707

Thassios

Από τα 11 στα 2700 μέτρα..

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Μετά από αρκετό καιρό ήρθε ένα ταμείο. Ένα υπέροχο 11αρι μας χάρισαν οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και έτσι πήραμε κάτι πίσω από τα πολλά χαμένα. Στη δυάδα είχαμε μια Αταλάντα πολύ λίγη να χαρίζει ουσιαστικά τον τίτλο στην Μίλαν και μια Βιγιαρεάλ που μετά το 1-0 νόμιζε ότι είχε κλειδώσει το ματς και την πάτησε.

Στο μεσοβδόμαδο κουπόνι κάτι έχουμε να κάνουμε παιχνίδι αλλά όχι να ορμήσουμε. Φυσικά έχουμε τον τελικό απόψε αλλά ήδη έχουμε ποντάρει τα ειδικά του Billara και επαρκούν για έναν τελικό. Στους Λατίνους και το Copa Libertadores, Copa Sundamericana ψάχτηκα αρκετά μιας και είμαστε στη προτελευταία αγωνιστική των ομίλων και βρήκα κάτι που μπορούμε να ποντάρουμε.

Ας δούμε τι ξεχώρισα!

Μένοντας στους Λατίνους που ανέφερα έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια που μπορούμε δούμε για ποντάρισμα. Αύριο τα ξημερώματα στη Κολομβία παίζει η Λίγκα Ντε Κίτο με την αδιάφορη Ντεφένσα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη αφού μετά υποδέχονται εντός την πρώτη Ατλέτικο Γκοιανιένσε και θα τα παίξουνε όλα σε εκείνο το ματς για τη πρώτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Φυσικά και δεν βλέπω τον άσσο του 1,30 αλλά μου αρέσει το όβερ 3,5 γκολ της γηπεδούχου που δίνει 3,75. Σε αυτό το υψόμετρο έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει μια άνετα νίκη (πολύ ανώτερη της αντιπάλου) και να πιάσει το -4 στη διαφορά τερμάτων που έχει από τη πρώτη του ομίλου ενώ ταυτόχρονα την περνάει στη καλύτερη επίθεση και πάει στο τελευταίο ματς για δύο αποτελέσματα.

Με ένα 4-0 σκορ ας πούμε μπορεί να το καταφέρει.

Μετά πάμε στη Πέμπτη όπου έχουμε τη Ρίβερ Πλέιτ να υποδέχεται την Κόλο Κόλο όπου λίγο βαθμολογικά που το βλέπω νομίζω ότι σε κανέναν δεν θα χαλάσει η ισοπαλία. Με 11 βαθμούς η Ρίβερ είναι σίγουρα πρώτη ενώ και η Κόλο Κόλο παίρνοντας μια ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα είναι κι αυτή με το ένα πόδι στην επόμενη φάση μιας και υποδέχεται εντός την Φορταλέζα και θα παίζει για δύο αποτελέσματα (αν και την βλέπω δύσκολη να νικάει απόψε η Φορταλέζα).

Στο 3,85 εδώ η ισοπαλία έχει αξία.

Τέλος μπορούμε να δούμε τη κόκκινη κάρτα στο ματς της Ούνιον Σάντα Φε με την Φλουμινένσε αφού θα πέσουν κορμιά μιας και θέλουν και οι δύο τη νίκη για να πιάσουν στην πρώτη θέση την Μπαρανγκίλα. Με τον Αndres Cunha στην σφυρίχτρα θα δούμε κόκκινο χρώμα θεωρώ σε ένα τόσο καυτό ματς. Το κόμπο ”οβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη” δίνει 4,9 και έχει αξία.

Στο 25 το κόμπο κόκκινων.

Τώρα περνάμε στους Άγγλους. Κανονικά δεν θα έπαιζα τίποτα αλλά κάτι που έγραψε ο Billaras στην στήλη του με ”σκούντησε”. Τι έγραψε λοιπόν ;; ”Διαισθητικά πιστεύω θα το πάρει και θα σωθεί. Ίσως και με κανένα πέναλτι, καμιά αποβολή στην Πάλας, γενικά πολλή γκρίνια προς την Ομοσπονδία και τους διαιτητές, ίσως πάρει κάτι τώρα”.

Αυτά έγραψε για την Έβερτον και λέω να κάνω παιχνίδι με ειδικά. Η Έβερτον πήρε και στο τελευταίο ματς πέναλτι και αύριο έχουμε τον Taylor στην σφυρίχτρα που του αρέσουν τα 11 μέτρα. Το να σκοράρει πέναλτι η Έβερτον δίνει 6,50 και έχει αξία. Μετά μου αρέσει το ”κόκκινη και πέναλτι” σε απόδοση 12 αλλά και η ομαδική κόκκινη της Πάλας στο 15 , αν και φέτος η Πάλας έχει μία όλη και όλη.

Θα κρατήσω και τρία μιας και οι μεγάλες αποδόσεις μου το επιτρέπουν.

Οπότε έχουμε και λέμε. Τα τρία ειδικά σε Έβερτον και μετά θα κάνω δυάδα τα γκολ της Κίτο με την ισοπαλία της Ρίβερ ενώ θα παίξω και μονό το κόμπο με τις κάρτες σε Σάντα Φε.

Νέα στήλη το Σάββατο ενώ τα λέμε σε λιγάκι στο chat για τον τελικό και τα υπόλοιπα αύριο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS