2779

Billaras

Από 3.00 ως και 6.00!

Το ρίσκο της Τρίτης βγήκε, αυτό της Τετάρτης δεν βγήκε, αν και άξιζαν κάτι παραπάνω και Χιχόν και Αλαβές (τουλάχιστον να μην χάσουν). Ετσι είναι αυτά όταν ακροβατείς στο όριο. Οχι ότι δεν έγιναν…γλέντια, απλά έγιναν…αλλού. Ρεάλ, Μπάρτσα ας πούμε δεν κέρδισαν. Και χθες βράδυ είδατε (ξανά) την Παρί. Ξερή έπεσε. Το επεσήμανε ο Μάκης σωστά, πριν από σεντόνι να'χετε το νου σας στις “μεγάλες”.

Κανένα άλλο σχόλιο γιά μεσοβδόμαδα, πάμε παρακάτω τάχιστα. Μέτρια μέρα νομίζω. Μπορεί να κοίταξα πολλά ματς, αλλά..έσβησα και πολλά. Μετρήστε: Μπεσίκτας, Τσάβες, Κονιασπόρ, Μαιντς, Ρεν, Μπέρμιγχαμ, Μπρέντφορντ, Μπλάμπερν, όλα αυτά…σβήστηκαν. Δεν έχει νόημα να γράψω το γιατί. Απλώς σημειώστε ότι γιά να φτάσουν εδώ (όπου “εδώ” είναι η προτελευταία διαλογή), κάτι αξίζουν.

Λεπτομέρειες κρίνουν στην τελική ευθεία τι παίζουμε και τι όχι. Οπότε ξαναδείτε τα κι εσείς τα παραπάνω. Ποιά έμειναν; Μιά επτάδα. Γουέστ Μπρομ, Γουέστ Χαμ (αυριανό), Μίντλεσμπρο, Ροτσντέιλ, Γουόλσολ από το νησί. Και Χέρενφεν, Ανζέ εκτός νησιού. Αυτά τα επτά. Αύριο ίσως δείτε και τα πρώτα φαβορί από μέρους μου, κάποια μου αρέσουν. Αλλά ας μείνουμε στο σήμερα.

Η Στόουκ προβληματική όσο δεν πάει, η Γουέστ Μπρομ γύρισε το φύλλο υπέρ της. Πιό τρανό παράδειγμα; Ολο αυτό το διάστημα πρώτο φαβορί γιά απόλυση ήταν ο Πιόυλις (Μπρομ). Πλέον είναι ο Χιούζ (Στόουκ). Ο Πιούλις πάει εκει που αγαπήθηκε όσο λίγοι, γιορτάζει και 1000 ματς σήμερα. Η Γουέστ Χαμ αύριο προφανώς και δεν είναι καλά. Απλώς δεν δέχομαι με τίποτα φαβορί στο Λονδίνο τη Σαουθάμπτον.

Που στο φινάλε και δυσκοίλια είναι στο γκολ και Ευρώπη έχει (κάτι στο οποίο είναι εντελώς αμάθητη). Η Μίντλεσμπρο άνετα μπορεί να φορέσει τον μανδύα της…Μονακό. Τι εννοώ; Πως αντιμετώπισε πριν 10 βράδυα ο Ζαρντίμ στο Λονδίνο την Τότεναμ και την κέρδισε; Ετσι ακριβώς. Της πάνε αυτά τα ματς της Μπόρο. Δεν θα χρειαστεί να έχει κατοχή.

Θα παίξει κόντρα. Και η Τότεναμ ανάποδα, αν δεν βρει χώρους έμπλεξε. Και θα λείπει και ο Κέιν, έχει και Ευρώπη επίσης στο πίσω μέρος του μυαλού της. Η Ροτσντέιλ είναι αυτό που λέμε “πάνω στο στρίψιμο”. Εκανε επιτέλους νίκη, καλή νίκη, έχει δυνατότητες, πήρε ψυχολογία, ενώ η Μίλγουολ μου δείχνει μπουκωμένη. Η ηττα από την Σάουθεντ (που θυμίζω ήταν σε τραγικη κατάσταση), αυτό μου λέει.

Ζόρικο σημείο, αλλά αξίζει. Κάτι ανάλογο και η Γουόλσολ. Πήρε ψυχολογία και είναι στο “στρίψιμο”, δεν ήταν απλό ότι έσπασε το αήττητο της Μπόλτον (και θυμίζω, δεν είχε νίκη από τις 6/8). Περιμένω να κάνει σερί. Η δε Πιτέρμπορο, κλασικό…ασανσέρ. Ας ελπίσουμε σήμερα να είναι στο ισόγειο, όχι στο ρετιρέ. Στα δύο μη εγγλέζικα; Σε φόρμα και η Χέρενφεν και η Ανζέ.

Βασικό αυτό. Η Χέρενφεν βρίσκει μιά ομάδα που όσο ρολόι δούλευαν τα πάντα πέρυσι, τόσο…ξεκούρδιστα δουλεύουν φέτος! Στο γαλλικό ζευγάρι, η Μονακό…μας κούφανε. Επτα στα επτά είχε, μας είχε πληρώσει φέτος ήδη κάμποσες φορές, πάει στη Νίκαια παραδίπλα και…τρώει τέσσερα! Θα χει και απόντες, το γήπεδο…μόνο έδρα δεν είναι, έχει και Ευρώπη καπάκι, δεν θέλει και πολύ, είδατε και την Παρί.

Και τώρα πως παίζουμε αυτή την…επτάδα όπου το μικρότερο είναι στο 3.00 και το μεγαλύτερο στο 6.00; Νομίζω το σωστό είναι να πάει η Ανζέ μόνη της. Και τα άλλα έξι να σπάσουν ανα αποδόσεις. Τι εννοώ; Σε trixie Χέρενφεν-Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ (αυτά που κινούνται στο όριο του 3+) και σε patent Μίντλεσμπρο-Ροτσντέιλ-Γουόλσολ που είναι στο όριο του 4+ και αντέχουν και μονά.

Φυσικά ο καθένας αποφασίζει, η χημεία είναι προσωπική υπόθεση, όπως και αν κάπου θέλει να κάνει κάλυψη. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.950 μονάδες. Ποντάρισμα 24/9: Μονό αποδεκτό: Μονακό-Ανζέ 2 (6.00) με 40 μονάδες. Trixie: Γουέστ Μπρομ 2 (3.40)-Γουέστ Χαμ 1 (3.00)-Χέρενφεν 2 (3.00) με 35 μονάδες κάθε δυάδα και 15 στην τριάδα, σύνολο 120 μονάδες.

Patent: Μίντλεσμπρο 1 (4.00)-Ροτσντέιλ 2 (4.50)-Γουόλσολ 2 (4.33) με 5 μονάδες η τριάδα, 20 κάθε δυάδα (ακόμα 60) και ακολούθως 55 σε κάθε μονό. Σύνολο 230 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 390 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.560 μονάδες. Αυτά είναι. Στο όριο μου το σημερινό παιχνίδι, αύριο θα είναι μικρότερο (αν και αύριο, πέρα από κάποια φαβορί, υπάρχουν και τρία συγκεκριμένα αουτσάιντερ που μου αρέσουν πολύ).

Ο στόχος σήμερα προφανής. Δύο να “κολλήσουν” μαζί. Αν συμβεί αυτό, όλα καλά, εξασφαλίζεις τη βάση και κοιτάς ψηλότερα. Τίποτα άλλο, ραντεβού αύριο με νέα στήλη, αλλά και στις 5 σήμερα θα είμαι στο chat (μετράμε αντίστροφα να το αλλάξουμε). ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δεν έκανα πόστ στο φόρουμ ακόμα, γιάτι ψάχνομαι λίγο με το μαγαζί που θα πάμε.

Εξάλλου έχουμε ακόμα 14 μέρες. Ως τη Δευτέρα θα δείτε ποστ, οπότε να βάλετε τη συμμετοχή σας. Η ημερομηνία και η ώρα δεν αλλάζουν, Παρασκευή 7/10, ώρα 9 το βράδυ! Κάντε τα κουμάντα σας και απλώς περιμένετε τον…τόπο που θα γίνει το νέο γλέντι (γέλια)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras