1057

Thassios

Απολογισμός και ένα ποντάρισμα!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Στην τελευταία στήλη δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο κέρδος αφού επιβεβαιώθηκε μόνο ένα από τα τρία σημεία που είχαμε στο τρίξι μας. Στην Γαλλία λοιπόν βγήκε η κόκκινη κάρτα σε ένα ματς με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα ενώ στο Ελληνικό που είχε πολλά φάουλ τελείωσε το παιχνίδι με 9 κίτρινες αλλά καμία κόκκινη.

Το βράδυ στη Βραζιλία ο ρέφερι δυστυχώς δεν είχε κέφια αφού πέφτανε κάτι κλωτσιές που μπορούσαν να σου σπάσουν τα πόδια αλλά έκανε τα στραβά μάτια. Κάπως έτσι λοιπόν έκλεισε η βασική σεζόν για τη στήλη μου και περνάμε σήμερα στον απολογισμό αλλά και σε ένα ποντάρισμα στους Λατίνους.

Καταρχήν να ξεκινήσουμε από αυτό λέει και ο Billaras καιρό τώρα ότι ο πίνακας στο σαιτ μετράει στήλες και όχι αγώνες.

Δηλαδή το 582 που βλέπετε είναι τα συνολικά πονταρίσματα (δυάδες – τρίξι – τριάδες – μονά). Φέτος εγώ λοιπόν  πόνταρα σε 452 αγώνες. Η Διαφορά φυσικά είναι τόσο μεγάλη όχι γιατί έπαιξα πολλά τρίξι ή δυάδες αλλά γιατί πολλές φορές είχα δύο ή τρία πονταρίσματα στον ίδιο αγώνα. Τι εννοώ; To πιο συχνό ποντάρισμα στους αγώνες ήταν η κόκκινη κάρτα.

Πολλές φορές όμως αντί να παίξω το μονό ποντάρισμα της κόκκινης , εγώ έπαιζα τις ομαδικές ώστε να καλύψω και την περίπτωση του κόμπο. Έτσι είχαμε δύο πονταρίσματα στον ίδιο αγώνα.

Συνολικά λοιπόν ποντάραμε 860 μονάδες και το κέρδος μας ήταν περίπου 118 μονάδες με το ROI να είναι στο 113 ,72 . Ο Μέσος όρος απόδοσης ήταν 11,64 ενώ ο μέσος όρο πονταρίσματος ήταν περίπου 1,6 μονάδες.

Πάμε παρακάτω λοιπόν να δούμε αναλυτικά τους μήνες αυτής της σεζόν :

1)Σεπτέμβριος  με  -20,5 μονάδες και ROI 51,74.

2)Οκτώβριος μ ε     -6,95 μονάδες και ROI 91,14.

3)Νοέμβριος με      -5,5 μονάδες και ROI 93,9.

4)Δεκέμβριος με     18,14 μονάδες και ROI 118,19.

5)Ιανουάριος με    -63,08 μονάδες και ROI 47,7.

6)Φεβρουάριος με  20,27 μονάδες και ROI 115,88.

7)Μάρτιος  με        71,47 μονάδες και ROI 191.

8)Απρίλιος με         26,23 μονάδες και ROI 126,22.

9)Μάιος με             77,96 μονάδες και ROI 178,43.

Βλέπετε ξεκάθαρα λοιπόν ότι ο χειρότερος μήνας της σεζόν ήταν ο Ιανουάριος όπου χάθηκαν 63 μονάδες.

Οι καλύτεροι μήνες από την άλλη ήταν οι Μάρτιος και Μάιος που έσωσαν την σεζόν και μας έφεραν ένα καλό κέρδος στο τέλος. Σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι μάζεψα πολύ το παιχνίδι μου και πήγαινα πιο στοχευμένα αφού μέχρι και τον Φεβρουάριο πόνταρα σε περίπου 60-70 παιχνίδια κάθε μήνα ενώ τους τελευταίος τρείς μήνες αυτός ο αριθμός έπεσε στο μισό.

Βέβαια αυτό έγινε και για το λόγο ότι πλησιάζαμε προς το τέλος της σεζόν και το βάρος έπεφτε στα παιχνίδια που είχαν κίνητρο οι ομάδες και βοήθησε αρκετά στην τελική διαλογή των παιχνιδιών. Βοήθησε δηλαδή και η χρονική περίοδος όπου ανέβασα και το ποντάρισμα των στοιχημάτων για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η Μεγαλύτερη απόδοση που έπιασαν ήταν το 26αρι τον περασμένο μήνα στον τελικό κυπέλλου Πορτογαλίας με το ειδικό ‘’κόκκινη και οι δύο’’ ενώ γενικά το περισσότερο κέρδος φέτος μας το έφεραν οι κόκκινες κάρτες.

Αυτό πάντως που αποτέλεσε έκπληξη για εμένα ήταν ότι δεν ευστόχησα σε καμία ανατροπή (είτε ξερή είτε σε ανατροπή σκορ) μετά από 42 αγώνες που πόνταρα. Απογοητευτικό αποτέλεσμα κρίνοντας βέβαια και το προσωπικό μου αρχείο που είχα τις προηγούμενες χρονιές σαν ανεπίσημος tipster.

Συνολικά ήταν μια καλή χρονιά αφού ακόμη και οι 118 μονάδες κέρδους με έναν μέσο όρο πονταρίσματος τις 1,6 μονάδες είναι αρκετά καλό.

Θα μπορούσε να ήταν και λίγο καλύτερη θεωρώ. Σίγουρα έκανα προσωπικά κάποια λαθάκια διαχείρισης λόγω απειρίας (κυρίως στους πρώτους μήνες) αλλά διορθώθηκαν και έγινε η διαφορά (με την εμπειρία φυσικά του Billara αλλά και την δική σας υποστήριξη στο chat).  Μας αδίκησε κάποιες φορές στους πρώτους μήνες αλλά θα τα έχουμε αυτά αφού έχουμε και τον βασικό παράγοντα ‘’Διαιτητής’’ πέρα από τους παίκτες που καθορίζουν το αποτέλεσμα στην δική μου στήλη συχνά.

Γενικότερα πάντως θεωρώ ότι σαν Betsellers τα πήγαμε μια χαρά μέσα σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Ας ελπίσουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα από την επόμενη σεζόν.

Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας και τα καλά σας λόγια ακόμη και στις βαριές ήττες που είχαμε. Η συμμετοχή σας να ξέρετε ότι βοήθησε και βοηθάει πάρα πολύ μέσα από τις συζητήσεις που κάνουμε στο chat (πως να μην ευχαριστήσω το καλό μου φίλο Bluebet που βοήθησε αρκετά στο κομμάτι με τις κόκκινες μέσα από κουβεντούλες που είχαμε ή και με τις προτάσεις του) και αυτό είναι κάτι που κάνει το Betsellers να ξεχωρίζει.

Είμαστε μια μεγάλη καλή παρέα και αυτό νομίζω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας αφού ψυχολογικά κυρίως για έναν tipster είναι ότι καλύτερο να σας έχει δίπλα του σύμμαχο απέναντι στον μπουκ.

Αυτά σε ότι αφορά τον απολογισμό της σεζόν και πάμε τώρα σε ένα αποψινό ποντάρισμα που έρχεται από τα προκριματικά Ν. Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σήμερα λοιπόν η Βολιβία υποδέχεται την Βενεζουέλα με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση. Στην αρχή να σας πω την αλήθεια γλυκοκοίταζα το διπλό της Βενεζουέλας καθώς θεωρώ μεγάλο αυτό το 4αρι αλλά έχει κάποιες απουσιούλες και είπα να πάω πάσο. Ωστόσο θα ποντάρω τα πολλά γκολ στον αγώνα αφού οι δύο ομάδες παίζουν ελεύθερα με κάλους παίκτες επιθετικά αλλά και έχουν θεματάκια στην άμυνα.

Η Βολιβία έχει μέχρι στιγμής την χειρότερη άμυνα του ομίλου ενώ η παράδοση των ομάδων μας λέει ότι θα έχουμε γκολ. Από 3 g/g και over 2,5 έρχεται η Βολιβία ενώ η Βενεζουέλα κέρδισε 2-1 την Χιλή στον τελευταίο αγώνα και περιμένω σήμερα να σκοράρει έχοντας στη επίθεση και τον καλό Martinez. To g/g και όβερ 3,5 σε απόδοση 4 είναι μια καλή τιμή ενώ θεωρώ ότι δεν θέλει καμία την ισοπαλία και άμα βάλουμε και το 1-2 διπλή ευκαιρία πάει το κόμπο στο 5,5.

Με αυτό θα κινηθούμε χαλαρά να περάσει το βράδυ μας.

Επόμενη στήλη λογικά θα είναι με κάποιο μακροχρόνιο στο Euro (χωρίς να ξέρω ποια μέρα ακόμη) ενώ μην ξεχνάτε ότι έχουμε και Copa America και προκριματικά όπως σήμερα  για όποιον γουστάρει λίγο ξύλο παραπάνω. Τα λέμε σήμερα το βράδυ στο chat να δούμε μαζί τον αγώνα ενώ την Κυριακή το απόγευμα σας περιμένω στο chat όπως σας ενημέρωσα.

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS