318

Billaras

Από σφυριά (στους μπουκ) σε…”σφυριά”!

“Ισπανική αντεπίθεση”, όχι ισπανική υποχώρηση. Αυτό ήταν της Κυριακής το παιχνίδι. Εστω και στο 90φεύγα, μιά Λίγκα στάθηκε…αξιοπρεπώς (γέλια), έγιναν τα απαραίτητα (γέλια) και ήρθε ένα σούπερ ταμείο! Ατόφιο trixie στο φινάλε σαιζόν δεν γίνεται συχνά. Τι έλεγα 2 μήνες τώρα και πως έπαιζα θυμηθείτε. “Προσοχή, κανείς δεν χαρίζει τίποτα φέτος, μην πάτε σε αποδόσεις αστείες” κλπ κλπ, αυτά μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω.

Είδατε και στο 1,50 της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ τι -στοιχηματικό- κλάμα έπεσε (κατά τα άλλα, στο Βέλγιο είχαμε φινάλε-έπος).

Προσωπικα, όλο αυτό το δίμηνο, μιά μπανανόφλουδα πάτησα, την Μόντσα με τη Λέτσε. Εκεί μονάχα έπαιξα φαβορί σημείο και ήρθε εντελώς ανάποδα (και προκλητικά). Πόσες γλύτωσα; Αμέτρητες. Και πόσα μεγάλα σημεία-αξίες έπιασα; Πολλά.

Από Τόρίνο (με Σπέτσια) ως Μαγιόρκα (εις διπλούν) και από Γουέστ Χαμ (με Λιντς) ως Λουγκάνο (με Γιουνγκ Μπόις). Ολο αυτό το δίμηνο περίμενα. Να δώ μαζεμένα τα λάθη. Και τα είδα τώρα. Την Κυριακή που πέρασε. Γιατί και τα χινάρια είχαν αξία, εφ΄ όσον ένα Χ βολεύει μίνιμουμ τη μιά εκ των δύο (σε φινάλε ειδικά), δεν μπορεί να παίζουν ως ψηλότερα σημεία εκ τω τριών! Αυτα τα 3,40 και 3,50 είχαν αξία, έπρεπε να είναι οριακά στο 3,00 έκαστο.

Καλά, γιά Μαγιόρκα αφήστε το, τους πιάσαμε κανονικά κώτσους. Το καμάρωσα αυτό, όπως και τότε με τη Βαλένθια. Σημεία του 3,50 σε άσους ομάδας με έδρα-κάστρο που δεν χαρίζει και που οι αντίπαλοί της δεν καιγόντουσαν! Δυο στα δυο εύστοχα, ελάχιστα πονταρισμένα εκτός Betsellers, ελάχιστοι τα είχαν πάρει χαμπάρι.

Για τα χινάρια δεν καμάρωσα.

Τα είχαν δει ολοι. Ηρθαν μεν, δεν ανακάλυψα την Αμερική δε. Καμάρωσα γιά τη Μαγίορκα και γιά κάτι ακόμα. Για το γεγονός ότι εκανα ατόφιο trixie ΧΩΡΙΣ την Θέλτα. Προσέξτε: Ξέρω ότι η Θέλτα έχει κονέ με Μπάρτσα, ξέρω ότι θα το πάρει κατά 99,9%. Αλλά αυτό ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚ. Και το πάνε στο 2,50 (ενω είναι για 3,50).

Και εδώ κάνω τη ντρίπλα: Το αφήνω.

Δεν το έχω ανάγκη. Βλέπω σε άλλο site κάτι τίτλους “σκίσαμε με δυάδα μπετό” και πάω και βλέπω Θέλτα 1-Χ δε το ένα σημείο εκ των δύο. Γέλαγα μισή ώρα. Σιγά το καλτσόν παιδιά.

Anyway, στο Betsellers είπαμε “δεν το έχουμε ανάγκη, ας έρθει, δεν το παίζουμε γιατί ΔΕΝ έχει αξία”. ΟΛΟ το μυστικό είναι εδώ. Να μπορείς σε φινάλε να λες “οχι και 2,50 ρε φίλε κόντρα στην πρωταθλήτρια, σας το χαρίζω”.

Και ταυτόχρονα να κάνεις trixie με τη Μαγιόρκα του 3,50 (που ήταν για 2,50).

Αυτά έγιναν, η σαιζόν έκλεισε θριαμβευτικά, ότι γράφει δεν ξεγράφει τέτοια εποχή. Τα λοιπά της σαιζόν σύντομα σε ένα Editorial όπου θα σας θυμίσω τι απίστευτα έγιναν φέτος συνολικά στο Betsellers. Τώρα που τέλειωσαν όλα, μπορώ να καμαρώσω γιά όλους στο site. Και για εμάς και για εσάς.

Γράφω απο σήμερα γιά τον αυριανο τελικό λοιπόν γιατί δεν έχω λόγο να περιμένω κάτι. Η λογική και η προσέγγιση είναι η ίδια. Του…αλατοπίπερου. Να περάσει καλά η βραδιά μας σε χαλαρό τέμπο. Καμιά σχέση με την Κυριακή δηλαδή. Αυριο λοιπόν στην (πανέμορφη και αδυναμία μου) Πράγα, έχουμε Φιορεντίνα-Γούεστ Χαμ. Δεν τις λες και…έμπειρες στην Ευρώπη, κάθε άλλο (η Φίορε είχε κερδισει έναν τελικό το 1961, αγέννητος ήμουν).

Να όμως που έφτασαν ως εδώ και μάλιστα δεν έχουν κι άλλη διέξοδο για του χρόνου, στα πρωταθλήματά τους δεν κέρδισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορώ να μιλήσω καλύτερα για τη λονδρέζα που την ξέρω καλά. Νομίζω ότι φέτος αδίκησε τον εαυτό της. Υλικό καλό, ως πολύ καλό. Ηταν πάλι γιά θέσεις Ευρώπης, όχι να καρδιοχτυπάει ως τον Απρίλη. Ο Μόγιες έσωσε το κεφάλι του ακριβώς λόγω της ευρωπαϊκής πορείας, πιστεύω ότι μπορεί να το πάει all the way.

Nα το σηκώσει δηλαδή.

Οι μπουκ όπως και στο Europa League μας δίνουν ματς απόλυτα μοιρασμένο στο ασόδιο και με χαμηλό το Χ. Στα μάτια μου, τα “σφυριά” έπρεπε να είναι λιιιιγο παραπάνω φαβορί, ένα 0,20 πιό κάτω δηλαδή, κάπου στο 2,55.

Γκολ βάζουν και οι δύο (στην Ευρώπη έχουν μέσο όρο 2,38 ανά ματς η Φιόρε και 2,36 η Χαμ), θα βάλουν και τώρα, πίσω δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης.

Ξεκινάει απ΄το 1-1 το ματς και βλέπουμε. Αρα έχει λαθάκι το over, το g/g και ίσως και το διπλό. Κάτι σε 1-2 το έχω στο μυαλό μου, η Φιορεντίνα τα τελευταία τρία κρίσιμα ματς (τελικό κυπελλου με Ιντερ και τα δύο με τη Βασιλεία) αυτό το σκορ έφερε, το 1-2.

Εντελώς χαλαρά λοιπόν, παίζω σκορ 1-2, παίζω σκόρερ Μπόουεν any time (είναι..χωσιάρης και ξεφεύγει από τα ραντάρ και τα αντίπαλα μπακ), παίζω και g/g+κατάκτηση Γουέστ Χαμ (εδώ καλύπτω και πιθανή ισοπαλία στα 90′, αν έρθει 1-2 πληρώνομαι δυο μπετ, είναι το main bet μου).

Πάπαλα, όμορφα και “σβηστά”. Το Σάββατο στήλη γιά τον τελικό του Champions League, αύριο πρώι θα δείτε το νέο vidcast (θα το γυρίσουμε σήμερα σε λίγες ώρες), τα ίδια που διαβάσατε μόλις θα πώ! Και φυσικά αύριο βράδυ στο chat να δούμε τον τελικό παρέα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras