2150

Billaras

Απολογισμός: Εκτός Αγγλίας-Σύνολο!

Καλό μήνα, δεν θα πω ακόμα “καλό Μουντιάλ”, αυτό θα το πω την Τρίτη, που θα ξεκινήσω να γράφω γι αυτό. Αν και τα τελευταία 24ωρα το…νοιώθω το Μουντιάλ να ζυγώνει, μου'χουνε βγει τα ματάκια στη μελέτη (γέλια), κοιμάμαι με Μαρόκο και ξυπνάω με Ιαπωνία (λέμε τώρα). Τα φερα έτσι όμως, να είναι όλα στην ώρα τους. Και στην σημερινή Kingbet αν δείτε, δεν λέω λέξη γιά το Μουντιάλ.

Απολογισμό της σαιζόν κάνω, περίπου σε περίληψη αυτά που διαβάζετε κι εδώ. Ετσι πρέπει. Εξάλλου γιά το Μουντιάλ θα έχουμε μίνιμουμ 3-4 στήλες εδώ να τα πούμε και σίγουρα 3 στην εφημερίδα. Από Τρίτη λοιπόν αυτά (άντε ας πω κάτι μουντιαλικό, έχω….χρόνια να κράξω τον ΟΠΑΠ, από τότε που ήταν κρατικός, ας το κάνω τώρα, γιατί αυτό που ειδα στο κουπόνι του που κυκλοφόρησε προ 3ημερου ήταν για…πολλά γέλια! Είδα στους πιθανούς πρώτους σκόρερς της διοργανώτριας Ρωσίας τον…Κοκόριν, μιλάμε γιά έναν παίκτη που ξέραμε από τα μέση Μάρτη ότι δεν θα παίξει, τραυματίστηκε σοβαρά στο ευρωπαικό ματς της Ζενίτ με την Λειψία, δεν ήταν καν δηλαδή στην προεπιλογή του Τσερτσέσοφ, αλλά στον ΟΠΑΠ θα…ξέμεινε από το προ διετίας EURO, με απόδοση 5.

00 κιόλας….). Πάμε τώρα στο 2ο και 3ο κομμάτι του απολογισμού. Μαζί. Ειδαμε την Αγγλία (σ.σ όσοι την είδαν ΣΩΣΤΑ, γιατί διαπίστωσα από τα σχόλια ότι κάποιοι δεν ξέρουν καν ελληνικά….), τώρα θα δούμε τα εκτός Αγγλίας σημεία του 9μηνου και φυσικά το συνολο. Εχουμε εν ολίγοις 20 πινακες ακόμα. Ευχομαι αυτή τη φορά όσοι μπουν στον κόπο, να διαβάσουν σωστά.

Είναι 9 (μηνών) + ένας (συνολικός) πίνακας εκτός Αγγλίας και επίσης 9 (μηνών) +ένας (συνολικός) της σαιζόν ενιαίας. Ολόκληρης. Μαζί με τα εγγλέζικα που χω βάλει, είναι όλα πλέον εδώ, δηλαδή 27 πίνακες από το 9μηνο (εντός-εκτός-σαιζόν) και τρεις συνολικοί (εντός-εκτός-σαιζόν). Οπως εχω ξαναγράψει, οποιος θελει σώζει οποιον πινακα θέλει και τον βλεπει ανετα μεγενθυμένο μετά.

Ξεκιναμε με τους εκτός Αγγλίας…..                                                                                           Συνεχίζουμε με τα ΣΥΝΟΛΑ πλέον. Ανα μηνα (ΑΥΤΟΥΣ, θυμίζω, τους βλέπατε ΚΑΘΕ μήνα, κάναμε μηνιαίο απολογισμό σας θυμίζω, ενώ εδώ είναι φυσικά και ο τελευταίος, ο Μάιος).

                                                                                                                                                      Και κλείνω ξαναβάζοντας και τον εγγλέζικο συνολικό, ΜΑΖΙ με τους άλλους δύο.

ΕΔΩ είναι πλέον όλη σαιζόν τμηματικά και ενιαία. Από αριστερά προς τα δεξιά, 1ος ο εγγλεζικος (τον είδατε και την Τριτη), μετά στο μεσον ο πίνακας εκτος Αγγλίας και δεξιά το ΣΥΝΟΛΟ της σαιζον.                 Πλέον, είναι όλα εδώ. Τα πάντα. Οποιος τολμήσει ποτέ να πει ότι δεν είναι χαρτί και καλαμάρι τα πάντα στο Betsellers, ας…φυγει μόνος του, πριν τον διώξω εγώ (θα το λέω μέχρι να πεθάνω, μακριά η βλακεία από εμένα, δεν την αντέχω, “προτιμώ” ακόμα και ενα σκατάνθρωπο από έναν βλάκα).

Μακάρι αυτό να το έκαναν ΟΛΑ τα sites στοιχήματος. Και χαίρομαι που το κάνουν πλέον πολλά (το Betsellers μαζί με 2-3 ακόμα το πολύ ήταν πρωτοπόρο και σε αυτό). Τι βλέπουμε σε αυτούς τους πίνακες; Πρώτα πάμε στα εκτός Αγγλίας και πάντα κάνουμε και το μπρος-πίσω, τη σύνδεση με το Νησί που είδαμε προχθές! Εκτός Αγγλίας λοιπόν, ο….απόλυτος τζίφος.

Η ήττα. Με -28.3 Yield εκτός Νησιού, δεν γίνεται δουλειά. Επαιξα 152 παιχνίδια, έπιασα 24 και ακόμα έξι ήρθαν “ισόπαλα” στο draw no bet. Μέσος όρος απόδοσης το 4.88. Και μάλιστα, αν δεν ήταν τα ευρωπαικά ματς (η Μπεσίκτας φέτος μπαίνει στο παλμαρέ με Μπέρνλι και Πλίμουθ), θα ηταν χειρότερα. Αν δείτε, ως και τον Νοέμβριο τα ευρωπαικά κύπελλα με στηρίζουν! Και εδώ πιάστηκε και η μεγαλύτερη φετινή απόδοση και με θρίαμβο μάλιστα, το 9.

00 της Αούστρια (1-4) μέσα στη Ριέκα. Προσέξτε τώρα λίγο τους τρεις συνολικούς πινακές. Αγγλία-Εκτος-Σύνολο. Ο Οκτώβρης που ήταν μακράν ο χειρότερος μήνας της σαιζόν (η…μισή χασούρα φέτος εκεί ήρθε, από έναν μήνα) είχε σύνολο -26.45 μονάδες και οι 23 ήταν από τα σημεία εκτός Νησιού. Και ανάποδα, ο Φλεβάρης που ήταν θετικός συνολικά (με +3.

54), είχε -12 εκτος Αγγλίας! Μου κάλυψε το -12, μου έδωσε και ακόμα σχεδόν 4 μονάδες το Νησί! Ο μοναδικος μήνας που η Αγγλία ήταν αυτή που με έριξε στα βράχια ήταν ο Απρίλης (κάτι που επεσήμανα την Τρίτη). Σαν…άγκυρα ένα πράμα λοιπόν, τα ματς εκτός Νησιού με κράταγαν πίσω. Γιά να μην το αναλύσω κι άλλο, δείτε τα συνολα! Εκλεισε η σαιζόν με -56,4 μονάδες και οι….

.55.8 ήταν από το παιχνιδι μου εκτός. Τραγικό. Ισοπαλία στο Νησί (τα είδαμε), όλη η ήττα από τα ματς εκτός Νησιού. Δείτε και κάτι άλλο κοιτώντας μαζί τους συνολικούς πίνακες! Κάτι σημαντικό γιατί ΕΔΩ είναι το λάθος μου στην ουσία. Εδώ είναι το bottom line. Αγγλία: 171 μπετ-μέσος όρος απόδοσης 4.49. Εκτός Αγγλίας: 152 μπετ-μέσος όρος απόδοσης 4.88. Σύνολο: 323 μπετ-μέσος όρος απόδοσης 4.

67. Τι παρατηρείτε; Οτι έπαιξα ΜΟΝΟ 19 ματς παραπάνω στο νησί, ενώ στις αποδόσεις….έπαιξα με +0.40 μέσο όρο στα εκτός νησιού! Ντόινγκ. Επρεπε να έχει συμβεί το ανάποδο! Να έχω του-λά-χι-στον 20 παραπάνω ματς εγγλέζικα (ή αν προτιμάτε τουλάχιστον 20 λίγοτερα εκτός, να είναι εν ολίγοις μεγαλύτερη η ψαλίδα) και παράλληλα έπρεπε να έχει συμβει το αναποδο και στις αποδόσεις! Να παίξω με 4.

88 στο νησί και με 4.49 εκτός! Σας βάζω υπογραφή, αν το είχα κάνει αυτό, θα είχα κέρδος ή στην χειρότερη δεν θα είχα χάσει. Γιά παράδειγμα, να είχα 193 εγγλέζικα με μέσο όρο το 4.8 και 130 μη εγγλέζικα με μέσο όρο το 4.40. Ιδια ματς (323 δηλαδή) αλλά με βάρος στο νησί και τις απόδοσεις του. Ηταν η κορυφή της πυραμίδας αυτό. Εντόπισα και τα άλλα λάθη.

Τα είδατε. Ηταν Δεκέμβρης όταν εντόπισα ότι κακώς δεν “παίζω” περισσότερο με τη μίζα μου. Να ανεβοκατεβάζω. Το μάζεψα-διόρθωσα, τα είχαμε συζητήσει τότε (προσ-ευχομαι να μην έχετε κοντή μνήμη, να θυμάστε). Προχθες εντόπισα το λάθος μου με τον Απριλιο στο Νησί. Ηταν ο μήνας που (ενώ το ξέρω), έπρεπε να έχω μαζευτεί. Αυτά είναι τα φετινά.

Διαβάστε τα καλά, θερμοπαρακαλώ. Μη δω πάλι ασυναρτησίες στα σχόλια. Η σαιζόν έκλεισε: Με Yield -13,2. Με μέσο όρο αποδόσεων 4.67, με 323 μπετ, με 425 μονάδες τζίρου και με χαμένες τις 56 (όλες…εκτός Νησιού). ΔΕΝ είναι κάτι καταστροφικό. Σε καμιά περίπτωση. Είναι περίπου το 1/5 του πονταρίσματός μου. Αν και δεν σας αφορά αυτό, με κάτι αλογάκια (αναφέρομαι σε κάτι που δημοσιεύτηκε εδώ και το πληρωθήκατε πολλοί) και κάτι live (όσοι είστε chat τα ξέρετε), η σαιζόν μου στην…τσέπη, έκλεισε με μιά απλώς μικρή ήττα.

Αλλά σίγουρα ήττα. Οσα φαβορί αναφέρθηκαν στη στήλη, δεν παίχθηκαν από εμένα. Αν μετάνοιωσα; Οχι. Σε καμιά περίπτωση. Ξέρω που έκανα λάθη, τα ανέφερα, ξέρω τι (τεράστιο) ρίσκο πήρα, έκανα ένα τεστ και δεν μετανοιώνω. Ούτε θα γύριζα κάτι πίσω, δεν είμαι μάντης, μπορεί πχ με τα ίδια σημεια ακριβώς να είχα κάνει καλή χημεία και να είχαν κάτσει ας πούμε δύο trixie και τώρα να μιλάγαμε για κέρδος φετινό.

Εχει συμβεί, γυρίστε το νου σας πίσω. Αλλά δεν μπορώ να μιλάω υποθετικά, πέρσι ας πούμε έγινε το ανάποδο από το παράδειγμα που μόλις ανέφερα (είχα θετικο yield και Roi μιάς και είχα καβα, αλλά λόγω κακής χημείας δεν κέρδισα, που σημαινει ότι πέρσι αν έπαιζα όπως…φέτος, παλι θα μιλάγαμε γιά κέρδος)! Κι αυτό ελπίζω να το θυμάστε. Οοοολο αυτό ήθελα να “εξαλείψω” με αυτό που δοκίμασα.

Την χημεία δηλαδή. Να μην εξαρτηθώ από αυτήν. Απλά το πήγα πολύ ψηλά, δεν είμαι του…συντηρητικού, μ' αρέσει να δοκιμάζω (γέλια). Θα βελτιώσω ότι πήγε λάθος, ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΊΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (δημόσια ή όχι). Και το αναφέρω τώρα, έχω ΗΔΗ πάρει τις αποφάσεις μου γιά τη νέα σαιζόν. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Απλά δεν μπορώ προς το παρόν να γράψω τίποτα.

Τα λέμε την Τρίτη με (το πρώτο εκ των τριών-τεσσέρων κειμένων για) Μουντιαλ πλέον, θυμίζω ότι θα έχουμε και μακροχρόνια και δυάδες και ειδικά και συστήματα. Και μακάρι να είναι …θαυματουργό σαν το EURO προ διετίας. Επίσης, να αναφέρω ότι τις μέρες του Μουντιάλ θα είμαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο chat, θα πέσει βάρος και στο live. Υ.Γ: Αν αργώ να απαντήσω σε τυχόν σχόλια μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν είναι γιατί θα είμαι γιά μπάνιο.

Αργούν ακόμα αυτά. Θα ειναι γιατί πλέον ΟΛΟ μου το μυαλό επικεντρώνεται στο Μουντιάλ. Και η μελέτη έχει ακόμα μέλλον, είναι πολύωρη και καθημερινή. Υ.Γ2: Εν μέσω απολογισμού και μελέτης Μουντιάλ, έσκασε χθες και το αντίο του Ζιντάν από τη Ρεάλ. Γι αυτό είσαι (πάντα ησουν) μεγιστος αγόρι μου, ξερεις τι κάνεις, πάντα καβάλα στ' άλογο! Σε δευτερεύουσες ειδήσεις, ο Φρανκ Λάμπαρντ ξεκινάει προπονητική καριέρα στην Ντέρμπι Κάουντι! Και -οχι αμελητέα είδηση- ο Τισντειλ αποχώρησε απο την Εξετερ στην Λιγκ 2.

Γιατί το αναφέρω; Μα γιατί μετά τον Βενγκέρ ήταν ο μακροβιότερος σε ολη την Αγγλία, μιά 12ετία στους “ελληνιστές”….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras