1034

Billaras

Απ τα 2-2 στα νοκ άουτ-UPDATE!

Που το είχαμε αφήσει; Πως τελείωσε η φάση των ομίλων; Α ναι! Πέρασαν δύο μέρες και κόντεψα να το ξεχάσω (λέμε τωρα). Τέλειωσε με το…πιό εύστοχο φετινό live! Σκορ 2-2 και στα δύο ματς! Κοίτα να δεις που…ήρθανε (γέλια).

Σκεφτόμουν μετά “γιάτι δεν έβαλες και μισή μονάδα στη δυάδα να πρασινίσει και το πινακάκι του live”; Και κατέληξα ότι…δεν έχει καμιά σημασία.

Ξέρω, το γράψατε και στο chat (όπου είχαμε θεματάκια αλλά λύθηκαν), ότι πολλοί το κάνατε. Και ΑΥΤΟ έχει σημασία. Τα πραγματικά κέρδη/χρήματα. Οι κάβες είναι ενδεικτικές, δείχνουν μιά πορεία. Μετά όμως δεν ξέρουμε τι κάνει ο καθένας με την τσέπη του.

Ηρθαν λοιπόν. Ως κερασάκι. Τύχη; Κωλοφαρδία; Εμπνευση; Timing; Μελέτη στατιστικής; Μελέτη της εικόνας των πρώτων ημιχρόνων; Λίγο από όλα.

Υπήρχε η βάση. Και ήταν τα νούμερα. Γράφαμε συνέχεια ότι έλειπε το 2-2 σε 34 ματς. Και ήταν τα δύο τελευταία παιχνίδια ομίλων, 35ο και 36ο. Με σκορ ημιχρόνων 0-1 στο Γερμανία-Ουγγαρία και 1-1 στο Γαλλία-Πορτογαλία, είχα μιά βάση. Ηξερα οτι όσο χάνει η Γερμανία, οι άλλες ειναι μιά χαρά με το Χ. Το πλέον ζόρικο ήταν να μπει το 2ο γκολ της Ουγγαρίας.

Οταν έγιναν 1-2 και 2-1, εκεί πλέον ηξερα ότι ήμουν κοντά. Πολύ κοντά. Μετά ήταν απλώς εύνοια. Σε όλο αυτό προσθέστε κάτι ακόμα. Είχα μακροχρόνιο με δίδυμο 1ης-2ης Γαλλία-Πορτογαλία. Οπότε το live ήταν και κάλυψη. Ολα έπαιξαν ρόλο στο μυαλό μου.

Χάθηκε το άντε πόστ (αφαιρέθηκε ΗΔΗ ως χαμένο), αλλά τα δύο 2-2 ήταν…βάλσαμο και βάλε (γέλια).

Ηταν καλή νίκη. Μαζί με την δυαδούλα βέβαια που έκλεινε με το g/g του Γαλλία-Πορτογαλία.

Κι έτσι έκλεισαν οι όμιλοι. Συνολικά, στο Betsellers, πάμε (και στο EURO) πρίμα. Την 1η Ιουνιου, δείτε το Editorial, είχαμε κλείσει με 396 μονάδες κέρδους. Τώρα, σήμερα, είμαστε στις 468. Αυτό είναι το ενδεικτικό στα πινακάκια που έλεγα παραπάνω, η πρόοδος και στα κέρδη.

Εχουμε αποφύγει “χαζομάρες” σε ότι αφορά στο EURO. Bλέπω προτάσεις αριστερά και δεξιά και μου σηκώνεται η τρίχα. Από over στα κόρνερ ως να πάει ο διαιτητής στο VAR. Μακριά απο εμάς τέτοια. Ειδικά παίζουμε, αλλά λίγα και σοβαρά. Δεν είναι όλα ίδια.

Και επί προσωπικού πλέον, έχοντας πάει στις 241 μονάδες από τις 209, (ξαναλέω, έχουν αφαιρεθεί και οι 9 χαμένες του αντε πόστ), το πράγμα μιλάει μόνο του.

Γιατί στις 32 μονάδες εξτρά κέρδους προσθέστε και το live. Ενα ευστόχησε (μόλις 5 έπαιξα σε 36 ματς, κι εδώ μετρημένα πήγα) αλλά ήταν…θεριό. 8αρι το ένα, 17αρι το άλλο! Ας μην σχολιάσω και τη δυάδα…

Γιά το κλείσω: Χωρίς κανένα (απολύτως) μεγάλο σημείο, χωρίς πολλά live ή ειδικά, τώρα αν τέλειωνε η διοργάνωση θα είχα εξτρά κέρδη μετά την σούπερ σαιζόν.

Και ας χαθούν όλα τα άλλα άντε ποστ (από τις 38 μονάδες που έπαιξα σε μακροχρόνια, έχουν αφαιρεθεί οι χαμένες 9, “εκρεμμούν” ακόμα 29). Τα οποία αντε ποστ είναι “ψιλαδάκια” πέραν των πιθανών κατακτήσεων.

Ας συνεχίσει έτσι το EURO, ας συνεχίσει έτσι και το Betsellers (θυμίζω έγιναν νίκες και στο Copa America, έγιναν νίκες και στο Royal Ascot), να πάμε διακοπές σε 15 μέρες χαλαροί και κύριοι (πολλά γέλια).

Πάμε τώρα σε μιά γρήγορη ματιά τι έχει γίνει στο τερέν και τι έρχεται.

Ξεκάθαρα βλέπουμε καλό τουρνουά. Καλή μπάλα. Και ωραία τέρματα και ανέβηκε και η αδρεναλίνη προφανώς στο τελευταίο τριήμερο αγώνων. Ως τώρα λοιπόν σε 36 ματς έχουμε 94 γκολ, πολύ καλό νούμερο (2.64 γκολ ανα ματς και κάθε 34′ μπαίνει ένα). Το 2ο ημίχρονο “κερδίζει” το πρώτο, 56 γκολ έχουμε στο 2ο μέρος των αγώνων και μαλιστα τα περισσότερα (22) έχουν μπει στο διάστημα 46′-60′.

Αυτό το στατιστικό ίσως μας φανεί χρήσιμο στο live, τίποτα δεν πάει χαμένο, το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Καλύτερη επίθεση Ολλανδία με 8 (η δικαίωση του Ντε Μπουρ γιά το 3-5-2 που τόσο τον έκραξαν), μεγαλύτερη κατοχη η Ισπανία (67%), πρώτη σε σωστές μεταβιβάσεις/πάσες η Γερμανία (87,9%), πρώτη σε τελικές προσπάθεις (εντός και εκτός στόχου) η…Δανία με 61, μιά παραπάνω από την Ιταλία.

Στην μάχη των γκολ θεωρώ ότι ο Κέιν πήγε άκλαφτος, δεν γίνεται να βάλει 5-6 από εδώ ως τον τελικό. Ο Κριστιάνο που δεν πονταρίστηκε σχεδον από κανέναν (αν δεν κάνω λάθος έδινε 21.00), έχει πάρει κεφάλι με 5 γκολ και δύσκολα θα του ξεφύγει (και) αυτό το βραβείο. Από αυτούς που τον “κυνηγάνε”, μονάχα ίσως ο Λουκάκου (με 3) και ο Ντεπάι (με 2 μεν αλλά σε βατό μονοπάτι οι Ολλανδοί) έχουν μικρές πιθανότητες.

Εμένα με νοιάζει Ντεπάι και Τσίρο να βγουν πρώτοι στις ομάδες τους. Αυτό ναι, είναι και βατό και θα μας πληρώσει. Και τέλος, ξαναγράφω ότι λέμε συνέχεια. Μεγάλες αποδόσεις πουθενά. Μόνο το περιβόητο Δανία-Φινλανδία υπάρχει, αλλά το θεωρώ ως μη γενόμενο γιά τους γνωστούς λόγους. Οτι μπόμπα/έκπληξη έχει γίνει, έχει φτάσει ταβάνι στην ισοπαλία.

Στα φρέσκα; Αρχικά κοίταξα λίγο τα μακροχρόνια γιά τίποτα “φρέσκο”. Δείτε εδώ σε ένα ωραίο ισπανικό γράφημα όλο το ταμπλό.

Για τους μπουκ η Γαλλία παραμένει 1ο φαβορί, 2ο όμως έχει περάσει η Ιταλία.

Μοιραία αν προχωρήσουν, θα συναντηθούν σε ημιτελικό, οι μπουκ θεωρούν εν ολίγοις ότι όποια προχωρήσει από εκεί, θα το σηκώσει. Απ’ την άλλη μεριά του ταμπλό, η θεωρία λέει ότι όποια περάσει την Τρίτη στο Αγγλία-Γερμανία έχει βατό έργο. Θα βρει τον νικητή Σουηδίας-Ουκρανίας στους “8”, άρα πάει ημιτελικό και εκεί θα έρχεται μάλλον η Ολλανδία (αν περάσει τους τσέχους, μετα στους “8” παίζει με τον νικητή του Ουαλία-Δανία).

Οπότε, αν θα έπαιζα κάτι τώρα, θα ήταν το 2.10 γιά Ολλανδία να φτάσει ημιτελικό και με ρίσκο το 4.50 να φτάσει τελικό! Δεν θα το κάνω, δεν είναι πρόταση, είναι σκέψη.

Και πλέον στα ματς. Θα τα χωρίσω σε δύο μέρη. Κοίταξα αν θα πήγαινα και σε κάτι τριημέρου, αλλά δεν ψήθηκα. Μέρος πρώτο, σήμερα/αύριο. Μέρος δεύτερο Δεύτερα/Τρίτη.

Σήμερα, στο Ουαλία-Δανία, θεωρώ καλό το 2,32 του g/g.

Πάρα πολυ καλό. Πρώτη σε τελικές η Δανία και αυτό λέει πολλά. Παράλληλα, πιστεύω ότι ένα γκολ μπορεί να το φάει. Μπορεί να είναι νοκ αουτ αλλά δεν έχουν άγχος, έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους. Ελπίζω οι “αλεπούδες” Σμάιχελ και Γουόρντ (οι δύο γκολκίπερ της Λέστερ δηλαδή) να μην πιάνουν…άντερα. Κρατάω το g/g. Ας πάει 1-1 και ας δούμε παράταση.

Θεωρώ κακό το 1,85 του διπλού, οι δανοί είναι καλοί μεν, δεν αντέχουν τόσο φαβοριτισμό δε.

Μετά, η “αγαπημένη” μας. Η Ιταλία, στο Ιταλία-Αυστρία, αλλά είναι ψείρα το 1,50. Σκέφτηκα πολύ το 1/1 (ημ/τελ). Σκέφτηκα το 1+over 1,5 αλλά είναι στο 1,95 ταβάνι. Και δεν θέλω να πάω σε over 2,5. Λέω να…ρισκάρω. Βρίσκω στα ειδικά της “μπλε” το “σκορ πολλαπλών επιλογών”.

Και με σκορ 1-0, 2-0, 3-0, δίνει 2,37. Δεν είναι κακό. Πάει γιά το ρεκόρ σήμερα η Ιταλία, έχει…ξεχάσει να δέχεται τέρμα. Εχει 25-5-0 στα τελευταία 30 ματς, δεν τρώει γκολ 11 σερί ματς και σήμερα πάει να περάσει το αδιανόητο των 1143 λεπτών που κρατάει από το 1974! Πόσες πιθανότητες έχει να λήξει 0-0, πόσες να λήξει 4-0; Αν η Ιταλία δεν δεχτεί γκολ, θα κερδίσει με κάποιο από τα άλλα τρία σκορ.

Αυριο, στο Ολλανδία-Τσεχία μονάχα το g/g κοιταω και τίποτα άλλο. Αστείο το 1,66. Ασο βλέπω δηλαδή, αλλά δεν φτουράει. Και τέλος, στο Βέλγιο-Πορτογαλία, μεγάλο ματς, κάμποσο Χ έχει το παιχνίδι (έπεσε στο 3,25 από το 3,5). Μήπως δούμε εδώ το…επόμενο 2-2; Δεν το αποκλείω καθόλου και λέω να το ρισκάρω (γέλια).

Οπότε: Δυάδα σημερινή με g/g στο Ουαλία-Δανία και σκορ πολλαπλών επιλογών στο Ιταλία-Αυστρία.

Η δυάδα με πάει στο 5,49. Και το σκορ 2-2 στο Βέλγιο-Πορτογαλία. Προφανώς fun bet το τελευταίο. Και τίποτα στην Ολλανδία. Αύριο απόγευμα προτιμώ να έχω live, πάρα κάτι pre game.

Κάτι τελευταίο: Θερμή παράκληση: Κατεβάστε το twitter, ακολουθείστε μας εκεί (https://twitter.com/betsellerscom), ενεργοποίηστε τις ειδοποιήσεις και τελειώσατε.

Τρία λεπτά δουλειά δωρεάν. Εκεί ειδοποιούμε, ενημερώνουμε γιά τα πάντα. Απ΄το live προχθές των δύο 2-2, ως το πρόβλημα του chat. Το γράφω αυτό γιατί πολλοί στειλατε e-mail που δεν μπαίνατε chat, ενώ εμείς ήδη είχαμε ενημέρωσει γιά το πρόβλημα (και όταν δημιουργήθηκε, και όταν λύθηκε).

Update: Ανάλυση όσων έγιναν και είδαμε, θα γίνει αύριο σε ΝΕΑ στήλη.

Προς το παρόν, μένουμε στο σήμερα και ξεκινάω γράφοντας ότι…σπάστηκα άσχημα με τα νέα γιά τον Πέρισιτς. Πολύ άσχημα. Ηξερα την απουσία Λόβρεν λόγω καρτών, αλλά δεν με ενοχλούσε. Αυτή εδώ η απουσία, λόγω κορονωϊού, με εκνεύρισε. Γιατί; Οποιος έχει διαβάσει εφημερίδα, το ξέρει ήδη. Σκοπεύα να παίξω Κροατία. Το ΠΡΩΤΟ μεγάλο σημείο που θα κυνηγούσα στα ίσια.

Οχι με combo, ξερό σημείο. Μόλις χθες έσκασε το δεύτερο, ήταν η Τσεχία, βασικά ήταν το..πρώτο (δεν μετράω το Δανία-Φινλανδία). Εχοντας λοιπόν αποφασίσει να παίξω Κροατία απόψε, σκάει η απουσία Πέρισιτς. Η οποία είναι τεράστια. Η Κροατία, το είδαμε, το ξέρουμε, δεν είναι τοπ σύνολο. Εχει όμως μονάδες, ατομικά, που μπορούν να κάνουν…αίσχη.

Θα αντέξει ο Μόντριτς; Ο Πέρισιτς είναι από αυτούς που μπορούν να κάνουν αίσχη, έφτασε τον Νταβόρ Σούκερ σε γκολ με την Εθνική σε μεγάλα τουρνουά, αυτό τα λέει όλα.

Οσο γιά την Ισπανία; Δεν με “τρομάζει” το 5-0, της έκατσε. Τραγικός τερματοφύλακας με αυτογκολ-έπος και έξοδο Μεσολογγίου σε άλλο γκολ. Η Ισπανία έχει μεν πάντα κατοχή, αλλά είναι “χασογκολού”, ο Μοράτα έχασε ως και πέναλτι.

Με την Σλοβακια είχαμε 2 αυτογκολ κι ένα μοιράιο λάθος γιά να γίνει 5-0, αλλιώς 2-0 και πολύ θα ήταν. Γενικά δεν με ψήνουν οι σπανιόλοι, τους είχα γιά κόντρα. Τώρα τι να κάνω; Να το διαπράξω; Απ’ το πρωί αυτό σκέφτομαι!

Με βαριά καρδιά, με μικρή μίζα και με draw no bet ως κάλυψη, θα το ρισκάρω. Στο 4,5 το draw no bet. Δυο μοναδούλες.

Σκόπευα να βάλω 3 μονάδες σε σέκο άσο. Τώρα βάζω 2 και με κάλυψη το dnb…. Νομίζω πιάνετε το νοημα.

Οσο γιά την Γαλλία; Τι να παίξω; Θα κερδίσει πιστεύω. Θα ανεβάσει στροφές. Είναι καλύτερη. Τόσο απλά. Το σκέφτηκα γιά κάποιο ειδικό. Τελικά αποφάσισα να παίξω δυάδα διημέρου με ίδια combo.

Γαλλία 1+under 4 γκολ με Σουηδία 1+under 4 γκολ.

Από το “φτιάξε αγορά” φυσικά, γιά κάτι πρώιμο. Κάποιος μπορεί να πάει σε under 3, πιο επιθετικά. Κάποιος μπορεί να τα κάνει μονά. Οτι θέλετε. Εγώ πάω λίγο πιό safe, ξεκάθαρο είναι ότι πιστεύω και την Σουηδία, ας την ποντάρω από τώρα, ενώ…δεν περιμένω φεστιβάλ γκολ. Ως χθες όλα ήταν no goal! Η δυαδα μου δίνει 6,09.

Αυτά τα ολίγα, τα λέμε στο chat και αύριο νέα στήλη με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αγγλία-Γερμανία να έρχεται και ανάλυση όσων έγιναν τα τελευταία 24ωρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras