4192

Billaras

Απ’όλα έχει ο μπαξές!

Η Σίτι…έπαιξε σαν υπνωτισμένη, χάσαμε το χθεσινό παρολί, end of story! Στοιχηματικά, λίγο ασχολήθηκα χθες, ελαχίστα με ενόχλησε που έχασα 93 μονάδες, περισσότερο τσαντίστηκα που δεν έπαιξα Ολυμπιακό και Σάλκε! Το έγραψα, το σκέφτηκα, κόλωσα. Κακώς. Κρίμα. Ειδικά γιά Σάλκε, που έχω…δύο στα δύο που την αφήνω ανεκμετάλλευτη (η πρώτη ήταν στο Καραϊσκάκη αν θυμάστε).

Γιά τον Ολυμπιακό, οκ, ήρθε το διπλό στο 90', αλλά μπάλα…γιόκ. Μιά μετριότατη αντίπαλο είχε και γιά 70' ήταν κακός. Τέλος καλό-όλα καλά βέβαια, αλλά αν δεν παίζεις, το τέλος δεν θα είναι πάντα καλό… Αυτά με το χθες, γιά την Σίτι δεν μετανοιώνω, στο 1.80 ήταν σωστό, βάση όσων είχα δει από τον Αγιαξ με την Ρεάλ. Αλλά αν δεν παίζεις μπάλα, θα χάσεις δικαίως.

Και γιά να κλείσω με το χθες, πάλι οι ίδιες ομάδες έβγαλαν μάτια. Η Σαχτάρ την Τρίτη, η Ντόρτμουντ χθες. Και επειδή και στο ποδόσφαιρο (και στο στοίχημα) όλα είναι δανεικά, η “αδικία” της περασμένης αγωνιστικής (Χ σε Γιούβε και Σίτι ενώ άξιζαν διπλού) τώρα αποκαταστάθηκε. Χάιρεσαι να τις βλέπεις και τις δύο. Αυτά με το χθες, πάμε στο σήμερα.

Με απασχόλησε πολύ η Λάτσιο. Στα συν οτι θα παίξει με κίνητρο, δεν την βλέπω χαλαρή (και με τον ΠΑΟ ειδικά, έχει εξτρά κίνητρο, μιάς και οι “πράσινοι” οπαδοί είναι σε άριστες σχέσεις με αυτούς της Ρόμα). Στα πλην η ιστορία με τον Κλόζε. Ηρθε-δεν ήρθε. Παίζει-δεν παίζει. Και γιά μένα, σοβαρή είναι και η απουσία του Λούλιτς. Οπως και στο ΠΑΟ-Τότεναμ, βλέπω (τυφλός δεν είμαι) τα χάλια του Παναθηναϊκού, αλλά….

το ρημάδι το ένστικτο μου λέει να κάνω πίσω. Στο φινάλε, η Λάτσιο με ήδη 4 ποντάκια δεν θα χαλαστεί και με έναν ακόμα. Θα προσπεράσω, χωρίς όμως να “κακίσω” κάποιον που θα παίξει διπλό. Απλά εμένα δεν μου “μιλάει”. Τι έχω κρατήσει εν τέλει; Γκενκ 1, Μέταλιστ 2, Μπορντό 2, Ανόβερο 2 (και over), Ανζί 2, Λυών over ή g/g και Λεβερκούζεν 2. Αυτά είναι.

Η Γκενκ σε σούπερ φόρμα, με άνεση σκοράρει και πάει σούπερ και στο Βέλγιο, κόντρα στην Σπόρτινγκ που…δεν ξέρει που πατάει. Αποκλεισμός και στο κύπελλο, γκρίνιες, μουρμούρες, υπηρεσιακός προπονητής. Η Μέταλιστ επίσης σε φόρμα στο πρωτάθλημα της, δεν θα κολώσει στο κρύο (ίσως και χιόνι) απόψε, μαθημένη είναι. Και η Ρόζεμποργκ εμ δεν πείθει, εμ έχει ματς-τίτλου με Μόλντε μεθαύριο!!! Η Μόλντε πχ θα βάλει μόνο παγκίτες απόψε.

Η Ρόζεμποργκ όχι, αλλά εγώ πιστεύω ότι σαφώς εκεί θα έχει το μυαλό της. Η Μπορντό αδικείται φέτος από κάποια αποτελέσματα, ενώ μπάλα παίζει. Πχ προχθές ισοφαρίστηκε από την Λιλ στο 93'. Πχ με την Νιουκάσλ έφαγε τρία ενώ το ματς ήταν γιά οριακό 1-0. Η Μαρίτιμο είναι απλώς μιά μέτρια πορτογαλική ομάδα χωρίς εμπειρία. Το Αννόβερο γενικά μου αρέσει ως ομάδα, έχει το εύκολο γκολ, βρίσκει μιά αντίπαλο που απόψε έχει αρκετούς απόντες στην άμυνα και στο πρωτάθλημα Σουηδίας…απλώς περιμένει να τελειώσει.

Εδώ, βάση και των απουσιών, μάλλον είναι προτιμότερο το over. Η Λυών να βάλει και Γκομίζ και Λισάντρο μπροστά, έχει λίγο ρίσκο το σημείο, αλλά και η Μπιλμπάο μπορεί να σκοράρει και να ανέβει το σκορ, οι βάσκοι στην Ευρώπη πάντα τρώνε-βάζουνε. Η Λεβερκούζεν παίζει στην Ραπίντ, η οποία κάνει μεγάλη κοιλιά στην Αυστρία και απόψε δεν θα έχει τον οργανωτή της (Χόφμαν, έλειψε και με την Αούστρια και το κενό ήταν τεράστιο) και τον …διπλανό του μεσοεπιθετικό Μπουργκστάλερ (τιμωρία).

Εκεί κέρδισε και η Ρόζεμποργκ, δεν μπορεί η Λεβερκούζεν; Και τέλος, η Ανζί. Τα νέα δεδομένα είναι δύο. Πρώτον, η Λίβερπουλ θα το “προσέξει” παραπάνω το ματς. Βέβαια, παραμένει με πρόβλημα στην επίθεση (ο Σουάρεζ μάλιστα ίσως και να μην ξεκινήσει) και έχει και Εβερτον στο καπάκι στο μεγάλο ντέρμπι. Δευτερο δεδομένο, η απουσία του Ντιαρά στα χαφ της Ανζί.

Αυτό με πονάει πολύ. Οκ, μπροστά οι Ετό-Τραορέ μπορούν να κάνουν όργια, αλλά ανασταλτικά έχει ένα θέμα. Ο Χίντινγκ βέβαια, έχει καλές αναμνήσεις από το Ανφιλντ. Η κατακλείδα είναι η απόδοση βέβαια. Οχι και…4.20 και η Λίβερπουλ κάτω από 2.00, μην τρελλαθούμε εντελώς!! Ψάχνω πως θα “μπλέξω”. Η Ανζί πάει μόνη της, σε μονό αποδεκτό και…κάμποσο trading (που με είχε σώσει και στο Ούντινε, όταν το 1-1 έγινε στο 92').

Νομίζω ότι η επόμενη κίνηση μου πρέπει να είναι ένα χαλαρό trixie, με Γκενκ-Μπορντό-Μέταλιστ. Και τέλος, ένα παρολί με Λεβερκούζεν 2-Αννόβερο over- Λυων g/g. Αυτά είναι. Θα διαπιστώσετε όμως ότι θα παίξω λίγα. Δεν θα ξανοιχτώ. Αλλά σαφώς σήμερα απ' όλα έχει ο μπαξές. Και μονό γιά ρίσκο και σύστημα και παρολί. Γιά όλα τα γούστα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 20.340 μονάδες. Ποντάρισμα 25/10: Μονό αποδεκτό: Λίβερπουλ-Ανζί 2 (4.20), με 75 μονάδες. Trixie (2-3 σύστημα) με Γκενκ 1 (2.45)-Μπορντό 2 (2.30)-Μέταλιστ 2 (2.20), από 65 μονάδες κάθε δυάδα (σύνολο 195) και 15 η τριάδα, όλο μαζί 210 μονάδες. Παρολί: Λεβερκούζεν 2-Χέλσιμποργκ over- Λυων g/g (4.26), με 115 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 400 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.

940 μονάδες. Είτε με το μονό (το ξαναγράφω, αν χρειαστεί και με βοηθήσει το σκορ θα κάνω trading), είτε με μιά δυάδα παίρνω το 80% του παιχνιδιού μου πίσω. Μόνο με το παρολί κερδίζω κιόλας. Αν κάτι “σταυρώσει”, ακόμα καλύτερα. Εφ 'οσον την Τρίτη ήρθα…ισόπαλος (ότι βγήκε από την τσέπη…ξαναμπήκε) και χθες έχασα απλώς 93 μονάδες, το συνολικό μου παιχνίδι δεν ξεπέρασε μεσοβδόμαδα τις 500 μονάδες.

Αυτό είναι και το ζουμί. Παίζω με σχετική ασφάλεια, που μου έδωσαν τα κέρδη του περασμένου Σαββάτου και τα διατηρώ. Ισοπαλία την Κυριακή, ισοπαλία την Τρίτη, ήττα εντελώς ανώδυνη χθες. Τίποτα άλλο, αν θέλετε ανακατέψτε τη χημεία όπως σας αρέσει, ραντεβού με νέα στήλη το Σάββατο από εδώ και αύριο www.betradio.com 5-7. Α, να μην ξεχάσω! Πρώτον: Χρόνια πολλά αύριο σε Δημήτρηδες και Δημητρούλες.

Δεύτερον: Στήλη δεν θα γράψω αύριο, αλλά….δύο σημεία με…προκαλούν αρκετά! Η Γιούβε Στάμπια και η Ααλμποργκ…. Υ.Γ: Συγχωρείστε με γιά το “μικρό” κείμενο σήμερα, είμαι..ακόμα ζαλισμένος από αυτό το μπρος-πίσω που κάνω κάθε Πέμπτη όταν έχει Europa League. Γιατί πολύ απλά όλο το βράδυ χθες και σήμερα ως τη 1, μελέταγα και έγραφα γιά το…κουπόνι του Σαββατοκύριακου!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras