144

Germanos

Απολογισμός και… darts!

Καλημέρα φίλοι! Ελπίζω να περάσατε καλά σε αυτό το πρώτο «πακέτο» εορτών, να χορτάσατε φαί, οικογενειακές στιγμές και να ξεκουραστήκατε. Το επόμενο «πακέτο» εορτών έρχεται με την πρωτοχρονιά και φυσικά με των φώτων και του Αη Γιάννη. Μέχρι τότε έχουμε όμως ακόμα μέρες, οι τελευταίες μέρες του έτους 2023, που δεν μας αφήνει και πολύ χαρούμενους, αφού άλλος ένας μεγάλος της ελληνικής μουσικής μας αφήνει, ο Βασίλης Καρράς.

Το τρομερό με τον Καρρά είναι πως ανεξάρτητα του τι στυλ μουσικής σου αρέσει, Καρρά έχεις τραγουδήσει μία φορά στη ζωή σου, έχεις πιει κάτι την ώρα του τραγουδιού και αυτό τον κάνει τρομερά ξεχωριστό.

Στα δικά μας τώρα, από μένα θα δείτε έναν μίνι απολογισμό, μερικά στατιστικά και φυσικά τις αναλύσεις των παιχνιδιών Darts για σήμερα και αύριο.

Αυτό σημαίνει πως στήλη θα δείτε από μένα πάλι την Παρασκευή με τα επόμενα ματς Darts.

Δύο κατηγορίες θετικές, μικρή χασούρα στο σύνολο

Από την τελευταία φορά που έγινε μίνι απολογισμός δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Πάνω κάτω σταθερά μεταξύ μείον 5 και μείον 30 κυμαινόμαστε. Ζητούμενο ήταν να φύγουμε από το -90 και -100 που ήμασταν τον Σεπτέμβρη.

Αυτό έγινε, οπότε τώρα υπάρχει μια Α ηρεμία σε πολλά. Στο -23,83 είμαστε όσον αφορά το profit, περίπου 2,5 κερδισμένα πίσω βρισκόμαστε, έχοντας μέσο όρο απόδοσης παιχνιδιού το 5,90. Το yield βρίσκεται στο -8,35. Έχουν επιλεχτεί συνολικά 117 παιχνίδια (1 μακροχρόνιο), οπότε 116 παιχνίδια που έχουν κλείσει. Συνολικός τζίρος είναι οι 288,7 μονάδες, έχουμε δηλαδή επιστροφές 264,87.

Στο διάστημα που πέρασε από την προηγούμενη διακοπή είμαστε ελαφρώς κερδισμένοι. Είχαμε αρκετές νίκες σε καλά σημεία, το μόνο κακό ήταν πως από τις 9.12 και έπειτα δεν κάναμε ούτε μια νίκη. Μοναδική νίκη αυτό το διάστημα ήταν τα διπλά της Χόλσταϊκ Κιλ και της Φράιμπουργκ.

Δύο κατηγορίες βρίσκονται στο συν μέχρι στιγμής, η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με 18,6% yield και η Αυστρία με 7,26% yield. Αντίθετα Bundesliga, Dritte Liga και Ευρώπες-Κύπελλα είναι ελαφρώς χαμένα, της τάξης των 1 μέχρι 3 μπετ.

Αυτά για το προηγούμενο διάστημα, οι πίνακες υπάρχουν για όποιον θέλει παραπάνω στατιστικά και αν θέλει συγκεκριμένα στατιστικά, μπορείτε ελεύθερα να με ρωτήσετε, είτε στο τούιτερ, είτε στο facebook, είτε μέσω email.

Με δύο εκπλήξεις που αξίζουν

Πριν μπω στα σημερινά και αυριανά ματς, να πω πως στα μακροχρόνια στοιχήματα κατάκτησης, τώρα που έχουν μείνει πολύ λιγότεροι, υπάρχουν τρεις που αξίζουν στα μάτια μου. Βγάζω εκτός τα δύο τοπ φαβορί, που είναι ο Χάμπφρις και ο Φαν Γκέρβεν (4,50 και 4,33). Τρεις παίκτες μπορούν βάσει διασταυρωμάτων να κάνουν την έκπληξη.

Ο νεαρός (16 χρονών) Λίτλερ στο 11,00 για κατάκτηση, ο γερόλυκος Γκάρι Άντερσον στο 15,00 και ο Μπάντινγκ στο 17,00. Σε αυτούς τους τρεις όποιος θέλει μπορεί να βάλει μερικά ψιλά, είναι τα μόνα που αξίζουν βάσει απόδοσης και διασταυρωμάτων. Εξ αρχής σας είχα πει τον Άντερσον, που πλήρωνε πάνω από 20,00.

Δυο παιχνίδια από το σήμερα και το αύριο μου έκαναν κλικ.

Το πρώτο είναι το ζευγάρι Σκοτ Γουίλιαμς με τον Σίντλερ. Ο Άγγλος για μένα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, παίζει άνετα, γουστάρει, δεν έχει άγχος και είναι ικανός για πολλά πράγματα. Πέταξε έξω τον Νόπερτ, αρκετά εύκολα και αυτό εμένα μου δείχνει πολλά. Ο Σίντλερ είναι το μεγάλο φαβορί για το ματς, κάτι στο οποίο εγώ διαφωνώ. Η απλή νίκη του Γουίλιαμς πληρώνει 2,62, προσωπικά πάω με το combo νίκη Σκοτ Γουίλιαμς και περισσότερα 180άρια Σκοτ Γουίλιαμς στο 4,50.

Το άλλο ματς που κύκλωσα είναι η έκπληξη στο ματς του Ρομπ Κρος με τον Ντε Γκραφ. Ο Κρος δεν πείθει φέτος, δεν μου άρεσε και στο προηγούμενο παιχνίδι και αν ο Ντε Γκραφ παίξει όπως έπαιξε στα προηγούμενα, τότε ο Κρος δεν νοείται να πληρώνει 1,16. Πάω με την απλή νίκη του Ντε Γκραφ στο 5,50.

Επειδή όπως είπα αυτά δεν θέλω να τα αναμείξω με τον κανονικό πίνακα, βάζω μια εικονική κάβα μέχρι τις 3.

1 που είναι ο τελικός, μια κάβα 15 μονάδων. Τα λέμε την Παρασκευή με στήλη, θα προσπαθήσω να είμαι τσατ, αν και δύσκολο επειδή το σπίτι είναι φουλ με επισκέψεις από Ελλάδα.

(27.12, 15:45) Σκοτ Γουίλιαμς νίκη + περισσότερα 180άρια (4,50) επί 2 μονάδες

(27.12, 18:30) Ντε Γκραφ απλή νίκη (5,50) επί 2 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 24,75 επί 1 μονάδα

Νέο υπόλοιπο 10 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS