1034

Thassios

Από ξημερώματα μέχρι βράδυ..

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Δυστυχώς δεν τσούλησε το πράγμα όπως ήθελα. Δεν είχαμε ιδιαίτερο ξύλο στους αγώνες του Copa America. Η Χιλή κατάφερε να πάει τη νίκη σκοράροντας από νωρίς και έτσι δεν έπεσε πολύ ξύλο. Μάλιστα σκόραρε ένας Άγγλος παίκτης της Χιλής που ακούει στο όνομα Brereton (γεννημένος στο Στόουκ). Η Μητέρα είναι Χιλιανή και έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει την εθνική Χιλής.

Ένα μόνο θα σας πω! Τι τρολάρισμα έφαγα από τον Billara δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Α ρε Λατίνοι! Πως μου τη φέρατε έτσι! Στον αγώνας της Αργεντινής είχαμε κάποια σκληρά φάουλ ωστόσο η Ουρουγουάη δεν έπαιξε καλά. Πάντως μας αδίκησε αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην Ουρουγουάη (9αράκι ήταν αυτό) κάπου στο 30’ να κάνει το 1-1 και μπορεί από εκεί και έπειτα να βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

Πάντως κρατάω ότι συνεχίζουμε να βλέπουμε την κακή εικόνα της Ουρουγουάης. Τέλος στο Euro χθες έκανα ένα καλό μπετ τελευταία στιγμή σε ειδικό παίκτη (μπορείτε να δείτε κι άλλα τις επόμενες ημέρες) ωστόσο ο προπονητής της Πολωνίας μας την έφερε αφού κράτησε πίσω τον Ζιελίνσκι και είχε πιο ψηλά τον Σβιντέρφσκι. Αποτέλεσμα να μην κάνει ούτε ένα σουτ.

Οπότε μέχρι στιγμής χάνω 1 μονάδα σε ότι αφορά το πριγκέιμ παιχνίδι μου αν εξαιρέσουμε τα μακροχρόνια παιχνίδια που έχουμε χάσει τα Forecast Ομίλων (άλλες 3 μονάδες).

Πάμε στα φρέσκα τώρα όπου θα ξεκινήσουμε από Copa America. Η Βενεζουέλα παίζει με την Ισημερινό και περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι όπως συνηθίζουμε στα παιχνίδια της Βενεζουέλας.

Παρατάσσεται με αυτό το 5-4-1 και δυσκολεύει αρκετά τους αντιπάλους αν και δέχεται φάσεις αφού υστερεί πολύ σε ποιότητα. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα με τον Ισημερινό να θεωρώ ότι θα πάρει το ματς έστω και οριακά. Περιμένω δηλαδή κάτι σε 0-1 ενώ θεωρώ ότι δεν θα έχει και πολύ ξύλο. Σίγουρα θα το πάει κλασικά στη δύναμη η Βενεζουέλα αλλά δεν νομίζω να ξεφύγει το ματς.

Δεν θα ποντάρω κάτι στο ματς αφού δε βρήκα αξία κάπου.

Προχωράμε στον αγώνα της Κολομβίας με το Περού όπου θα κάνουμε την πρώτη στάση. Η Κολομβία έφερε 0-0 με την Βενεζουέλα και παρατήρησα ότι πολλές φορές οι παίκτες έβγαζαν εκνευρισμό και έπαιζαν σκληρά. Από την άλλη το Περού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι απέναντι στην Βραζιλία και ξέρει ότι αν θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση πρέπει να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Σίγουρα θα βγάλει παραπάνω πάθος και δύναμη στο ματς απέναντι σε μια ομάδα που την τελευταία φορά που συναντηθήκανε είχαμε 8 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες. Ρέφερι την αναμέτρησης είναι ο κοκκινάκιας OstoJich και νομίζω ότι σήμερα θα την βγάλει από το τσεπάκι του. Προσέξτε κάτι εδώ. Αυτός ο ρέφερι είχε σφυρίξει και το πρώτο ματς της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα όπου ήταν ήρεμος και δεν τον είχαμε ποντάρει.

Θέλω να πω ότι δεν βλέπουμε ένα ρέφερι και αρχίζουμε να κοπανάμε μπετ όπως βλέπω αριστερά και δεξιά. Πάμε επιλεκτικά ανάλογα με τις ομάδες και τις συνθήκες του αγώνα. Θα πρέπει να φτύσει αίμα το Περού αν θέλει να πάρει κάτι αφού ποιοτικά είναι πολύ ανώτερη η Κολομβία και δεν την συμφέρει άλλος τρόπος παιχνιδιού. Το ειδικό όβερ  1 κάρτα η κάθε ομάδα μαζί με κόκκινη κάρτα στο 5 θα παιχτεί.

Τέλος αξία έχει και αυτό το 5αρι να δεχθεί κάρτα ο Renato Tapia σε απόδοση 5 αφού δε βλέπω το λόγο να μην ξεκινήσει (ίσως ο καλύτερος παίκτης απέναντι στη Βραζιλία) και θα έχει πολύ δουλειά στο κέντρο απέναντι στους Κολομβιανούς.

Αφήνουμε το Copa America και πάμε στο Euro. Εδώ θα κάνω στάση σε έναν αυριανό αγώνα. Η Ρωσία υποδέχεται την Δανία και ήδη σας ανέλυσε κάποια πράγματα ο Billaras.

Η Ρωσία ουσιαστικά θέλει έναν βαθμό γιατί αλλιώς αποκλείεται αυτόματα αν χάσει από τους Δανούς. Περιμένω λοιπόν άμυνα και πολλές κλωτσιές. Η Δανία είναι καλή και αναμένω να επικρατήσει στο τέλος γι αυτό και θα επιλέξω για κόμπο το ειδικό 2 + περισσότερες κάρτες Ρωσία που μου δίνει μια απόδοση 3,4 και έχει μικρή αξία(παίζουμε 2πλο και χάντικαπ καρτών Ρωσία – 0,5 στο match combo).

Επίσης με τον Γάλλο Turpin στην σφυρίχτρα (και τον Letexier στο var) δεν αποκλείεται να δούμε την 2η κόκκινη κάρτα του Τουρνουά (αν δεν έχει βγει πιο πριν) όπου αν θα βγει περιμένω να είναι από τους εκνευρισμένους Ρώσους ειδικά αν χάνουν στο παιχνίδι. Αυτό το 15αρι που βλέπω να πάρει κόκκινη η Ρωσία δεν το καταλαβαίνω αφού οι μπουκ οι ίδιοι βλέπουν να παίρνει παραπάνω κάρτες η Ρωσία.

Δηλαδή για πιο λόγο μου δίνει φαβορί στις κάρτες την Ρωσία ενώ στις κόκκινες μου δίνει φαβορί την Δανία (9 δίνει αυτή). Με μισή μονάδα θα παιχτεί και η κόκκινη της Ρωσίας.

Κάπως έτσι κλείνω το παιχνίδι για σήμερα και αύριο (μάλλον αύριο αφού και η Κολομβία παίζει 3 τα ξημερώματα). Δεν είδα κάτι άλλο από τα υπόλοιπα παιχνίδια . Θα τραβάω τα μαλλιά μου φυσικά αν χάσει σήμερα η Ιταλία και έρθει 2η ενώ εγώ την είχα 2η πίσω από τους πεθαμένους Τούρκους ενώ στο παιχνίδι της Ουκρανίας με την Αυστρία που τόσο έχει ακουστεί αυτό το ‘’Χ’’ νομίζω ότι αξίζουν τα 1/Χ και 2/Χ ημίχρονα τελικά (19 δίνουν στην νόβιμπετ).

Θα τα αφήσω αφού έχουμε το σκοράκι του Μπιλ (εκτός αν θέλετε να τα συνδυάσετε και κάνουμε κανένα καλό πανήγυρι).

Νέα στήλη μάλλον την Τρίτη εκτός αν κάνω update την Δευτέρα το βράδυ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

Τα λέμε στο chat. Απολαύστε καμιά βουτιά εσείς που μπορείτε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS