1557

Billaras

Απ’ την εικοσάδα στην τετράδα-UPDATE!

Πολύ τσιγάρο σήμερα (γέλια). Αναβα-έσβηνα, μέχρι να καταλήξω μου πήρε ώρες. Δεν ασχολήθηκα τα τελευταία 24ωρα (βασικά ασχολήθηκα, απλά δεν έπαιξα), οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι, τα είπαμε όλα και χθες στο ράδιο. Οπότε πάω στην ταμπακιέρα.

Εκτός Αγγλίας, φοβάμαι. Οκ, δεν αγγίζω τίποτα Γερμανία, Ιταλία. Είδα τα πάντα όμως.

Ζύγισα και τη Σεβίλλη (απουσίες η Ρεάλ), είδα και τη Σαραγόσα, είδα και τη Βαγιεκάνο, ειδα και την Οστάνδη και την Σεντ Τρούιντεν και την Μπελενένσες (οι τρεις τελευταίες με νέο προπονητή όλες). Μέχρι και Ακαδέμικα στη Β’ Πορτογαλίας είδα, ένα σημείο που συζητήθηκε χθες στο chat και όντως η φόρμα βγάζει μάτια υπέρ του διπλού.

Αρχισα να σβήνω, έσβησα Σεβίλλη (έχει δεδομένο επιθετικό πρόβλημα), έσβησα Σαραγόσα (βουτιά η απόδοση και γύρισε φαβορί), έσβησα Οστάνδη (ε όχι και 1.83 μην μας τρελλάνετε), έσβησα και Ακαδέμικα (μας πήρανε χαμπάρι, βουτιά στο 2,75 το διπλό). Κοίταγα πλέον περισσότερο τις Βαγιεκάνο-Σεντ Τρούιντεν-Μπελενένσες. Αυτές τις τρεις.

Ελα που η Βαγιεκάνο έχει ματς με την Μπέτις μεθαύριο (κύπελλο) και διαισθάνομαι ότι εκεί θα ρίξει βάρος και μπορεί και να την ποντάρουμε αμα αξίζει η απόδοση. Ελα που η Σεντ Τρούιντεν πούλησε τον βασικό της φορ στο Κατάρ! Οκ, πήρε άλλον (και μπορεί να της βγει και καλύτερος), αλλά θα μπει με το δεξί ο νεοφερμένος; Εδώ σημειώστε ότι η Κορτράικ θέλει κυπελλική πορεία και έχει ματς σε λίγα 24ωρα.

Και τέλος, οκ, νέος (και μαθημένος σε σωτηρίες) προπονητής ο Πετίτ στην Μπελενένσες, είχε και θέματα ομαδικής γρίπης η αντίπαλός της, αλλά…πας σε 2,25; Να ήταν ανάποδα, να είχα κανέναν ψηλό διπλό να ορμήσω. Να μην τα πολυλογώ, σβου όλα. Τα ανέφερα όσα είδα, όσα έσβησα και κυρίως ΓΙΑΤΊ τα έσβησα. Διαλέξτε και πάρτε, όλα “κάτι” έχουν.

Αν μου βάζατε μαχαίρι στο λαιμό, Βαγιεκάνο και Σεντ Τρούιντεν θα έπαιζα, αλλά άστα να πάνε…

Και έμεινε το Νησί…

Η Championship τίποτα. Μιά Μπάρνσλεϊ που κοίταγα, δεν αξίζει τίποτα στο 3,20. Η Premier που θα μπορούσε πχ να μου δώσει μιά Γουότφορντ, την έχω στο 3,10! Καμιά αξία. Οι μπουκ είναι άκρως υποψιασμένοι, να είχα Μπάρνσλεϊ στο 4,30 και Γουότφορντ στο 4,00 να παίξω.

Μετά πήγα στις εξής: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουίμπλεντον, Ροτσντέιλ, Σριούσμπερι, Κρόουλι, Σάλφορντ, Τσέλτεναμ, Μόρκαμ από μεγάλα και έχει και 3-4 σωστά φαβορί. Σάντερλαντ-Ιπσουϊτς-Πλίμουθ-Νοτς Κάουντι-Ολντερσοτ. Το πάω…ανάποδα.

Από τα φαβορί σβήνω άμεσα Πλίμουθ και Νοτς Κάουντι, κάτω από 2,00 δεν αγγίζω (και η Νοτς ταλαιπωρήθηκε κι από ένα ταξίδι γιά ματς που τελικά αναβλήθηκε).

Τα άλλα τρία είναι καλά. Η φορτσάτη πλέον Σάντερλαντ, η Ιπσουϊτς που παίζει με την Τρανμίρ (η οποία έχει ματς με Γουότφορντ μπροστά της) και η Ολντερσοτ απέναντι στο…καραμπάζο της Τσόρλι. Θα παίξω μιά δυάδα.

Κι από τα μεγάλα; Φοβάμαι ότι η Σριούσμπερι μπορεί να είναι ακόμα στον 7ο ουρανό πρόκρισης, δεν εμπιστεύομαι την Ροτσντέιλ (είναι γιά κόντρα πάντως η Γουίκομ), η Γουίμπλεντον έχασε τον βασικό της φορ (πλήγμα), η Σάλφορντ ναι μεν ενισχύθηκε αλλά και η αντίπαλός της είναι καλά και πολύ δυνατή ομάδα.

Η Μόρκαμ με τρώει μεν-δεν με έχει πείσει ακόμα δε. Θυμάστε, έκανα ήδη μιά απόπειρα μαζί της. Και τέλος, η Σέφιλντ έχω την αίσθηση ότι το ταβάνι της είναι το Χ μέσα στο Emirates και οκ, στο 4,33 δεν το λες και σούπερ ευκαιρία. Ηθελα 5+ εδώ.

Τι μου έμεινε; Κρόουλι και Τσέλτεναμ! Ε, αυτές θα παίξω. Η μιά είναι πέντε αήττητη από τότε που άλλαξε τεχνικό και πήρε πάνω της, η άλλη είναι εντυπωσιακή εκτός, αήττητη από…Αυγουστο και οι αποδόσεις ξεκάθαρα ξεφεύγουν (και βάση πρόσφατης φόρμας).

Παίζει δυνατά και το Χ οπότε θα κινηθώ σαν τον Μάκη, θα πάω στο 3,25 του draw no bet.

Να το κάνω πιό λιανά; Ανέφερα 7 μη εγγλέζικα και 5 (φαβορί)+10 (αουτσάιντερ) εγγλέζικα, μας κάνουν 22 σημεία. Και θα παίξω τα…τέσσερα! Εξού και τα πολλά τσιγάρα σήμερα. Θα παίξω μονά-δυάδα Κρόουλι και Τσέλτεναμ (στο dnb αυτή) και ξερή δυάδα Σάντερλαντ-Ολντερσοτ (άφησα Ιπσουϊτς οριακά γιατί ζύγισα το ταξίδι της Τρίτης με την Οξφορντ και την ταλαιπωρία που τράβηξε σε τερέν-πισίνα).

Κλείσαμε. Λίγα και προσεκτικά.

UPDATE: Στο διάλειμμα της ραδιοφωνικης εκπομπής της Παρασκευής έλεγα του Μάκη “ρε συ, έχω να πάρω ματς στο 90′ κάτι…χρόνια, έχω ξεχάσει πως είναι”. Γέλαγε, κι εκείνος το ίδιο βιώνει. Ελα που όχι μόνο δεν είδα γκολ καλό στο 90′, αλλά με…ξετίναξε κιόλας. Τι άλλο να πω; Οταν η τελευταία, το καραμπάζο, βάζει τρία γκολ εκτός έδρας και μάλιστα παίρνει πόντο στο 92′ με πέναλτι και αποβολή, αυτό τα λέει όλα.

Αφησα Ιπσουϊτς φοβούμενος κούραση και έκανε νίκη-ανατροπή. Και το ψοφίμι έφαγε τρία και δεν έχασε! Και μάλιστα, ούτε οι Κρόουλι ή Τσέλτεναμ ήταν κακές. Κάθε άλλο, ειδικά η Κρόουλι. Κι όμως….κουλούρι. Ετσι ήθελε. Με πέναλτι-αποβολή στο 92′. Να πεις έπαιξα Τσέλσι; Αρσεναλ; Λιντς; Ατλέτικο; Σίτι μήπως; Βαφτιζουν τα 2+ σε κάτι 1,50 και 1,60 ελέω φανέλας και πέφτει κλάμα.

Και παίζεις το “πραγματικό” 1,50 στο 2,05 και χάνεις λεφτά σαδιστικά…

Προχωράω, δεν γίνεται αλλιώς. Γιά σήμερα ελάχιστα. Εξ’αρχής είχα ελάχιστα, όποιος έχει δει εφημερίδα το ξέρει ήδη. Και σαφώς δεν έχω και διάθεση. Γιατί να το πιέσω όταν με κοντράρει; Από μεγάλα σημεία μόνο το Χ-2 της Εσπανιόλ μ’αρέσει (5,25 το διπλό, στο 3,50 το draw no bet), τσέκαρα και μερικά ακόμα (πχ Τζένοα, πχ Βερόνα), δεν ψήθηκα.

Ούτε παίζω κάτι στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ (το 7αρι δεν είναι ευκαιρία, θυμίζω στο Σίτι-Μάντσεστερ το διπλό έδινε πάνω από 10 και με μιά Σίτι που δίνει δικαιώματα, ενω η Λίβερπουλ δεν έχει δώσει κανένα).

Και μετά, όλο μικρά. Ξάνθη (2,10) και Ατρόμητος (1,95) στο g/g. Μπέρνλι under (1,90), Μπέτις στο συνδυαστικό g/g και over (1,83), άσος Ντεν Χααγκ (2,00), Μπρέσια άσος (2,30) και κλείσαμε.

Στο τελευταίο, στη Μπρέσια, “κανονικά” πριν από 2 μήνες παίζαμε διπλό με τα τσαρούχια. Αλλά το τρελλό ντεφορμάρισμα της Κάλιαρι συν την ανάγκη της Μπρέσια, συν την παρουσία Τσελίνο (νυν ιδιοκτήτης Μπρέσια-τέως της Κάλιαρι), με πάνε αριστερά.

Μην το ψειρίζω, δεν έχει και νόημα. Σβηστά και χαλαρά κι άμα θέλει ας πληρώσει.

Μονό αποδεκτό η Εσπανιόλ. Ξερό διπλό. Τι να το κάνει και το Χ; Και μετά, δυό δυάδες. Ξάνθη g/g με Ντεν Χααγκ (4,2) και Ατρομητος g/g με Μπρέσια (4,48). Αμα θέλετε βάλτε και μιά μονάδα στην τετράδα μπας και άλλαξε πλευρό η τύχη μου (γέλια). Τίποτα άλλο, στήλη ξανά την Τρίτη, απόψε στο chat αργά, μετά τις 7.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras