2720

Billaras

Απόψε…μένουμε Νησί!

Καλημέρα! Οι επιλογές μου από το κύπελλο μεσοβδόμαδα δεν μου έκαναν τη χάρη και έμειναν στην ισοπαλία. Είχαμε μια μικρή επιστροφή από το DNB της Σάουθπορτ και είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε και αυτή την επιλογή όταν μας το επιτρέπει η απόδοση: είναι άλλο το 9,00 να γίνει 7,00 και άλλο το 3,50 να γίνει 2,20 όπου παίζεις ένα αουτσάιντερ σε απόδοση φαβορί.

Πάμε όμως στα σημερινά. Η αλήθεια είναι πώς δεν μου αρέσει το πρόγραμμα. Σε πολλά παιχνίδια που πίστευα ότι θα είχα κάτι να παίξω, οι αποδόσεις βγήκαν πολύ ισορροπημένες και αναγκαστικά τα προσπέρασα. Αν προσθέσετε και το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από διακοπή λόγω εθνικών, καταλαβαίνετε γιατί δεν είμαι πολύ ζεστός σήμερα.

Παρόλα αυτά έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια. Από την Πρέμιερ το διπλό της Χαλ, από Τσάμπιονσιπ ΚΠΡ και Σέφιλντ Γουέντζντεϊ, από την πρώτη κατηγορία Σάουθεντ και Κόβεντρι και από τη δεύτερη Τσέλτεναμ και Κρου. Μαζί και δύο παιχνίδια από Σκωτία, τον άσο της Είρ απέναντι στη Φόλκερκ και το διπλό της Άλμπιον Ρόβερς. Εκτός νησιού μόνο ένα σημείο μου άρεσε, η κόντρα της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Κολωνία.

Στην πρώτη διαλογή, λόγω απόδοσης, κόπηκαν ΚΠΡ, Σέφιλντ, Κρου και Ρόβερς από Σκωτία. Μένουν λοιπόν έξι παιχνίδια. Σίγουρα θα παίξω την Κόβεντρι απέναντι στην Όξφορντ. Είναι ανώτερη από την αντίπαλό της και νομίζω ότι είναι στο στρίψιμο. Η Όξφορντ είναι αναξιόπιστη εντός έδρας, βέβαια φέτος εκτός είναι ακόμα χειρότερη, και πιστεύω ότι μπορεί να έρθει το διπλό.

Θα κρατήσω επίσης τον άσο της Εϊρ από Σκωτία. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από τη Σεντ Μίρεν για το κύπελλο αλλά στο πρωτάθλημα εμφανίζεται βελτιωμένη και θα τη στηρίξω από τη στιγμή που προσφέρεται στο 3,50 στην έδρα της απέναντι σε μια ισάξια ομάδα όπως η Φόλκερκ. Από τα υπόλοιπα αποφάσισα να κόψω και την Κολωνία και απόψε να μείνουμε μόνο στο νησί.

Εξάλλου αύριο θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ευρώπη. Δυστυχώς δεν με παίρνει ο χρόνος να γράψω περισσότερα αλλά θα κρατήσω και τα υπόλοιπα τρία αγγλικά, Τσέλτεναμ, Χαλ και Σάουθεντ και θα τα παίξω μαζί σε ένα patent. Σάουθεντ και Τσέλτεναμ είναι πολύ δυνατές στην έδρα τους ενώ Σάντερλαντ και Χαλ είναι ισάξιες και θα ρίξω μια στεκιά στο διπλό.

Κόβεντρι @ 3,50 με 140 μονάδες Είρ @ 3,50 με 140 μονάδες Επιπλέον 80 μονάδες στη δυάδα. Χαλ @ 3,80 με 130 μονάδες Σάουθεντ @ 3,60 με 140 μονάδες Τσέλτεναμ @ 4,50 με 110 μονάδες Επιπλέον 75 μονάδες σε κάθε δυάδα και 30 μονάδες στην τριάδα.   Επιστροφές: 70 μονάδες Ποντάρισμα 15/11: 995 μονάδες Νέα υπόλοιπο: 865 μονάδες   Νέα στήλη αύριο και … καλή μας τύχη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras