2223

Billaras

Απολογισμός και no bet!

Τελικά η…Ελβετία με “πάει” (γέλια). Δεύτερη φορά κόντρα της Λουγκάνο σε μερικές μέρες, ξανά εύστοχος. Μπράβο στα παιδιά, μάλλον λαθάκι δικό μου που έπρεπε να το φορτώσω παραπάνω, αφού είχε backround το παιχνιδάκι. Δεν πειράζει όμως. Κι έτσι καλά ήταν, το μπετ και το κέρδος της Λωζάνης μεταφέρθηκαν στον Απρίλιο, τώρα θα μιλήσουμε γιά τον Μάρτιο.

Απολογισμός λοιπόν. Πηγαν όλα όπως ήθελα. Μιά χαρά. Αυτό ακριβώς ήθελα να βλέπω όλη τη σαιζόν. Δέκα εύστοχα στα 32 (λιγότερα μπετ ελέω διακοπής), τα οκτώ φυσικά εγγλέζικα, μιά Αγγλία που το 2018 πάει…αφρός. Με ROI 150.4 τον Φλεβάρη, με ROI 146,2 τον Μάρτη και με αποδόσεις 4.21 μ.ο. γιά τον Φλεβάρη, 4.01 γιά τον Μάρτη! Αν αυτό το θεωρεί κανείς εύκολο, τότε…ας το δοκιμάσει (γέλια).

Δείτε τις πρώτες δύο φωτο (save στο desktop σας και μεγέθυνση), η κεντρική της στήλης είναι όλος ο μήνας. Η δεύτερη εδω αριστερά είναι μόνο η Αγγλία το Μάρτη. Συνολικό ROI 119,6 γιά τον μήνα, στο 106.45 ήταν ο Φλεβάρης, στο 108.09 ο Γενάρης, είπαμε, το 2018 είναι…λουκουμάκι. Ατυχίες δεν υπήρξαν (ίσως λίγο μιά από τις δύο ισοπαλίες της Μπόλτον που καπάκι από τα μπετ μου κέρδισε την Αστον Βίλα ή εκείνο το 2-2 της Βίλεμ με την Τβέντε), γενικά τσούλησε μιά χαρά.

Δεν το κρύβω, είμαι χαρούμενος. Δοκιμάζω κάτι τρομερά δύσκολο, πρώτη φορά. Λογικό να ψαχτώ στις αρχές και να κάνω και λάθη. Το έγραψα και το συζητήσαμε όλοι μαζί. Διόρθωσα πράγματα, βρήκα την άκρη, έκλεισα τα αυτιά μου (τι άκουσα-διάβασα φέτος….), δεν άλλαξα τακτική ούτε μέρα και τελικα… ίσιωσα. Και αισιοδοξώ, όχι μόνο γιά φέτος αλλά και γιά του χρόνου που πλέον θα ξέρω πως πρέπει να κινηθώ.

Αυτός ο…τρισκατάρατος Οκτώβρης ακόμα με κυνηγάει. Οκ, και τον Νοεμβρη είχα χάσει, αλλά λίγα, μόνο ο Οκτωβρης με εκείνο το -26.45 είχε ξεφύγει. Και πλέον, τον….ροκανίζω. Αργά, σταθερά, τον ροκανίζω. Δεν ξέρω αν θα τον “σβήσω” εντελώς, ένας μήνας και κάτι έμεινε, αλλά θα το παλέψω. Δείτε τις τρεις επόμενες φωτό αριστερά. Είναι τα συνολικά ως τώρα.

Κατά σειρά: Γενικό σύνολο-Αγγλία-εκτός Αγγλίας. Και εδώ βγάζει μάτια το πράγμα, ξέρω τι ακόμα θα αλλάξω του χρόνου. Αν τώρα ρίχνω μιά φορά το βάρος στο νησί, του χρόνου θα το ρίξω..πέντε. Η Αγγλία σταθερά γύρισε θετική, στο 106.4 το συνολικό ROI της, ενώ εκτός νησιού δύσκολο να ανατρέψω την κατάσταση. Και στο σύνολο, βλέπετε ότι κατέβηκα και κάτω από τον…άτιμο Οκτώβρη.

Είπαμε, το ροκανίζω. Αν έπαιζα μόνο Αγγλία το 2018 θα το είχα…υπερκαλύψει ήδη! Αλλά ας είναι. Αν η συνολική ζημιά ελαχιστοποιηθεί και μετά έχω Μουντιάλ, σε καλό δρόμο είμαι. Κλείνω με τον Μάρτιο. Το ξαναγράφω: Οπως ήμουν προβληματισμένος και το έγραψα-ανέλυσα- συζήτησα μαζί σας μέχρι τον Δεκέμβρη, έτσι αισιόδοξος-ικανοποιημένος είμαι από την στροφή του έτους.

Και το βλέπετε κι έσεις οι ίδιοι… Παω στα φρέσκα. Μην τα ψειρίσω. ΔΕΝ παίζω κάτι σήμερα. Αρχικά ήθελα να παίξω το…Χ της Μπόλτον (αρκετά συνηθισμένο σκορ και αρκετά…βολικό, ας είναι άγγλοι), αλλά αναβλήθηκε χθες η Μπάρνσλεϊ και χαλάστηκα. Αν είχε παίξει και χάσει, θα το έπαιζα απόψε το Χ. Το άλλο καλο Χ είναι αύριο στην Ιταλία, το Κιέβο-Σασουόλο.

Δεν θα ποντάρω όμως από απόψε, το σκέφτομαι. Πως είπατε; Εχει Champions League; Ας..έχει. Θα το απολαύσω, αραχτός, μπάλα υψηλού επιπέδου, κολαση και στα τέσσερα ματς, αλλά σόρυ δεν ποντάρω κάτι. Ούτε με σφαίρες. Ισως το κάνω την Πέμπτη, εκεί “κάτι” μου αρέσει. Και συν τοις αλλοις, η εφημερίδα θα βγει Μ.Πέμπτη εκτάκτως, άρα γράφουμε αύριο, άρα μελέτη… απόψε!!! Με λίγα λόγια: Νέα στήλη μάλλον Μ.

Παρασκεύη απόγευμα, να έχετε το χρόνο σας. Εφημερίδα την Μ.Πέμπτη. Και αν παίξω είτε το Χ το αυριανό στην Ιταλία (είτε κάτι άλλο που θα δω), είτε την Πέμπτη κάτι από Europa League, θα δείτε update, να έχετε το νου σας!! Α και κάτι ακόμα. Απόψε έχει μελέτη, αλλά αύριο δεν έχει. Οπότε, αύριο βράδυ θα τα πούμε στο chat, να δούμε παρέα τον αγγλικό “εμφύλιο”.

Υπολοιπο Απρίλιου: –6.15 μονάδες. Επιστροφές από 2/4: 4.45 μονάδες (η Λωζάνη και η επιστροφή του αναβληθέντος). Νέο υπόλοιπο: -1.7 μονάδες.        

Παλαιότερα άρθρα του Billaras