304

Thassios

Απολογισμός ,πονταρίσματα και διακοπές

Καλημέρα Βetsellerades μου!

Από που να το πιάσω και πως να ξεκινήσω!

Ας πούμε καταρχήν ότι πίνοντας τα κοκτέιλ μας , οι Λατίνοι μας κέρασαν περίπου 20 μοναδούλες κέρδος και να σας πω την αλήθεια το Περουβιανό το χάρηκα πιο πολύ γιατί τέτοιες ειδήσεις και τέτοια σημεία δύσκολα θα τα βρείτε αλλού. Και ξέρετε ότι δε το λέω εύκολα εγώ αυτό , ούτε το παίζω ‘’κάποιος’’.

Αλλά που και που θα πρέπει να γράφονται αυτά. Οπότε όταν είναι κάτι καλό από Λατίνους (πλην καρτών) βλέπετε ότι το κοπανάω. Πάντα έχουμε τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά εδώ στο Betsellers.

Πάμε τώρα στα καυτά θέματα! Δε σας κρύβω ότι με ένα ποτήρι στο χέρι ήμουνα. Ξεκινήσαμε με τον Μάκη και την αποχώρησή του. Θα μου πάρει προσωπικά πολύ καιρό να χωνέψω αυτό το ‘’χωρίς στη πρώτη γραμμή με τον Μάκη’’ ( μιας και θα είναι πάντα στο Betsellers).

Εκεί λοιπόν που έπινα από τη λύπη μου και τη στενοχώρια μου για 2-3 μέρες συνεχόμενα , ακούω κάτι σειρήνες.

Οι Γερμανοί με τον Χίτλερ το 1940 έβαζαν στα αεροπλάνα τους σειρήνες , ώστε να ακούγονται στη κάθοδο με την είσοδο του αέρα και να τρομάζουν οι εχθροί ακόμη πιο πολύ. Ε κάτι τέτοιες σειρήνες λοιπόν έριξε και ο Billaras (όχι πως είναι ο ‘’Χίτλερ’’ του site έτσι, προς θεού) με τους μπουκ να τρομάζουν.

Οι Γερμανοί λοιπόν ξανάρχονται η μάλλον ο Germanos! Γνωστός σε όλους κυρίως για τη λατρεία του στις μπάμιες (χοχοχοχο) και μετά για όλα τα άλλα. Ω ρε κάτι γλέντια που θα ρίξουμε τρώγοντας μπάμιες και ρίχνοντας στοιχηματάκια ( η φώτο στήλης αφιερωμένη σε αυτόν).

Και μετά με τον νέο στρατιώτη που θα είναι στις εκπομπές. Αυτόν θα πρέπει, μιας και όπως φαίνεται κατέχει το χιούμορ, να τον έχουνε από κοντά ώστε να ‘’πειράζει’’ τον Billara στις live εκπομπές.

Θα δούμε πως θα το καταφέρουμε.

Έτσι λοιπόν συνέχισα να πίνω αλλά από τη χαρά μου αυτή τη φορά! Οφείλω πάντως να παραδεχτώ για μια ακόμη φορά δημόσια πως ο Παππούς έχει το site στη πένα και πάντα φρέσκο κρατώντας τη συνδρομή όσο πιο χαμηλά γίνεται με μεγάλη διαφορά από άλλα συνδρομητικά!

 Αφού λοιπόν κλείσαμε με τα καυτά θέματα πάμε να κλείσουμε και την φετινή σεζόν με τον απολογισμό.

Δεν θα πω πολλά λόγια μιας και είχαμε 3μηνους απολογισμούς όπου τα λέγαμε.

Παρακάτω βλέπετε τον αναλυτικό πίνακα της χρονιάς. Μια εικόνα , χίλιες λέξεις!

Συνολικά ποντάραμε σε 506 παιχνίδια! Είπαμε ότι ο πίνακας μετράει στήλες στο site ενώ προσωπικά όπως κάθε χρόνο έχω πάρα πολλά παιχνίδια που κάνω διπλά έως και τριπλά πονταρίσματα πάνω σε ένα ματς! Οι Συνολικές μονάδες που ποντάραμε ήταν περίπου 1300 μονάδες όπως βλέπετε (ενώ αν κάποιος με ρωτάει πόσο είναι η κάβα μου μπορεί να υπολογίζει περίπου 1000 μονάδες).

Το μέσο ποντάρισμά μου είναι 2 μονάδες, αυτό που λέγαμε πάντα,  και το καθαρό κέρδος στις 233 περίπου μονάδες με το ROI στο 117,87!

Ο Μέσος όρος απόδοσης είναι στο 9,4! Δε ρίχναμε τίποτα σημειάκια του 1,50 και 1,80. Και επειδή με ρώτησε ένα φίλος του chat (γιατί παλιότερα σε απολογισμό τριμήνου του φάνηκε μεγάλος ο αριθμός), η απόδοση είναι των σημείων.

Δηλαδή όταν έχω μια δυάδα με απόδοση 9 (3 Χ 3 δηλαδή τα μονά σημεία) , ο μέσος όρος απόδοσης που βάζω στον προσωπικό μου πίνακα είναι 3 και όχι 9. Έτσι είναι το σωστό! Οπότε κλείσαμε τη χρόνιά με 233 μονάδες κέρδος , με 117,87 ROI και με μέσο όρο απόδοσης στο 9,4.

Βλέπουμε ότι ξεκινήσαμε με έναν αδιάφορο (από θέμα κέρδος) Αύγουστο για να περάσουμε σε ένα Σεπτέμβρη που ρίξαμε μια βόμβα και είναι ένα μήνας με ROI που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε μπουκ.

Ξέρετε τι σημαίνει ROI 516 ( ή yield 316) ; Σημαίνει ότι τον έχεις πυροβολήσει αλύπητα. Φυσικά και γίνεται μια στο τόσο τέτοιοι μήνες (και οφείλεται στη βόμβα με τις κόκκινες που λέγαμε) αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι εσείς ήσασταν εδώ και το πληρωθήκατε. Και πιστέψτε με , θα ξαναγίνει. Πότε δε λέμε ‘’δε ξαναγίνονται αυτά’’ , ειδικά στο Γαλατικό χωριό του Betsellers.

Μετά ακολούθησε ότι βλέπετε στο πίνακα.

Αυτό που είχα κοινό με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι ο Νοέμβριος και ο Μάιος είναι σταθερά οι μήνες που πάντα χάνω. Τι κοινό έχουν αυτοί οι δύο μήνες; Είναι οι μήνες που φορτσάρουμε αφού μετά ακολουθεί διακοπή του χειμώνα (Χριστούγεννα ) και η λήξη των πρωταθλημάτων. Το κρατάω αυτό και θα προσπαθήσω να μειώσω τα πονταρίσματα σε αυτούς τους μήνες από την ερχόμενη σεζόν.

Ενώ για πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ως tipster έκανα έναν τόσο κακό Γενάρη. Αυτό ήταν μία κακή έκπληξη. Το κρατάω κι αυτό.

Τέλος πάμε λίγο στις κάρτες και στα υπόλοιπα ειδικά. Αν εξαιρέσουμε το δυνατό μπαμ του Σεπτεμβρίου που ήρθε από κάρτες και μας έφερε το φετινό κέρδος, η σεζόν σε ότι αφορά τις κάρτες είναι αρνητική.

Ακόμη χειρότερα από πέρυσι. Προσέξτε όμως. Σε ότι αφορά μόνο τους Ευρωπαίους. Γιατί οι κάρτες στους Λατίνους είχαν κέρδος. Ακόμη ένα κρατούμενο που θα πρέπει να λάβω σοβαρά υπόψη από τη νέα χρονιά. 

Στου Ευρωπαίους το πράγμα ζόρισε επικίνδυνα. Ακόμη και ο Billaras που είχε ποντάρει κάποια στιγμή , τραβούσε τα μαλλιά του (και πως να μην το κάνει , ειδικά με τον Casemiro).

Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που δε βγάζουν κάρτες. Έξι αλλαγές έχετε ρε κερατάδες. Τι φοβάστε να βγάλετε κάρτες. Ακόμη και οι Γάλλοι που ξεκίνησαν δυναμικά , πάτησαν το διακόπτη τη χειρότερη χρονική στιγμή και κλάμα ο Thassios. Τα ειδικά με τα γκολ δε πήγαν άσχημα και ίσως αυξηθούν κι άλλο τη επόμενη σεζόν. Γενικά το μόνο παράπονο που έχω είναι οι κάρτες των Ευρωπαίων.

Οπότε λογικά αυξάνω τα μπετ σε Λατίνους (σημεία και κάρτες)  αλλά και τα υπόλοιπα ειδικά σε γκολ!

Κλείνοντας μιας που πιάσαμε τους Λατίνους ας ποντάρουμε και δύο μπετ , ένα από Αργεντινή μεριά και ένα από Περού. Στην Αργεντινή έχουμε το καυτό ντέρμπι ανάμεσα στη Λανούς και την Μπάνφιλντ. Το ‘’Clásico del Sur’’ όπως το λένε λοιπόν θα είναι από τα τελευταία μπετ της σεζόν.

Ποντάρουμε το ειδικό ‘’όβερ 5,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη’’ σε απόδοση 3,6. Πάντα πέφτει ξύλο στο συγκεκριμένο ζευγάρι και είναι στο χέρι του ρέφερι ο οποίος έχει 4 κόκκινες στα τελευταία 7 παιχνίδια του.

Στο Περού θα ποντάρουμε πάλι το ματς της Μπινασιονάλ αλλά αυτή τη φορά στο ξύλο. Παίζει με μια άλλη που δεν είναι καλά, την Γκράου , και περιμένω να πέσει μόνο ξύλο.

Ομάδες που βγάζουν νεύρα και παίζουν πολύ λιγότερο ποδόσφαιρο. Κόκκινες έχουν δει και οι δύο στα δύο τελευταία παιχνίδια τους ενώ κόκκινη είχαμε και στα δύο τελευταία μεταξύ τους. Θα πάω με ένα ρισκαδόρικο μπετ μιας και περιμένω πολύ κλωτσιά. Υπάρχει μια πιθανότητα να αναβληθεί το ματς γιατί οι φιλοξενούμενοι λένε ότι δεν θα κατεβούν στα παιχνίδια μετά την 5αρα και τις μη πληρωμές τους.

Θα δούμε!

Αυτά ήταν όλα παίδες. Ότι απορία έχετε μου στέλνετε μήνυμα! Εγώ θα απουσιάζω κλασικά 20 Ιουλίου με 20 Αυγούστου! Αυτός είναι πάντα ο μήνας των διακοπών μου , φυσικά με τα μάτια και τα αυτιά πάντα ανοιχτά.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μείνετε δροσεροί όσο μπορείτε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS