624

Thassios

Από τη Νορβηγία μέχρι το ”San – Sao” και μια δυάδα με απόδοση 161 – Update!

Πόσο κρίμα! Καλησπέρα αλάνια μου!

Χθες νομίζω ότι μας μούτζωσε λίγο αφού μετά το ταμείο με τη κάρτα του Zaha θα μπορούσαμε άνετα να πάρουμε και τα άλλα δύο βραδινά σημεία. Στο ματς της Πορτογαλίας θέλαμε μία κίτρινη για τη Πόρτο στο 2ο ημίχρονο αλλά ο ρέφερι μετά το 3-0 αρνήθηκε να βγάλει σε τρεις καραμπινάτες φάσεις (πολύ κακή η Σπόρτινγκ πάντως που έπαιζε χύμα) ενώ τα ξημερώματα στο Μεξικό ενώ είδα το ημίχρονο και μετά κοιμήθηκα λέγοντας ”το χούμε” και βλέπω σήμερα ότι έληξε 1-1 από το ημίχρονο.

Επιβαιώθηκε το g/g ημιχρόνου που έγραψα αλλά δε μπήκε ακόμη ένα γκολ για να πιάσουμε το ειδικό που ποντάραμε. Ξεκάθαρα λοιπόν αξίζαμε και τα δύο σημεία χθες και αρχίζω λίγο να ανησυχώ μήπως και έπεσε καμιά κατάρα των Φαραώ. Θα το δούμε στη συνέχεια ενώ άμα χρειαστεί τίποτα ξεμάτιασμα έχω το Tzini που ξέρει από Φαραώ (χα χα χα)!

Προχωράμε στα σημερινά ματσάκια να δούμε τι θα κρατήσω!

Ξεκινάω από Νορβηγία και τον αγώνα της Χαούγκεσουντ με την Μόλντε! Είναι μια αναμέτρηση που περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες ενώ η Μόλντε είναι καλύτερη ομάδα με την Χαούγκεσουντ όμως να έχει φόρμα τελευταία.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν έχουν 6 συνεχόμενα g/g εντός έδρας με τα τέσσερα να είναι g/g ημιχρόνου. Από την άλλη η Μόλντε , η οποία έχει σημαντικό ματς στην Ευρώπη , έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας g/g ημιχρόνου και μάλιστα έχει δεχθεί και 4 γκολ (τα δύο από τη τελευταία Κρίστιανσουντ). Στο 3,75 το g/g ημιχρόνου σαφώς και έχει αξία ενώ σκεπτόμενος λίγο πιο πονηρά και με τη πιθανότητα να είναι πιο χαλαρά η Μόλντε (βέβαια θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μπόντο χθες) μου αρέσουν τα anytime score 2-1 , 1-2 και 2-2.

Κάπως έτσι βλέπω να κυλάει το ματς. Κρατάω το g/g ημιχρόνου και λίγο το anytime 2-2 σκορ που βλέπω σε απόδοση 7,7.

Μένοντας στη Νορβηγία ακόμη ένα καλό anytime score βρίσκω στο ματς της Σάντνες με την Στιέρνταλς όπου τα τρία τελευταία μεταξύ τους έληξαν όλα 2-1 υπέρ της Σάντνες. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι περιμένω να επικρατήσουν άνετα ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοικτά και θεωρώ ότι μπορούν να πετύχουν γκολ.

Στο 2,6 το 1+g/g δεν έχει αξία αλλά το anytime score 2-1 στο 3,5 παίζεται.

Κλείνοντας με τα γκολ κοιτάω λίγο τα ξημερώματα στο ματς της Σαν Λουις με την Τολούκα όπου καταλήγω σε ένα ειδικό. Καταρχήν η Τολούκα έχει καλύτερο σύνολο από την γηπεδούχο και δεν νομίζω να χάσει απόψε, στη χειρότερη να πάρει ισοπαλία, παρόλο που η Σαν Λούις έδειξε αντίδραση με Πούμας και έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 7 ματς.

Επίσης βλεπω ότι η Τολούκα δέχεται γκολ σχετικά εύκολα έχοντας 5 συνεχόμενα g/g. Στα μάτια μου το παιχνίδι δηλαδή ξεκινάει από 1-1 και μετά αν θα γείρει προς τα δεξιά λίγο. Τέλος η Τολούκα εκτός έδρας δεν έχει χάσει κανένα ημίχρονο αντίθετα με την Σαν Λούις που έχει χάσει τα 3 από τα 5. Οπότε μια σκέψη είναι το g/g ημιχρόνου (δύο συνεχόμενα εντός η Σαν Λούις) και μετά βλέπω ένα συνδυαστικό ειδικό με ” Χ2 + g/g + να σκοράρει στο ημίχρονο η Τολούκα” σε απόδοση 3,5.

Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε 3η συνεχόμενη φορά εντός έδρας την Σαν Λούις να χάνει στο ημίχρονο με 1-2. Το οποίο πληρώνει 21 παρακαλώ. Θα δούμε παρακάτω τι θα κρατήσω.

Και πάμε τώρα στις κάρτες. Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει.

Ξεκινάω χρονικά από αυτό που θα διεξαχθεί πρώτο και είναι ανάμεσα στην Ρεν και Αζαξιό. Η Ρεν μέχρι στιγμής δείχνει να μην πατάει καλά και της προκαλεί λίγο εκνευρισμό.

Στο τελευταίο ματς πήρε 3 κίτρινες στο πρώτο ημίχρονο ενώ άλλες 3 κίτρινες είδε στο 2ο ματς αλλά όλες στο 2ο ημίχρονο. Από την άλλη η Αζαξιό είναι ομάδα που κλωτσάει αφού μέχρι στιγμής έχει 9 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα. Στο 5,50 το θασίτικο έχει αξία αν λίγο ζοριστεί η Ρεν και δεν είναι κανένα 2-0 στο 30′ με τον ρέφερι να έχει ήδη 11 κίτρινες σε 2 αναμετρήσεις που σφύριξε φέτος.

Δεύτερο παιχνίδι είναι το ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Μίλαν. Εδώ ξεκάθαρα έχουμε σούπερ ρέφερι και την Αταλάντα φέτος την είδα λίγο πιο μαχητική και δυνατή σε ότι αφορά τα φάουλ αφού πήρε 6 κάρτες στην αναμέτρηση με την Σαμπντόρια και ας προηγούνταν στο σκορ. Περιμένω να δούμε κάρτες στο ματς με τη Μίλαν να έχει καλόπαιδα αλλά οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες εκτός από αυτή της κόκκινης που βλέπω σε απόδοση 4,10.

Σαν παράδοση πάντως έχουμε πιο πολύ έφεση στα πέναλτι παρά στις κόκκινες αφού έχουμε δει πέναλτι στις 4 από τις τελευταίες 5 αναμετρήσεις. Στο 2,75 όμως μάξιμουμ ο καταλογισμός πέναλτι δεν το παίζω.

Τέλος πάμε και σε ένα ντέρμπι από τη Βραζιλία. Το γνωστό ”San – Sao” (τα αρχικά των ομάδων όπως το Fla – Flu) είναι το δυνατό ντέρμπι του Σάο Πάολο ανάμεσα στην Σάντος και την Σάο Πάολο.

Στο 3,10 το θασίτικο αλλά στην ίδια απόδοση και το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα” με τον Sampaio στην σφυρίχτρα. Κόκκινη δεν θα έπαιζα αφού δεν το έχουν , μόλις από 1 κόκκινη και οι δύο σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά περιμένω να δούμε πάνω από 4-5 κίτρινες στο ματς.

Φυσικά υπάρχει και το καυτό ντέρμπι στη Γερμανία ανάμεσα στην Χάνσα Ρόστοκκ με την Σεντ Παουλί αλλά ξέρετε ότι αποφεύγω τους Γερμανούς στις κάρτες.

Η κόκκινη πάντως έχει αξία στις αποδόσεις που βλέπω.

Λοιπόν αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα. Καμία σχέση σήμερα με χθες αφού υπάρχουν επιλογές! Και πάμε τώρα στη διαλογή.

Καταρχήν κρατάω το g/g ημιχρόνου σε Μόλντε και λίγο το anytime score 2-2. Μετά σε Τολούκα θα πάρω μόνο το funbet σκορ ημιχρόνου 1-2 σε απόδοση 21.

Και περνάμε στις κάρτες.

Κρατάω το θασίτικο στη Ρεν και αφήνω το ντέρμπι στην Ιταλία αλλά θα το τσεκάρουμε λάιβ. Ενώ θα ποντάρω το ντέρμπι στην Βραζιλία με μία μικρή παραλλαγή. Θα πάρω το συνδυαστικό ”όβερ 1,5 γκολ + όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα” αφού άμα μπει ένα γκολ θα έχουμε κι άλλο ενώ θα βοηθήσει και στο ξύλο.

Αυτά είναι όλα όσα κράτησα. Αρκετές επιλογές αλλά για μια ακόμη φορά θα είναι χαλαρά πονταρισμένες.

Τα λέμε το απογευματάκι στο chat!

UPDATE!!

Δεύτερη σερί Ισοπαλία με τον μπουκ. Δεν αξίζαμε και κάτι παραπάνω , ίσως λίγο το μπετ στο ντέρμπι της Βραζιλίας , αλλά το δέχομαι! Δεν είναι καθόλου κακή και η ισοπαλία.

Σήμερα κάνω update γιατί με τρώει από χθες το σημερινό ματς ανάμεσα στην Μαν Γιουν και την Λίβερπουλ.

Στο πάτο η Μαν Γιουν με δύο ήττες (από Μπράιτον και Μπρέντφορντ παρακαλώ) ενώ από την άλλη η Λίβερπουλ έχει δύο ισοπαλίες με Φούλαμ και Πάλας. Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα έχουμε ένα δυνατό ματς. Δε μπορεί να είναι σε αυτές τις θέσεις βαθμολογικά και να το παίξουν άνετες σήμερα. Με τον δικό μας Μιχαλάκη στην σφυρίχτρα βλέπω να γίνεται λίγο χαμούλης στο ματς.

Από πέναλτι μέχρι και κάρτες. Καταρχήν θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ στο ματς και περιμένω σε αυτή την άμυνα της Μαν Γιουν να σκοράρει πάνω από ένα γκολ η Λίβερπουλ. Και μετά όλα τα παραπάνω! Να μην τα πολυλογώ , Δευτέρα βράδυ , ωραίο ματσάκι έχουμε και θα είμαστε όλοι τσατ , οπότε ας πάρω ένα ειδικό να πιούμε την μπυρίτσα μας αφού μου αρέσει το ματσάκι σήμερα! Το ειδικό ”πέναλτι + όβερ 1,5 γκολ Λίβερπουλ + όβερ 1,5 κάρτες Μαν Γιουν ” καθώς περιμένω παραπάνω ξύλο από τους γηπεδούχους , που έχουν ήδη 8 , δίνει απόδοση 5 (θα το βρείτε στο bet request σε δύο εταιρίες).

Μια χαρά! Τέλος θα πάρω και λίγο το ειδικό ”πέναλτι και οι δυο” (στην καρτέλα ”ειδικά” το βρίσκουμε) αφιερωμένο στον Billara. Βασικά το παίζω πρώτον λόγω Μιχαλάκη και δεύτερον γιατί άμα βγει και δεν το έχω ποντάρει , ποιος τον ακούει μετά!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS