195

Thassios

Απολογισμός και δύο μονά

Καλημέρα παικταράδες μου!

Παίρνουμε τις ανάσες μας ,γιατί ένα μήνα θα πάμε με φουλ γκάζια, αφού έχουμε πάλι διακοπή στα μέσα Νοέμβρη. Όπως λοιπόν σας είπα ας κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για το τι έχω κάνει μέχρι στιγμής ενώ θα κάνω κι ένα ποντάρισμα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Έχουμε διανύσει περίπου 2 μήνες παιχνιδιού.

Η ζημία είναι στις 61 μονάδες. Τον Αύγουστο έχασα 37 μονάδες , τον Σεπτέμβριο έχασα 18 μονάδες ενώ τον τρέχων Οκτώβρη χάνω 6 μονάδες.

Παρακάτω στον πίνακα τα βλέπετε όλα συνολικά.

Έχω ποντάρει συνολικά σε 84 παιχνίδια (135 στήλες , δηλαδή τα τρίξι και οι δυάδες η ακόμη και πολλές φορές διπλά πονταρίσματα σε έναν αγώνα) από τα οποίες στήλες έχω κερδίσει τις 13 (δηλαδή σε 12 παιχνίδια έχω κερδίσει αλλά στο ένα είχα κερδίσει διπλό ποντάρισμα , γι’αυτό και 13).

Πάμε τώρα λίγο να δούμε όμως τι μας έχει φέρει κέρδος.

Από τις 135 στήλες έχουμε ποντάρει : Τις 3 στήλες σε σημεία με το ένα σημείο κερδισμένο , 70 στήλες σε κάρτες όπου έχουμε κερδίσει τις 10 στήλες και τέλος έχουμε και 62 στήλες με γκολ, σκορ κ.α. όπου έχουμε κερδίσει 2 στήλες (ένα μονό και μία δυάδα από τρίξι).

Προσέξτε τώρα.

Αν είχα ποντάρει τις 70 στήλες καρτών με 1 μονάδα, τώρα θα είχα κέρδος από τις κάρτες 3,9 μονάδες. Δηλαδή με 1 μονάδα ποντάρισμα ανά στήλη έχω κερδίσει 73,9 μονάδες. Αντίθετα με τα ειδικά σε γκολ αν είχα ποντάρει με 1 μονάδα τις 62 στήλες , τώρα θα είχα ζημία 39 μονάδες. Συνολικά ποντάροντας 1 μονάδα ανά στήλη έχω κερδίσει 23 μονάδες.

Βλέπουμε ότι έχω κρατήσει σε ισορροπία τα ειδικά με κάρτες και γκολ αλλά οι κάρτες έχουν φέρει πιο πολλά ταμεία.

Πάνω δηλαδή που είπα να τις μειώσω φέτος και να αυξήσω τα ειδικά με γκολ , έχει τουμπάρει και πληρώνουν οι κάρτες. Αυτά φυσικά όταν μιλάμε με σταθερό ποντάρισμα μιας μονάδας ανά στήλη.

Εκεί που έχω ελάχιστα πονταρίσματα είναι στα σημεία. Φυσικά σε Λατίνους δεν είχα κάποια άλλα σημεία πέρα από αυτά τα δύο που πόνταρα (τουλάχιστον στα πρωταθλήματα που παρακολουθώ) ενώ έχω παίξει μόνο ένα σημείο από την Ευρώπη (εκείνο το Βουλγάρικο).

Ακόμη και σε κόμπο με διπλές ευκαιρίες δεν έχω ποντάρει. Οπότε αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις. Φυσικά και είναι μια στήλη με ειδικά κυρίως αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσω σημεία και πόσο μάλλον κάποια κόμπο που αποτελούν ειδικά στοιχήματα. Δηλαδή θα μπορούσα να κάνω ειδικά με σημεία και να προσθέσω κάρτες ή γκολ μαζί τους. Αυτό είναι το ένα πράγμα που θα τσεκάρω.

Το 2ο πράγμα που λογικά θα πράξω είναι να ανεβάσω λίγο τα τρίξι. Τα τρίξι έχουν το κακό ότι θες 2 στα 3 για να πληρωθείς αλλά είναι η μόνη λογική κίνηση όταν έχεις ζημία στη κάβα για να μπορέσεις να μαζέψεις το παιχνίδι σου. Ενώ με μία κερδισμένη δυάδα έχεις καλές επιστροφές πίσω. Μέχρι στιγμής έχω ποντάρει 5 τρίξι (δηλαδή 20 στήλες) και έχω πιάσει μία δυάδα μόνο.

Πόνταρα συνολικά 21 μονάδες στα τρίξι και πήρα επιστροφή 15 μονάδες από αυτή τη δυάδα. Οπότε καταλαβαίνεται το νόημα. Δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τρίξι στις κάρτες. Πρώτον γιατί οι αποδόσεις των κόκκινων είναι αρκετά πετσοκομμένες (γι αυτό και τις παίζω συνδυαστικά με κίτρινες) και δεύτερον γιατί πολλές φορές παίζω σε εταιρία που δεν συνδυάζει τα bet builder (τραγικό).

Οπότε στις κάρτες μάλλον θα συνεχίσω να κινούμαι με μονά , απλά εδώ θα μαζευτώ σε πρωταθλήματα. Είδαμε ότι τραβάνε πιο πολύ οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί. Οι Λατίνοι δεν έχουν μπει καλά. Είδα πάλι προχθές στα προκριματικά τους όπου σε 5 ματς βγήκαν 14 κίτρινες και 1 κόκκινη. Δεν είναι αυτά στατιστικά για Λατίνους. Ειδικά με τις αποδόσεις που δίνουν.

Γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε. Φυσικά και δεν θα τους βγάλω από το παιχνίδι μου αλλά θα τους ελαττώσω λίγο.

Αυτά λοιπόν σε ότι αφορά τον μίνι απολογισμό. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά αναλυτικός και σας έβαλα στις σκέψεις μου.

Κλείνοντας σήμερα θα κάνω και ένα ποντάρισμα στο ντέρμπι για το προκριματικά του Euro. Η Σερβία λοιπόν υποδέχεται το Μαυροβούνιο και περιμένω ένα ματς με ένταση όχι λόγω ντέρμπι αλλά κυρίως λόγω βαθμολογίας.

Οι σχέσεις των δύο χωρών γενικά έχουν φτιάξει τελευταία ενώ και στα μεταξύ τους παιχνίδια δε βλέπουμε πολλές κάρτες. Τον Μάρτιο που παίξανε βγήκαν 3 κίτρινες κάρτες ενώ το 18′ βγήκαν 5 και 6 κίτρινες χωρίς κανένα ματς να έχει κόκκινη. Οπότε βλέπω ένταση αλλά θα απέχω από κάρτες.

Αυτό που είδα είναι τα 2 από τα 3 παιχνιδια είχαν πέναλτι υπέρ της Σερβίας.

Σήμερα σφυρίζει ο Πολωνός πεναλτάκιας Marciniak και θα τιμήσω το πέναλτι σε απόδοση 3,05. Από εκεί και πέρα το Μαυροβούνιο έχοντας ματς λιγότερο δε νομίζω να πει όχι και σε μια ισοπαλία. Γενικά δε βλέπω εύκολη βραδιά τη Σερβία , όπως μας λένε οι αποδόσεις. Οπότε αν είναι Χ2 το παιχνίδι έχει πολλές πιθανότητες να πάρει κάρτα ο τερματοφύλακας της για καθυστερήσεις.

Θα ρίξω και μισή μονάδα σε αυτό.

Αυτά από εμένα. Από τους Λατίνους δεν έχω δει κάτι που να μου αρέσει.

Περιμένω γκολ στο Παραγουάη – Βολιβία και κάρτες στο Ισημερινός – Κολομβία. Ωστόσο δεν θα κρατήσω κάτι. Νέα στήλη την Παρασκευή το πρωί όπου έχουμε έναρξη των στατιστικών!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS