1211

Billaras

Απ’ την κορυφή μιάς πυραμίδας!

Σαν να μην έγινε τίποτα χθες, τα g/g δεν πλησίασαν καν, αλλά αν έχω να θυμάμαι κάτι, είναι δύο πράγματα. Το πρώτο δεν αφορά εμένα, αλλά το Betsellers γενικά. Οι Pyramids της Αιγύπτου κέρδισαν στο μπετ του Τζίνι, αλλά το θέμα μας δεν είναι ότι κέρδισαν. Είναι ότι προτάθηκαν στο 2,20 και το διπλό με τη σέντρα ήταν στο 1,35 (γιατί το ματσάκι γινόταν στο Κάιρο και όχι στη Λιβύη).

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Κέρδος ακόμα κι αν δεν παίξει καν το παιχνίδι γιά όποιον θέλει να κάνει cash out. Σημαίνει ότι το Τζίνι πιάνει στον ύπνο ΟΛΗ την αγορά! Στεγνά θα έλεγα. Και το…ξανακάνει back to back. Παίζει σήμερα η Κιγκάλι. Με ακαριαίο update από χθες προτείνεται στο 3,00. Οι περισσότεροι το παίρνουν περίπου στο 2,40. Τώρα είναι στο 1,25! Ξαναλέω, στο 1,25!

Βγήκε η είδηση που μόνο το Τζίνι ήξερε, ότι οι φιλοξενούμενοι πάνε να παίξουν χωρίς μιά ντουζίνα παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα.

Κοινώς; Πάλι τα ίδια. Κέρδος καλό χωρίς καν να παίξουμε αν θέλουμε. Αν αυτό το θεωρεί κάποιος λίγο ή απλό, δεν αξίζει να είναι συνδρομητής εδώ, γιατί δεν μπορεί να εκτιμήσει. Σκεφτειτε, υπήρξε site σήμερα που έστελνε ειδοποίηση γιά “ασο του δίφραγκου της Κιγκάλι” που αξίζει! Καλά κρασιά θα πω εγώ. Και θα πω και ότι καμαρώνω. Χωρίς υπερβολή.

Γιατί το Betsellers σταθερά ξεχωρίζει (παρένθεση, τελευταία πέφτει και άφθονη αντιγραφή, μην νομίζετε δεν μαθαίνω τι παίζει αριστερά και δεξιά, και ειδικό του Thassios αντέγραψαν προ ημερών, ενώ ξέρω ότι υπάρχει και διαρροή όσων λέμε και προτείνουμε, όλα στην ώρα τους θα τακτοποιηθούν αθόρυβα και διακριτικά).

Το δεύτερο αφορά αμιγώς τα αγωνιστικά.

Προσέξτε: Φιορεντίνα-Βερόνα 1-1, όλοι πάνω στον άσο του 2,05. Κηδεία. Λίγα 24ωρα μετά, Γιουβέντους-Φιορεντίνα 0-3! Ξανά κηδεία. Η ίδια Φιορεντίνα, από βάτραχος έγινε κύκνος! Και μην πει κανείς ότι μύριζε τίποτα γιατί θα δείξει την ασχετοσύνη του, Γιούβε-Φιόρε μισούνται, όχι απλά δεν έχουν σχέσεις. Η έχθρα κρατάει από την εποχή του Μπάτζιο και πιό πίσω.

Στοιχηματικά: Αν δεν αγγίζεις ότι δεν αξίζει, γλυτώνεις από δύο κηδείες. Αγωνιστικά: Ολες μα όλες οι ομάδες φέτος στερούνται σταθερότητας. Ας το χωνέψουν και οι τελευταίοι…

Πάμε τώρα στο κουμάρι. Χθες έπαιξα να περάσει η ώρα μου, σήμερα όμως όχι. Τρία σημεία μου αρέσουν. Είδα κάμποσα (όπως και το πιθανό Χ στην Αλαβές άλλα μας μυρίστηκαν οι μπουκ και το βούλιαξαν), τα άφησα όλα πλην τριών.

Δεν έχω να συνδυάσω με κάτι το g/g στο Μονπελιέ-Λιλ, οπότε το αφήνω. Και τα τρία σημεία είναι μεγάλα διπλά. Λάτσιο (3,40)-Μπρεστ (3,60)-Μπόχουμ (3,40).

Εχω εικόνα προσφατη από όλες. Η Λάτσιο πχ μου άρεσε πολύ με την Νάπολι. Σφιχτή, ήλεγχε ρυθμό, καθάρισε. Και φέτος μεγάλο ματς δεν έχει χάσει! Η Μίλαν απ’ την άλλη, πάλι χωρίς Ζλαταν αλλά και γενικά με πλήθος απουσιών ειδικά στα χαφ.

Και νομίζω παραπήγε. Η Λανς έφαγε κόντρα από εμένα δύο φορές, με πλήρωσε και τις δύο. Την μιά με πρώιμη πληρωμή (4-4 με Ρεμς), την άλλη με την Ανζέ. Ξέρω πως παίζει εντός, μπάζει πολύ, τρώει γκολ, δεν πείθει. Και η Μπρεστ σε φόρμα, στα τελευταία έξι ματς έχει πέντε φορές σκοράρει 2+ γκολ! Τέλος, στη Μάιντζ γίνεται μπάχαλο εντός τερέν και εκτός τερέν.

Σε κάκιστη κατάσταση πολυεπίπεδα, σαν αγγαρεία μου μοιάζει το κύπελλο. Την ίδια ώρα η Μπόχουμ αεράτη, άνετη, πλήρης, νομίζω επιστρέφει στην Bundesliga φέτος.

Απλό και “καθαρό” παιχνίδι. Ενα ωραίο trixie. Οποιος θέλει παίζει και μονά. Το trixie μπορεί με λίγα να δώσει πολλά. Πιστεύω ότι 2 από 3 μπορούν απόψε να έρθουν.

Τίποτα άλλο,τα λέμε στο chat, σε όσους δεν δω εκεί, να ευχηθώ από εδώ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, να’χετε όλοι την υγειά σας, να χαμογελάτε παρά τις δυσκολίες, αυτό είναι το αντίδοτο.

Νέα στήλη φυσικά το Σάββατο με Boxing Day!

Υ,Γ: Η φωτό…κλεμμένη από μεταγενέστερη στήλη του Τζίνι, την έβαλα γιατί είναι τρομερή και γιατί μεταφορικά δείχνει…πως τους βλέπουμε όλους εμείς που είμαστε εδώ μέσα. Κι εμείς και εσείς. Απ’ την κορυφή μιάς πυραμίδας (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras