2638

Billaras

Απ’ τα πέντε στα τέσσερα!

Υπάρχει ιδανικότερο από το να κλείνεις στοίχημα με διπλό του 4.00 και να το παίρνεις… σβηστά με 0-4 λες και ήταν σημείο του 1.65; Μάλλον δεν υπάρχει. Καιρό λέω -έκανα και ανάλυση προ ημερών- ότι τίποτα δεν γίνεται λάθος, απλά πρέπει λίγο η μπαλίτσα να θέλει. Ούτε η διάθεση μου είχε χαλάσει, ούτε καμπανάκια χτυπούσαν, ούτε τίποτα. Εδώ και ένα μήνα, στον δύσκολο Γενάρη, έβλεπα ότι “κουνιέται” το πράγμα.

Αργά, αλλά σταθερά, κουνιέται. Απλά χθες …κουνήθηκε λίγο παραπάνω. Πέντε μεγάλα, ήρθαν τα τρία, κόλλησαν μαζί τα δύο, μιά χαρά. Και η Χαλ πέρασε και η Νότιγχαμ και η Μπέρμιγχαμ, σας είχα γράψει και γι αυτά ότι δεν τα ξεγράφω τα δύο. Με λίγα λόγια; Νίκη, αλλά…στοπ εδώ. Η σαιζόν έχει δρόμο, η κάβα έχει δρόμο, ήδη σήμερα είναι άλλη μέρα.

Με τα ίδια εφόδια (υπομονή, καθαρό μυαλό, σωστή μελέτη, σωστή φιλοσοφία) πάμε παρακάτω. Παρακάτω τι έχει; Λίγα πράγματα. Ενα και μοναδικό καλούτσικο φαβορι (Ναντ), το άφησα όπως το είδα. Ούτε με g/g και τέτοια ψιλαδάκια ασχολούμαι. Εχει άφθονα (από Τζένοα ως Αουγκσμπουργκ) αλλά …θέλετε Billares να σας τα λένε αυτά; Αφού…τα παίζετε (και …συνήθως τα χάνετε) και μόνοι σας! Πάω σε μεγαλύτερα.

Με κάποια αξία. Θα σας πω πόσα μάζεψα. Πέντε. Και το ένα είναι χινάρι, το Κιέβο-Ουντινέζε. Ανετες, με προπονητή-γέφυρα, αλλά…μπορεί και να μην ερθει ποτέ. Δεν είναι Μάιος και δεν έχουν και ανάγκη. Απλά μπορεί να παίξουνε …σκορ και θέαμα και να δειτε κανένα 2-2 ας πούμε. Λέω να το αφήσω, απλά το ανέφερα. Ποιά είναι τα άλλα τέσσερα; Σουίντον (3.

50), Χάνσα Ρόστοκ (3.60), Ανζέ (3.80), Σετούμπαλ (3.30). Στα δύο εκ των τεσσάρων, η φόρμα “μιλάει”. Γιατί αουτσάιντερ η Χάνσα; Ή μαλλον, γιατί τόσο μεγάλο; Το ίδιο και στη Σετούμπαλ. Καλές νίκες (και την Μπενφίκα), φόρμα, αντιθετα με την αντίπαλό της. Και στο γαλλικό δεν αλλάζει κάτι, περίπου τα ίδια. Ούτε γκολ δεν βάζει η Τουλούζ, απανωτες ήττες, η Ανζέ ακόμα και χωρίς όσους έλειπαν στο Κόπα Αφρικα ήταν αξιοπρεπέστατη.

Τώρα γύρισαν και όλοι. Και οκ, πάντα υπάρχει και το περσινό 2-3 που έσωσε την Τουλούζ, χωρίς να στηρίζω το διπλό σε κάποιο σενάριο. Τέλος, στο εγγλέζικο τα είπε και ο Μάκης από χθες, έχουμε αλλαγή κλίματος στη Σουίντον (ειδικά με τον παιχταρά που επέστρεψε), είναι ντέρμπι μίσους (δείτε και την φωτό) , η Οξφορντ είναι και πολύ επιβαρυμένη (και δεν τρομάζει και εκτός).

Τώρα τι να κάνω; Ενα yankee και χαίρετε; Ή να σβήσω ακόμα ένα και να χαμηλώσω μονάδες με ένα trixie; Το σίγουρο είναι ότι τα κέρδη μου από χθες θα τα κρατήσω, ότι και να γίνει το ΣΚ θα βγει με κέρδος. Θα πάω στο προφανές. Σύστημα και με τα τέσσερα μεσα και χαίρετε. Σιγά μην το ψειρίσω παραπάνω. Φόρτωμα οι δυάδες, κλείσαμε. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες.

Επιστροφές από 4/2: 838 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.268 μονάδες. Ποντάρισμα 5/2: Yankee (2-3-4): Σουίντον 1 (3.50)-Χάνσα Ρόστοκ 2 (3.60)-Ανζέ 2 (3.80)-Σετούμπαλ 2 (3.30). Με 8 μονάδες η τετράδα, από 15 καθε τριάδα (ακόμα 60), και από 30 κάθε δυάδα (ακόμα 180). Ολο μαζί 248 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 4.020 μονάδες. Θέλω το 50% σήμερα. Με δύο βγήκα και από πάνω, ενώ ήδη έχω κέρδος από χθες.

Χωρίς άγχος λοιπόν, πάμε να δούμε τι θα γίνει! Νέα στήλη την Τρίτη, κατά τις 6 θα σκάσω μύτη και στο chat! Υ.Γ: Οταν ήμουνα παιδάκι, μιλάμε για 1977 ή1978, κάπου εκεί, τρελλαινόμουν κάθε Τετάρτη απόγευμα να βλέπω μιά σειρά. Βασισμένη σε ένα παλιό βιβλίο. Είχε θέμα ένα άλογο, λεγόταν “Μαύρη Καλλονή”. Οσοι είστε ανω των 45, μπορεί και να τη θυμάστε.

Ακόμα την γουστάρω την (Μαύρη) Καλλονή!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras