1572

Billaras

Απ’τα επτά στο patent!

Το πρόβλημά μου σήμερα είναι ένα και…απλό. Πως θα “χωρέσω” τόσα μεγάλα σημεία στο παιχνίδι μου; Καλό μεσημέρι, εδώ είμαστε, αν διαβάσατε εφημερίδα ή ακούσατε την εκπομπή χθες, θα το ξέρετε ήδη απ΄την πρώτη διαλογή, ότι σήμερα με αύριο είναι διαφορετικές μέρες στοιχηματικά. Εκατσε έτσι το πρόγραμμα.

Αύριο πχ μπορούμε να συζητήσουμε (και να επιλέξουμε από) τουλάχιστον 4-5 καλά g/g (Ειμπάρ, Λαμία, Μπράιτον, Κάντιθ, Βόλος), έχει και μερικά σωστά φαβορί (Λας Πάλμας, Ζυρίχη, Σεντ Γκάλεν) γενικώς μπορεί να γίνει ελιγμός και να παιχθούν και δυάδες τίμιες.

Σήμερα όμως;

Εσβησα πολλά (Πάλας-ανακοινωσε τον Πίρσον η Γουότφορντ αλλά θα είναι κερκίδα, όχι πάγκο- Πρέστον, Τζίλιγχαμ, Γκλάντμπαχ -μεγάλη πτώση άσου- Εμπσφιλντ, Βερόνα, Λεβάντε -απουσίες φουλ), ενώ αφήνω και την Λουγκάνο.

Ακόμα κι έτσι, έχω μείνει με…Πλίμουθ-Νορθάμπτον-Σκάνθορπ-Εδιμβούργο (από το Νησί) και Σάλκε-Ζούλτε-Μονπελιέ εκτός Βρετανίας! Σύνολο επτά! Πως να τα χωρέσω όλα αυτά στο παιχνιδι μου;

Ολα έχουνε “κάτι”.

Ξεκάθαρα. Θέμα του καθενός τι θα παίξει-τι θα αφήσει. Μέρα ρίσκου, επίσης ξεκάθαρα. Και οι επτά είναι καλά και σε φόρμα, βασικό αυτό. Προφανώς και έχουν δυσκολίες (η Κόουβ είναι 1η στη 2η Σκωτίας, η Παρί…είναι η Παρί, η Λεβερκούζεν έρχεται από θρίαμβο με την Μπάγερν, η Γάνδη είναι αήττητη εντός).

Οπως βλέπετε, δεν πλατιάζω, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Μένει “απλώς” να κάνω νέα διαλογή και μετά να καταλήξω και πως θα παίξω.

Ξεκινάω με μικρές λεπτομέρειες και σβήνω Νορθάμπτον (σεβόμενος και την σχετικά καλή φόρμα και την εξαιρετική έδρα της Εξετερ). Μετά σβήνω Μονπελιέ. Εδώ επαιξε ρόλο η απόδοση. Στο 7,00 είχα αξία. Πήγε στο 5,75, μεγάλη βουτιά. Οταν κοιτάω τέτοια σημεία, ο στόχος μου είναι στο draw no bet να έχω αξία κι εκεί, να το παίρνω σαν να είναι κανονική απόδοση.

Τι εννοώ; Αν εκτιμώ τον άσο γιά 5,50, όταν τον έχω στο 7,00 τότε ναι, το dnb είναι στο 5,50. Τώρα το έχω στο 4,33 και ξυνίζω…

Εμειναν πέντε. Στη Ζούλτε έχω αυτό που ανέφερα μόλις παραπάνω. Διπλό του 7,00 που το έχω 5,50 στο dnb, ενω έσκασε και μιά καλή είδηση, ο 1ος σκόρερ της Γάνδης έφυγε εκτάκτως γιά προσωπικό του θέμα.

Η Πλίμουθ είναι οκ, σε φόρμα. Η Σκάνθορπ, ένα βαρύ όνομα, αρχίζει και ρολάρει. Επίσης πολλές (και σοβαρές) απουσίες έχει η Κόουβ Ρέιντζερς. Γιά την Σάλκε αυτό που θα πω είναι ότι την θεωρώ επιτομή της σοβαρότητας. Και η Λεβερκούζεν δεν μπορεί ξανά να παίξει ταμπούρι όπως με Μπάγερν. Θα βρει χώρους η Σάλκε.

Ρε γαμώτο, και τα πέντε πάλι πολλά είναι… Κάνω μιά τελευταία βόλτα στους μπουκ.

Τα ζυγίζω ξανά, έχω σκαλώσει. Οσο τα κοιτάω, πέφτει η Έντιμπρα (μην απορείτε που την λέω έτσι, έτσι προφέρεται το Εδιμβούργο). Πήγε 3,75. Πάλι έχει αξία. Εικόνα δεν έχω όμως, πως θα μπορούσα να έχω; Με βαριά καρδιά, το αφήνω το σημείο και μένω με τέσσερα. Κάνω κι άλλο την…καρδιά μου πέτρα, αφήνω και την Ζούλτε. Η Γάνδη εντός είναι πανίσχυρη, αήττητη, δεν τρώει εύκολα γκολ, παίζει να μείνει και στο Χ το ματς.

Ξαναλέω…χιλιοστή φορά: Διαβάζετε τα δεδομένα και αποφασίζετε εσεις! Εγώ στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών παίζω. Θέμα χημείας είναι.

Εμεινα με τρία. Πάω σε patent και τέλος. Πλίμουθ 2,70-Σκάνθορπ 3,40 και Σάλκε 3,75. Αυτά είναι. Μακάρι να περάσουν και τα άλλα τέσσερα που έκοψα στο τσακ γιατί κάποιος από εσάς θα τα επιλέξει και γιατί θέλω να νοιώθω ότι τα είδα σωστα.

Επίσης, έχω και το live. Τα πρώτα που τσεκάρω πάντα στο live είναι ακριβώς αυτά που άφησα!!

Οποτε έκλεισα, ένα patent. Νέα στήλη αύριο, αργότερα κλασικά στο chat κατά τις 4.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras