1012

Tzini

Από το Μπενίν στο Ρίο και από εκεί στο Las Vegas! (UPDATE)

Καλησπέρα σας! Εκεί που ετοίμαζα ένα μικρό update, συνειδητοποιώ ότι έχω ξεφύγει λίγο οπότε να ‘μαστε με κανονική στήλη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μαγικό χαλί του Τζίνι και τα χιλιόμετρα που θα γράψει αυτό το ΣΚ! Πρώτη στάση ήταν χθες, στην Ασία και πιο συγκεκριμένα στο Buriram της Ταϊλάνδης, όπου το σερί των κακών αποτελεσμάτων έλαβε τέλος και μάλιστα η νίκη μας ήρθε από ένα βολικό Χ το οποίο δεν ήταν και τόσο βολικό εν τελεί και εξηγώ.

Η ειδική βαθμολογία που είχαν όλα τα σχετικά sites ήταν λάθος και η Kitchee θα εξασφάλιζε την πρόκριση μόνο με νίκη. Με το Χ απλά αύξησε τις πιθανότητές της αλλά αν η Daegu κερδίσει αύριο θα πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πραγματικά οξύμωρο αλλά το κακό σερί επιτέλους έσπασε!

Δεύτερη στάση στην γνωστή μας Αφρικανική Ήπειρο και στον τελικό του CAF Confederation Cup στο Cotonou του Benin! H γνωστή μας Raja θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά μια κακή χρονιά.

Θα αντιμετωπίσει την Kabylie από την Αλγερία, μια ομάδα ένα επίπεδο κάτω από την Raja. Οι Μαροκινοί είναι το φαβορί του τελικού και αυτό μόνο άγχος τους δημιουργεί. Οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή (1,83-2,90-4,33) είναι πολύ σωστές και αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν το 0-0 σκορ στο ημίχρονο στο 2,50. Στις 22:00 είναι ο τελικός ο οποίος θα μεταδοθεί live από το chat του Betsellers φυσικά!

Επόμενη στάση μετά από αρκετά μεγάλο ταξίδι θα είναι ο τελικός του Copa America.

Είναι δυνατόν να λείπει ένα Τζίνι από τελικό Αργεντινή-Βραζιλία στο Maracana;;; Θάσσιε μόλις τελειώσει Raja, βγες σε μια παραλία με σημαία Ουρουγουάης (με Ostojich θα είμαστε) θα περάσω να σε πάρω!! Στις 03:00 τα ξημερώματα το ματς και κάτι μου λέει ότι θα έχουμε απαρτία στο chat!

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται και νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τελικός προορισμός από το Las Vegas! Θάσσιε, επειδή αναγκαστικά θα πρέπει να σε γυρίσω κιόλας, θα σε ΄χω μαζί μου, οπότε δες το πρόγραμμα.

Σ’ αφήνω Caesars Palace με τα κέρδη από το Copa America και πετάγομαι T-Mobile Arena για το UFC Fight of the year που λένε οι Αμερικανοί! Η τρίτη παράσταση του McGregor-Poirier είναι γεγονός. Από μια νίκη έχει ο καθένας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, σήμερα όμως θα έχουμε την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας lightweight. Ο Poirier φαίνεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά ο απρόβλεπτος McGregor είναι πάντα επικίνδυνος.

Ο McGregor γνωρίζει ότι όσο περνάει η ώρα μέσα στο οκτάγωνο, όλο και θα λιγοστεύουν οι πιθανότητες που θα έχει για τη νίκη. Για να το αποτρέψει αυτό, απλά θα προσπαθήσει να κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι, αυτό του αιφνιδιασμού. Σίγουρα ξέρει να το κάνει πολύ καλά αφού έχει έναν από τους χαμηλότερους μέσους χρόνους ανά νοκ-αουτ. Για την ακρίβεια έχει ένα νοκ-αουτ ανά 8 λεπτά, την ώρα που ο μέσος όρος των υπόλοιπων αθλητών βρίσκεται στα 48 λεπτά! Το bet που θα κρατήσουμε είναι να κερδίσει ο McGregor στα πρώτα δύο λεπτά.

Το ‘χει ξανακάνει γιατί όχι να μην το κάνει και σήμερα που οι συνθήκες του αγώνα δείχνουν ότι τουλάχιστον θα το κυνηγήσει. Νικητής McGregor στο πρώτο λεπτό στο 50,00 και στο δεύτερο λεπτό στο 35,00 τα βρίσκουμε μόνο στον stoiximan. Ένα ακόμα bet που είναι λίγο λάθος και αξίζει ένα ποντάρισμα είναι το under 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα της συνολικής διάρκειας του αγώνα στο 4,00.

Το να τελειώσει ο αγώνας στον πρώτο γύρο δίνει 2,85 ενώ τα 30 δευτερόλεπτα λιγότερα τα έχουμε στο 4.00. Σε λογική φαν μπετ θα είναι τα πονταρίσματα  για να κλείσουμε όμορφα την εκδρομούλα με τον Θάσσιο!

UPDATE!

Καλησπέρα σας! Καλό το ταξιδάκι με το Θάσσιο δεν έχει παράπονο, καταφέραμε να σπάσουμε και τον αστράγαλο του McGregor και να χάσουμε τα φαν μπετς μας! Επιστόφη στο Μαρόκο και πιο συγκεκριμένα στο Οued Zem όπου θα κοντράρουμε την τοπική ομάδα.

Θα φιλοξενίσει τη Safi η οποία είναι σίγουρα καλύτερη απο την ουραγό Οued Zem. Επίσης έχουμε νέο προπονητή για το φινάλε της σεζόν στη Safi, όπου στόχο έχουν την αποφυγή της ηττας στο ματς και την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Δεν θα ασχολούμουν καν με το ματς αλλα τα 1.80 του άσσου είναι εκτος πραγματικότητας. Το ματς είναι τριπλή και να θυμήσω ότι οι γηπεδούχοι παίζουν σε ουδέτερο γήπεδο.

Στο 3,15 βρίσκουμε το DNB στην winmasters και netbet, τιμή που θα έπρεπε να έχει το απλό διπλό, μπορει και λίγο παρακάτω.

UPDATE!

Καλησπέρα! Προτελευταία αγωνιστική στο Μαρόκο και σήμερα έχουμε τα αδιάφορα ματς. Χθες είχαμε την πρώτη μεγάλη μάχη των ομάδων που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η κατάλληλη στιγμή αυτή τη φορά ήρθε στο live και μας έδωσε σημεία του 4,25 και του 6,00 σχετικά άνετα, μέσα σε 20 λεπτά παιχνιδιού στην ουσία.

Οι ομάδες πλέον έχουν χαλαρώσει, με κάποιες να μην ασχολούνται με την άμυνά τους με αποτέλεσμα να έχουμε γκολ στα παιχνίδια τους και κάποιες απλά να κάνουν τα στραβά μάτια όπως χθες. Δύο γκολ-γκολ και οβερ 2,5 έχω ξεχωρίσει σήμερα, όπου οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στη “χαλάρωση” που υπάρχει στις ομάδες.

Μεσοβδόμαδα έχουμε την τελευταία αγωνιστική αγωνιστική στο Μαρόκο και ότι προκύψει θα έρθει με update οπότε το νου σας στο τουίτερ που λέει και ο Μπιλάρας!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini