδρας γκολ ,τότε θα συνέχιζε το ξύλο) με αποτέλεσμα να βγει μόλις μία κίτρινη μετά σε 35 λεπτά υπόλοιπο αγώνα.

Στη Νις που μπήκε με γρήγορο γκολ , παίξανε ξύλο στη παράταση όπου βγήκε η κόκκινη κάρτα , ενώ στην Άντβερπ δεν είχαμε αρκετό ξύλο. Αυτά με όσα έγιναν τη Πέμπτη όπου ξαναλέω δεν αξίζαμε να κερδίσουμε , ακόμη και ο Απόλλων που είμασταν κοντά στο να πάρουμε το ποντάρισμα , έπαιξε τόσο χαλαρά που δεν πήρε κάρτες.

Χθες όμως αλάνια μου ήταν κλέψιμο.

Καθαρή απατεωνιά του ρέφερι. Το ματς έπρεπε να τελειώσει τουλάχιστον με 7-8 κίτρινες κάρτες. Κι όμως αυτό το αλάνι κατάφερε να τελειώσει το ματς με 3 κίτρινες και μάλιστα η μία της Ίντερ , που δεν της έδινε κάρτα ούτε με αίτηση, ήταν για διαμαρτυρία. Όχι δεν είμαι από αυτούς που πάντα φταίει κάτι για τα χαμένα μπετ μου, απλά χθες ήταν 100% η στραβομάρα του Fabbri.

Τα αφήνουμε όλα και πάμε στα σημερινά.

Νωρίς κρατάω το κόμπο 2+ g/g της Σαντόνγκ μέσα στην Γουχάν. Είναι παιχνίδι που είχα αναφέρει στη στήλη ”Όταν μιλάνε οι αριθμοί” με την Γουχάν να έχει μόνο g/g εντός έδρας. Καλύτερη ομάδα φυσικά οι φιλοξενούμενοι όπου κυνηγάνε τη πρώτη θέση αλλά και στο προηγούμενο ματς δέχτηκαν γκολ που ήταν μόλις το 2ο εντός έδρας.

Τα περισσότερα γκολ τα έχουν δεχθεί εκτός έδρας και γι αυτό το κόμπο σε απόδοση 3,40 έχει αξία.

Συνεχίζω με Νορβηγία και το ματς της Κονγκσβίγκερ με την Στάμπαεκ. Ομάδες 2ου ημιχρόνου θα έλεγα μιας και τα στατιστικά το μαρτυράνε. Εντός οι γηπεδούχοι έχουν 6 σερί ματς που βάζουν πάνω από ένα γκολ ενώ 8 στα 10 ήταν g/g. Τρία σερί g/g 2ου ημιχρόνου ενώ 6 στα 10 συνολικά.

Από την άλλη η Στάμπαεκ έχει 5 σερί εκτός έδρας ματς που βλέπουμε g/g και μάλιστα τα 4 ήταν και όβερ 4.5 γκολ. Απίθανο στατιστικό με την φιλοξενούμενη να έχει κι αυτή 3 σερί g/g 2ου ημιχρόνου ενώ τα 3 από τα 5 τελευταία ήταν g/g και στα δύο ημίχρονα. Κρατάω το g/g 2ου ημιχρόνου σε απόδοση 2,70 ενώ από κοντά και το g/g και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 10.

Πάμε και στη Σουηδία που η Χάκεν υποδέχεται τη Βάρναμο. Οι γηπεδούχοι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μιας και είναι στη κορυφή της βαθμολογίας έχουν 3 σερί ματς που δεν δέχονται γκολ ενώ πιο πρίν είχαν 5 σερί ματς g/g. Θεωρώ ότι θα ξαναγυρίσουν πίσω στα γκολ μιας και η Βάρναμο μπορεί να είναι ομάδα που είναι χαμηλά στις θέσεις αλλά βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα.

Το 1 + g/g δεν έχει αξία στο 2,60 αλλά το g/g 2ου ημιχρόνου στο 3 το κρατάω. 4 στα 10 εκτός για Βάρναμο και 3 στα 9 εντός για τη Χάκεν όπου τα άλλα 3 ματς από τα 9 ήταν ng.

Συνεχίζω με τη Σουηδία και πάω στο ματς του Βαστέρα με την Εγκρίτε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί 1,80 ο άσος όταν οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες πορείες φόρμας. Οι γηπεδούχοι έχουν 6 σερί ματς που δεν έχουν νίκη ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι 7 ματς αήττητοι έχοντας μάλιστα 4 νίκες στα τελευταία 5.

Το διπλό είναι στις επιλογές μου στο 3,50 ενώ το ματς βλέπω να έχει και γκολ. Κρατάω και το κόμπο στο 2 + g/g σε απόδοση 6 ενώ για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το Χ2+ g/g σε απόδοση 2,70. Επίσης ο Βαστέρας έχει την τάση να προηγείται στο σκορ , οπότε κοιτάζω και το ειδικό ”πρώτος γκολ Βαστέρας + X2” σε απόδοση 5,5.

Μένοντας στα διπλά με αξίες αλλά και στα ειδικά , παρόμοιο διπλό με αυτό της Σουηδίας έρχεται από την Αμερική με την ομάδα του Μόντρεαλ.

Στο 3 το διπλό έχει αξία καθώς μιλάμε για μια ομάδα που πετάει φωτιές. Από 10 Ιουλίου έχει να χάσει και παίζει με μια Σικάγο που βογγάει να πάρει νίκη μπας και περάσει στα πλέι οφ. Δύο σερί ήττες έχοντας δεχθεί 6 γκολ , σήμερα θεωρώ ότι θα τα βρει σκούρα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προηγηθεί στο σκορ κι αυτό γιατί στα 6 η Μόντρεαλ έχει βρεθεί στα 5 από αυτά πίσω στο σκορ.

Στο 5,5 το ειδικό να σκοράρει πρώτο το Σικάγο αλλά να μην κερδίσει.

Αυτά σε ότι αφορά τα γκολ. Και πάμε τώρα στις κάρτες!

Δύο ματς έχω ξεχωρίσει όπου πάνω κάτω όλοι ξέρετε ποια είναι. Ξεκινάμε από το Γιουβέντους – Ρόμα όπου σφυρίζει το αλάνι ο ”παππούς” που λέει και ο Blue ο φίλος μου. Irrati μας έχει πληρώσει αρκετές φορές αρκεί οι ομάδες να παίξουν αντρικά , όπως πρέπει.

Χθες ας πούμε αν είχα αυτόν τον ρέφερι θα είχαμε πάνω από 7 κάρτες στο ματς. Θεωρώ ότι θα έχουμε και γκολ αλλά και πολλές κάρτες στο ματς. Το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” πληρώνει 5,5 και είναι σούπερ. Ο Ρέφερι θα πληρώσει αν ματώσουν οι παίκτες.

Μετά πάμε στη Βραζιλία όπου έχω ένα καυτό ντέρμπι. Η Γκόιας λοιπόν υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε η οποία βρίσκεται στη προτελευταία θέση του πίνακα.

Επικρατεί ένας χαμός στη Goiania όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων θέλουν να δουν την Ατλέτικο να πέφτει κατηγορία (αν και είναι νωρίς ακόμη). Στο κύπελλο αποκλείστηκαν από τη μισητή αντίπαλο και έτσι ζήτησαν από τους παίκτες να πάρουν το αίμα τους πίσω σήμερα και να τα δώσουν όλα. Πάντα είναι ένα καυτό ματς με πολλές κάρτες και περιμένω το ίδιο και σήμερα.

ο Ρέφερι από τη Σεάρα έχει βγάλει φέτος 3 κόκκινες σε 11 ματς ενώ γενικά είναι πολύ πεναλτάκιας ρέφερι. Το ειδικό ”όβερ 2,5 κίτρινες κάρτες η κάθε ομάδα” που έχει επιβεβαιωθεί στα 3 τελευταία ματς μεταξύ τους , δίνει ένα ωραιότατο 5αράκι και θα μπει στο παιχνίδι μου! Δε μπορώ να αφήσω τέτοια απόδοση. Από το match combo αυτό (πολλές φορές κολλάει από την εφαρμογή, ενώ από Laptop είναι σούπερ)! Ενώ στο ίδιο άμα προσθέσω και κίτρινη για τη κάθε ομάδα στο ημίχρονο πάμε στο τρομερό 8,50.

Δηλαδή σε ένα τέτοιο ντέρμπι να πάρουν από τρεις κίτρινες η κάθε ομάδα και από μία στο ημίχρονο και μου δίνει 8,5:;; Το παίζω και ότι γίνει . Αξίζει με χίλια! Τέλος στο 3,10 βρίσκω και το πέναλτι που έχει επίσης αξία!

Αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα! Και πάμε στο τρόπο που θα ποντάρω. Ξεκινάω από τις κάρτες όπου θα πάρω 3 μονάδα. Το ειδικό με απόδοση 5,5 σε Ρόμα και τα δύο μονά (5 και 8,5 απόδοση)στο ντέρμπι της Βραζιλίας όπου και θα είναι το πιο φορτωμένο σημείο.

Από εκεί και πέρα κρατάω τη δυάδα g/g 2ου ημιχρόνου σε Κονγκσβίγκερ και Χ2 με g/g σε Εγκρίτε. Μετά θα παίξω και το μονό του g/g και στα δύο ημίχρονα σε Νορβηγία ενώ θα ποντάρω τέλος και το μονό στην Αμερική με το ειδικό ”να σκοράρει πρώτο το Σικάγο και να μην κερδίσει”.

Αυτά ήταν όλα παικταράδες μου! Μια χαρά πρόγραμμα σήμερα με αρκετές επιλογές που μου αρέσουν πολύ.

Τα λέμε φυσικά από το απογευματάκι στο chat μέχρι τη λήξη του ντέρμπι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS