656

Thassios

Απολογισμός και ξεκούραση – UPDATE 2!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Ήρθε η ώρα και για εμένα να γράψω το απολογισμό της χρονιάς (αφού είχαν προηγηθεί απολογισμοί τριμήνων ,κάτι που θα κάνω και φέτος)! Καταρχήν να πούμε ότι πρόκειται για μία απογοητευτική στοιχηματική χρονιά (μόνο για εμένα όμως καθώς τα υπόλοιπα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά και κερδοφόρα). Μια χρόνιά που ξεκίνησε ιδανικά όπως θα δείτε παρακάτω στην ανάλυση αλλά σφύριξε τέλος με τον πιο άσχημο τρόπο και με τη στήλη να γράφει ζημία 227 μονάδων.

Χάσαμε δηλαδή και λίγα παραπάνω από τα περσινά καλά κέρδη!

Πάμε λίγο να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Καταρχήν ποντάραμε σε 518 αγώνες ενώ οι συνολικές στήλες ήταν 702. Έχουμε πει πολλές φορές ότι συχνά ποντάρω διπλά και σπάνια και τριπλά μπετ σε έναν αγώνα. Όπως π.χ. οι ομαδικές κόκκινες ! Ενώ φέτος είχα και αρκετά τρίξι αλλά και δυάδες.

Το τελικό ROI είναι στο 79% ενώ ο μέσος όρος απόδοσης είναι στο 9,6. Οι συνολικές μονάδες που ποντάραμε είναι 1082 (αυτό είναι καλό να το γνωρίζετε για να κάνετε τους δικούς σας υπολογισμούς πόσες μονάδες περίπου ποντάρουμε στη χρονιά ) με τον μέσο όρο πονταρίσματος να είναι περίπου 1,8 μονάδες ανά στήλη.

Από τις 702 λοιπόν πονταρισμένες στήλες είχαμε κερδισμένες τις 82 με ένα ποσοστό ευστοχίας στο 11,6% , ενώ είχαμε και 7 επιλογές που πήγαν void.

Η υψηλότερη απόδοση που έχουμε κερδίσει είναι εκείνο το 51αρι με το κόμπο κόκκινων στο ματς της Νάπολι με την Φιορεντίνα ενώ οι χαμηλότερες είναι αρκετές φορές λίγο πάνω από 3. Γενικά ο μέσος όρος απόδοσης κερδισμένων στοιχημάτων πέφτει λίγο αφού είναι κάπου στο 5,6 με το μέσο όρο πονταρίσματος να ανεβαίνει ελάχιστα στο 2,2.

Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται αναλυτικά με τους μήνες!

Όπως βλέπετε και παραπάνω στον πίνακα ξεκίνησε ιδανικά η σεζόν με 45 σχεδόν μονάδες κέρδος τον Αύγουστο και το ROI να σκαρφαλώνει στο 180 %. Μετά ακολούθησε ο Σεπτέμβρης που ήταν ένα μήνας με χασούρα αλλά ήρθε ο Οκτώβρης για τον ισοφαρίσει.

Από εκεί και πέρα έρχεται η πρώτη μεγάλη ήττα τον Νοέμβριο με 70 μονάδες ζημία και ROI στο 25%. Μιλάμε για ένα πολύ χάλια στοιχηματικό μήνα αφού σε 42 αγώνες ευστόχησα μόνο σε 2. Ήταν ένας μήνας που ανέβασα λίγο τα πονταρίσματα αλλά αποδείχτηκε λανθασμένη κίνηση. Και πέρυσι αυτό τον το μήνα είχα πάλι ζημία αλλά της τάξεως των 5 μονάδων μόνο.

Από εκεί και πέρα όλα κινήθηκαν σε φυσιολογικά πλαίσια και όπως περίπου τα περίμενα. Μετά όμως έρχεται το αναπάντεχο. Οι μήνες Φεβρουάριος – Μάιος που πάντα είναι οι δυνατοί μήνες για εμένα καθώς αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώρια για τις ομάδες (σχεδόν πάντα οι πιο κερδοφόροι μήνες , ειδικά για καρτομπετ) ήρθαν φέτος και ανέτρεψαν τα πάντα.

Συνολικά μου έφεραν μια ζημία 171 μονάδων κάνοντας έτσι την χειρότερη στοιχηματική χρονιά που είχα ποτέ κοιτώντας τα κιτάπια μου. Ήρθε και σαν κερασάκι ο πολύ κακός Ιούνιος και έδεσε το γλυκό που λένε. Σκεφτείτε πέρυσι αυτό το διάστημα είχαμε κέρδος σχεδόν 200 μονάδες και φέτος πήγαμε στο ακριβώς αντίθετο. Φυσικά όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ότι φέτος δεν έβγαιναν κάρτες στους αγώνες.

Ειδικά οι κόκκινες απογοήτευσαν. Η Αλήθεια είναι ότι το έβλεπα αλλά εσφαλμένα επέμενα και περίμενα να στρώσει το πράμα. Από τις 80 κερδισμένες στήλες μόνο οι 22 ήταν καθαρές κόκκινες κάρτες.

Κάποια στιγμή βέβαια αφού έβλεπα ότι δε στρώνει το πράμα , άλλαξα λίγο τον τρόπο παιχνιδιού. Δηλαδή κατέβασα ποντάρισμα για να μην μεγαλώσει η ζημία και στόχευα πιο ψηλά ποντάροντας δυάδες υψηλών αποδόσεων αλλά και αρκετά τρίξι.

Κι αυτό όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Συνολικά ποντάραμε 23 trixie συστήματα και ευστοχήσαμε μόνο στα 3 και σε αυτά πετυχαίνοντας μόνο δυάδα. Και κάτι ακόμη! Αν αφαιρέσουμε αυτά τα 3 trixie που πιάσαμε δυάδα στα υπόλοιπα 20 μόνο σε ένα δεν πετύχαμε κανένα σημείο. Δηλαδή στα 19 από τα 20 trixie συστήματα είχαμε 1 κερδισμένο σημείο αλλά δεν ήρθε ποτέ 2ο να κουμπώσει μια δυάδα έστω.

Οπότε αυτομάτως με κάνει να αναρωτιέμαι , όταν ο μέσο όρος απόδοσης των τρίξι ήταν 3,5 – 4 ανά σημείο , μήπως να πήγαινα σε Patent. Ένα Patent πόνταρα μόνο όλη τη χρονιά όπου δεν ευστόχησα. Ο μέσο όρος πονταρίσματος ενός trixie είναι περίπου 4-5 μονάδες οπότε με τα 20 χαμένα που είχαμε μιλάμε για μια ζημία 100 μονάδων περίπου μόνο από τα τρίξι. Όλα αυτά φυσικά θα καθίσω και να τα δω πιο διεξοδικά ώστε στη επόμενη σεζόν να είμαι πιο διαβασμένος.

Από μια χαμένη χρονιά μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα! Όπως ότι τα συνδυαστικά Bet Builders αλλά και τα g/g ημιχρόνων τα πήγαν καλύτερα απ’ ότι οι κόκκινες. Όλα αυτά θα εξετάζω διεξοδικά και θα δω πως θα κινηθώ από τη νέα σεζόν.

Κάπου εδώ κλείνει ο απολογισμός για φέτος . Να φύγει αυτή η σεζόν και να μην ξανάρθει που λένε! Φυσικά ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email ή στο twitter (το προσωπικό μου)! Ήρθε η ώρα να χαλαρώσω και εγώ λίγο και να αδειάσω το μυαλό μου.

Φυσικά και δεν σημαίνει ότι θα απέχω τελείως. Πάντα μελετάω και άμα προκύψει κάτι θα δείτε κάποιο update με ποντάρισμα. Τέλη Ιουλίου μηδενίζουν και οι πίνακες και εγώ επανέρχομαι κλασικά στις επάλξεις κάπου μετά τις 15 Αυγούστου χωρίς όπως είπαμε να σημαίνει αυτό ότι θα λείπω τελείως. Απλά έναν μήνα θα πάρω τις ανάσες μου!

Κλείνοντας για σήμερα και έτσι για το καλό που λένε θα ρίξω και δύο στοιχήματα που έχω ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι.

Το ένα είναι μια δυάδα με g/g ημιχρόνου από Περού και Αμερική και το άλλο είναι ένα μονό από Νορβηγία όπου βλέπω πολλά γκολ στον αγώνα της Μπόντο Γκλιμτ αλλά να προηγείται η φιλοξενούμενη. Τσεκάρετε εσείς και για σκόρερ τον Φρέντ στον αγώνα της Φλουμινένσε καθώς έχει 199 γκολ και θα ήθελε να κλείσει με 200 (εκτελεί και πέναλτι) σήμερα που θα παίξει τον τελευταίο του αγώνα.

Αυτά από εμένα! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και δεν χανόμαστε…

UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Σας είπα ότι δεν χανόμαστε!

Ελπίζω να απολαμβάνετε το καλοκαιράκι μας μιας και είναι πολύ καλοκαιρινός ο καιρός μετά τις μπόρες και τις βροχές. Μαζί με τις μπυρίτσες μας λοιπόν ας ποντάρουμε και δύο ματσάκια που έχω ξεχωρίσει.

Στο ένα βλέπω να μπαίνουνε γκολ και μπορεί να έχουμε ανατροπούλα και στο άλλο βλέπω ξύλο. Γκολ λοιπόν βλέπω που αλλού , στην αγαπημένη μας Βολιβία με την Ρόγια Παρί να υποδέχεται την ”αγαπημένη” Νασιονάλ Ποτοσί που μας έχει χαρίσει ωραίες στιγμές παλιότερα. Από ένα εντός/ εκτός έχουνε παίξει και οι δύο και έκανα ανατροπή και οι δύο.

Γιατί όχι και σήμερα ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά ενώ η Ποτοσί είναι πιο αδύναμη σαν ομάδα. Οπότε πάμε με το κόμπο 1 + g/g + οβερ 3,5 που είναι εξαιρετικό στο 4,5. Για κερασάκι θα πάρω και λίγο την ανατροπή σε απόδοση 10.

Μετά πάμε στην Χιλή όπου έχουμε ένα ζευγάρι που πέφτει πάντα ξύλο. Η Άουνταξ λοιπόν όποτε βλέπει την Κόλο Κόλο είναι σαν τον ταύρο με το κόκκινο πανί.

Σκυλιάζει και ξεφέυγουν τα ματς. Δείτε παράδοση σε κόκκινες ενώ και ο ρέφερι είναι εξαιρετικός φέτος με 5 κόκκινες σε 7 ματς. Οπότε εδώ θα ποντάρω το κόμπο ” όβερ 5,5 κάρτες + όβερ 1,5 κάρτα η καθέ ομάδα + κόκκινη ” σε απόδοση 4,25 που είναι τίμια όταν μιλάμε για Χιλή.

Αυτά λοιπόν από εμένα. Συνεχίζω την ξεκούραση και σας εύχομαι καλή συνέχεια!

UPDATE 2!!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Όπως σας είπα μπορεί να βρίσκομαι σε ξεκούραση και διακοπές αλλά όταν κάτι καλό πέφτει στην αντιληψή μου , γιατί η μελέτη εδώ στο Betsellers δεν σταματάει ποτέ , τότε θα σας το γράφω.

Σήμερα λοιπόν έχουμε τον αγώνα για την Αργεντινή ανάμεσα στην Σαν Λορέντζο και την Ουνιόν. Δείτε λίγο τι κάνουν οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι σε όλα τα εντός ματς έχουν δεχθεί πρώτοι γκολ και στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι φιλοξενούμενοι κάνουν το αντίθετο. Στα 4 εκτός έδρας ματς έχουν βάλει πρώτοι γκολ και μάλιστα στο ημίχρονο.Δηλαδή το αντίθετο από αυτό που κάνει η Σαν Λορέντζο.

Πείτε μου τώρα εσείς αν θα δίνατε 3,90 απόδοση να σκοράρει πρώτη η Ουνιον στο ημίχρονο???…Κάπου εδώ κανονικά τελειώνει η δουλειά μου όπως έχουμε ξαναπεί. Τώρα αν θα ευστοχήσει η μελέτη η θα αστοχήσει όπως στο τελευταίο update είναι κάτι που παίζουν ρόλο κι άλλα αφού δεν παίζω εγώ το τόπι. Οπότε ποντάρω αυτό το 3,9 ενώ και λίγο πιο funbet το 2 ημιχρόνο + 1Χ τελικό σε απόδοση 12.

Κάτι σε 0-1 ημίχρονο το βλέπω και 1-1 τελικό (κάπου 25 πληρώνει αυτό).

Καλό απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS