48

Germanos

Απολογισμός, facts και Κύπελλο

Καλημέρα φίλτατοι και καλό μήνα! Κακό Σ/Κ και έτσι ο Μάρτης κλείνει με 32 χαμένες μονάδες συνολικά. Ήττα για την Κλάγκενφουρτ (άδικη), ισοπαλία για την Κολωνία (δίκαιη), που μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στις αντεπιθέσεις και τέλος, ήττα για τη Ντούισμπουργκ (δίκαια), που επίσης η αρχή τους ματς θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετική.

Εν ολίγοις, ήττα για εμάς, σε ένα Σ/Κ που μένει το γιατί δεν έγινε early bet σε Τζόλη και Μούνστερ.

Σήμερα η στήλη έχει να κάνει με απολογισμό Μαρτίου, με Κύπελλο και φυσικά με όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας για κάθε κατηγορία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το καθαρό φαβορί

Στο Κύπελλο Γερμανίας τα πράγματα είναι πολύ απλά για ανάλυση.

Στο Σάαρμπρουκεν έχουν το κλασσικό πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έχει καταντήσει πια ντροπή για την κοινότητα, όμως έχει συμβάλλει στο να δούμε την ομάδα στα ημιτελικά. Μοιρασμένες οι αποδόσεις με την Λάουτερν, όλα ανοιχτά, ίσως δούμε παράταση και πέναλτι, εγώ προσωπικά απέχω από κάποιο μπετ.

Στο έτερο ματς, αυτό της Λεβερκούζεν με τη Φορτούνα, έχουμε φυσικά ξεκάθαρο φαβορί, την Λεβερκούζεν.

Γύρω στο 20,00 βρίσκουμε τη νίκη της Φορτούνα, που για τα δεδομένα του ματς είναι υψηλό. Σίγουρα η Λεβερκούζεν μετράει 39 ματς αήττητη, όμως δεν παύει να είναι ένα ματς και μάλιστα ένα ματς ντέρμπι, αφού τις δύο πόλεις τις χωρίζουν περίπου 20 χιλιόμετρα.

Η Λεβερκούζεν ως γνωστόν έχει αυτό το χαρακτηριστικό να «γυρνάει» τα παιχνίδια της, δεν θα εκπλαγώ αν συμβεί το ίδιο και τώρα.

Συνήθεια που έγινε λατρεία πια για τη Λεβερκούζεν. Η Φορτούνα μπορεί να της βάλει έως έναν βαθμό δύσκολα. Ο Τζόλης είναι σε σούπερ κατάσταση και σίγουρα θα βρεθούν χώροι για να φτάσει σε τελικές η Φορτούνα. Στο 9,00 να σκοράρει ο Τζόλης είναι σούπερ, στο 6,50 να νικήσει το ματς η Λεβερκούζεν με ανατροπή. Προσωπικά πάω με το συνδυαστικό να σκοράρει ο Τζόλης και να κερδίσει το ματς η Λεβερκούζεν στο 13,00.

Μου κάνει αφού από τη μία έχω έναν Τζόλη που βρίσκει δίχτυα συνεχώς, θα βρει και ευκαιρίες με Λεβερκούζεν και από την άλλη έχω μια ομάδα refuse to lose.

Στο Κύπελλο Αυστρίας δεν έχω κάτι που να μου αρέσει. Η Λέομπεν υποδέχεται τη Ραπίντ, μια Ραπίντ που έχει ξεχάσει να χάνει και σίγουρα το Κύπελλο για τη Ραπίντ είναι τεράστιος στόχος.

Στο άλλο ματς η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Στουρμ, μερικές μέρες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος. Με «τρώει» να κοντράρω Σάλτσμπουργκ στο 3,90, όμως θα το αφήσω εν τέλει, αφού έχει πολύ «Χ» το ματς.

Ο «κακός» Μάρτης

Πολύ μέτριος έως κακός ο Μάρτης, όπου συνολικά επιλέξαμε 25 παιχνίδια για ποντάρισμα.

Ο μέσος όρος απόδοσης ήταν το 5,6. Από τα 25 επαληθεύτηκαν 5, δηλαδή κυμανθήκαμε στο 20% επαλήθευσης, κάτι που είναι 7-8% κάτω, για να έχουμε κέρδος όταν παίζουμε μονά. Παιχνίδια που μας «πόνεσαν» ήταν το διπλό της Στουρμ ΙΙ (4,50), που έδινε και δυάδα σε πατέντ. Μόνο από αυτό το ματς, θα είχαμε υπερκέρδος για τον μήνα Μάρτη.

Παίχτηκαν μόλις 6 γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου (1/6 η ευστοχία) και πολύ καλά έκανα και τα άφησα για τον μήνα Μάρτη, αφού στατιστικά εδώ και 6 χρόνια, ο Μάρτης δεν δίνει γκολ.

Κατά τα άλλα δεν έχω να προσθέσω κάτι για τον μήνα Μάρτη.

Τα δεδομένα για τη συνέχεια

Νομίζω τη Λεβερκούζεν την έχουν πληρώσει όλες οι στοιχηματικές πλέον, στο +13 πλέον από την Μπάγερν Μονάχου, μένουν 7 παιχνίδια (21 υπολοιπόμενοι βαθμοί) και η Λεβερκούζεν ακόμα και αν χάσει 4 φορές, πάλι πρώτη θα είναι.

Το «26άρι» λοιπόν που ποντάραμε ως μακροχρόνιο «πλήρωσε». Δικαίωση προσωπική, σούπερ μακροχρόνιο μέσα από το betsellers, που για κάποιους έμοιαζε αδιανόητο όταν το ποντάραμε. Επειδή το έχουμε ποντάρει στην «πράσινη», θα περιμένουμε ασφαλώς μέχρι και μαθηματικά να το πάρει η Λεβερκούζεν για να το βάλουμε στο πινακάκι.

Ενδιαφέρον υπάρχει πλέον για τις θέσεις 2 έως 5.

Δεν θα παραξενευτώ αν η Στουτγάρδη εν τέλει τερματίσει δεύτερη, μπροστά από την Μπάγερν. Το να τερματίσει δεύτερη η Στουτγάρδη πληρώνει 30,00, κάτι που θεωρώ αρκετά ψηλά. Επίσης, μάχη σώμα με σώμα δίνει Ντόρτμουντ και Λειψία για την 4η θέση. Για τη Ντόρτμουντ ξεκινάει από τώρα ένας γολγοθάς από παιχνίδια. Εντός με Στουτγάρδη, εκτός με Ατλέτικο, εκτός με Γκλάντμπαχ, εντός με Ατλέτικο, εντός με Λεβερκούζεν, εκτός με Λειψία.

Εδώ λογικά θα κριθούν αρκετά. Αντίθετα η Λειψία είναι αρκετά πιο άνετη, όμως με αγωνιστική απόδοση όπως απέναντι στη Μάινς, δεν θα καταφέρει πολλά.

Στις κάτω θέσεις υπάρχουν προοπτικές να γίνει πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές. Στους 19 η Κολωνία, στους 20 η Μάινς, ακολουθούν must win παιχνίδια και σίγουρα αν έρθουν νίκες για Μάινς και Κολωνία, τότε Μπόχουμ, Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, Ουνιον, Χάιντενχαϊμ και Βέρντερ, όλες αρχίζουν και «τρέμουν».

Όλα εξαρτώνται όμως από τη Μάινς και την Κολωνία. Προσωπικά βλέπω την ομάδα μου την Γκλάντμπαχ να κινδυνεύει στις επόμενες 3 αγωνιστικές…

Στη δεύτερη κατηγορία, η Φορτούνα βρίσκεται πλέον στην 3η θέση, περνώντας το Αμβούργο. Σε απόσταση αναπνοής και το Ανόβερο, που διεκδικεί επίσης άνοδο. Μάχη λοιπόν σώμα με σώμα για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την Μπουντεσλίγκα.

Όσο για το τι γίνεται κάτω; Το έλα να δεις. Από την 11η μέχρι την 18η θέση όλα πιθανά πλέον. Ασφαλώς η Όσναμπρουκ ψάχνει σερί και ένα θαύμα, όμως δηλώνει παρών. Στους 28 η 17η Χάνσα και στους 31 η 12η Βέεν. Ένας κακός χαμός.

Στην 3η κατηγορία Ρέγκενσμπουργκ, Ουλμ, Μούνστερ είναι οι πρώτες τρεις της βαθμολογίας, Δρέσδη πλέον στην 4η θέση.

Αυτές οι τέσσερις θα διεκδικήσουν και την άνοδο, δύσκολα να αναμιχθούν Σαντχάουζεν και Έσσεν. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πλέον η Ντούισμπουργκ με 29 βαθμούς, η safe θέση πλέον είναι στους 34, όπου βρίσκεται η Μάνχαϊμ. Λούμπεκ και Φράιμπουργκ ΙΙ, το παλεύουν, με την Φράιμπουργκ ΙΙ να δείχνει πολλά περισσότερα από τις υπόλοιπες.

Δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε δράματα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Στην Αυστρία ΙΙ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η Γκράτσερ έχει τεράστια διαφορά ασφαλείας και θα βρίσκεται του χρόνου Μπουντεσλίγκα. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, η Ντόρνμπιρν έχει από τις τρεις τελευταίες τις καλύτερες πιθανότητες να φτάσει την 13η Στρίπφινγκ στους 26.

Βάσει των τωρινών δεδομένων πέφτουν τρεις, αλλά όπως και τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι και τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξουν πολλά και ξαφνικά οι υποβιβασμένοι να είναι μόνο δύο ή και ένας, ανάλογα με τις άδειες που μπορούν να πάρουν ομάδες από την Ρεγκιονάλ Λίγκα.

Αυτά για σήμερα και για τις επόμενες δύο μέρες. Ποντάρω από σήμερα για την Κυριακή την Ντόρνμπιρν, οι αποδόσεις είναι λάθος, η Αμστέτεν έχει προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και απουσιών, η Ντόρνμπιρν βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην κορύφωση της φόρμας της.

Το διπλό θα έπρεπε να είναι στο 2,60-2,70, τόσο θεωρώ θα φτάσει έως την Κυριακή.

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS