1349

Billaras

Απ’ την παραλία στο…σεντόνι!

Τρίτο…δοκάρι. Αλλά αυτή τη φορά δικαιότατο δοκάρι. Ενώ πάει καλά το πράμα ένα μήνα τώρα, δεν μου δίνει το βαρβάτο ταμείο, βασικά μιά καλή δυάδα. Μιά ήταν με το over της Σεβίλλης με τη Ρόμα που άξιζε να πληρωθεί, μιά ήταν με την Εουπέν προ ημερών που επίσης άξιζε, η τρίτη ήταν χθες. Αλλά την διαφορά την είπα ήδη.

Δικαίως δεν πληρώθηκα χθες, όπως και πολλοί άλλοι. Η Ατλέτικο δεν άξιζε. Η Λειψία ορθώς και άξια προκρίθηκε. Εκανε τα πάντα σωστά, ενώ η Ατλέτικο (και ο Σιμεόνε) περίπου όλα λάθος. Οπότε στοιχηματικά, καλά ήταν μεσοβδόμαδα (ξανά με κέρδος) αλλά δεν ήρθε το μεγάλο ταμείο. Never mind, μεροκάματο να βγαίνει (γέλια).

Αγωνιστικά, σαν “δαγκωμένη” να είδα τη Γιουνάιτεντ, ελαφρώς και τη Σεβίλλη, η Παρί δείχνει ποιότητα, η Λειψία έχει…επικίνδυνη ανεμελιά.

Πάμε παρακάτω. Λίγα θα γράψω, λόγω συνθηκών. Η στήλη γράφεται στην παραλία! Μισό λεπτό να τραβήξω την φωτό που θα δείτε “βασική”. Οκ, την τράβηξα και συνεχίζω (προσέξτε τη λεπτομέρεια, διπλά στα πόδια μου και το λάπτοπ τα βατραχοπέδιλα, χεχεχεχε).

Είμαι τριημεράκι λοιπόν, όπως όλη η Ελλάδα σχεδόν. Μελέτησα μεν, στην ξαπλώστρα δε. Καμιά φορά βέβαια αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, μην πω ότι βγαίνει και σε καλό αν είσαι χαλαρός και άνετος και χωρίς άγχος. Τόοοσα χρονια έχω δει τα πάντα, ποτέ δεν ξεχνάω κάπου 10 χρόνια πίσω, να μελετάω boxing day κανονικά και διεξοδικα γιά ώρες σε ξενοδοχείο, να κάνω τρελλό κουλούρι (0 στα 8) και τα ματς που είχε καπάκι 28 του μήνα να τα μελετάω στο.

.δρόμο γυρνώντας από Πήλιο στην Αθήνα, στην εθνική οδό ως συνοδηγός. Και να κάνω…το απόλυτο!

Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Πλην ευρωπαικών δεν είδα κάτι “κραγμένο”. Μιά “τίμια δυαδούλα” είδα, θα την προτείνω και θα της βάλω κάτι ψιλά. Ασος η Χιμπέρνιαν στο 2,00 που έχει ξεκινήσει τραίνο κόντρα στην χάλια και ελλειπή Μάδεργουελ και διπλό η αγαπημένη (του Μάκη) η Ακρόπολις στη Β’ Σουηδίας που παίζει τη Δευτέρα με το καραψοφίμι της Εσκιλστούνα, στο 2,20.

Στο 4,4 η δυάδα, κλείσαμε. Είδα και Βραζιλία και Μεξικό και Βέλγιο (εδώ σκέφτηκα λίγο νέα κόντρα Μπρυζ αλλά το άφησα, ενώ στη Βραζιλία σκέφτηκα λίγο κόντρα της Σάντος αλλά κι εδώ το άφησα). Οπότε με τη δυαδούλα.

Και πάμε στα τέσσερα “λαμπερά” (ως ΚΑΙ Δευτέρα δηλαδή). Τα ειδα απο πάνω, από κάτω, με αλμύρα, χωρίς αλμύρα, προ βουτιας, μετά από βουτιά και…κατέληξα.

Δεν αγγιζω το αποψινό Μπάγερν-Μπάρτσα. Τίποτα. Κάπου απλώς θα το απολαύσω.

Δεν αγγίζω το Σεβίλλη-Μάντσεστερ. Επίσης κάπου θα το απολαύσω. Και δεν έχει νόημα να παραθέσω τις σκέψεις μου. Απλώς πάσο.

Αγγίζω τα άλλα δύο. Το Σίτι-Λυών αύριο και το Ιντερ-Σαχτάρ τη Δευτέρα. Με combo και ειδικό αντίστοιχα.

Στο πρώτο, θεωρώ ότι η Λυων ένα γκολ το έχει. Και η Σίτι ένα γκολ το τρώει (μόνιμα). Οπότε σχεδόν αβίαστα αφού η απόδοση με καλύπτει, πάω στο 1+g/g. Δίνει 2,75 και με καλυπτει μιά χαρά. Απλοική σκέψη αλλά αυτές είναι καμιά φορά οι καλύτερες. Στο άλλο, μπορεί κάποιος να παίξει το αντίστοιχο (δίνει 3,40) αλλά εγώ θα…στρίψω, φοβάμαι μην σκάσει κανένα κουλό (οι αποδόσεις αδικούν τη Σαχτάρ).

Και θα πάω ρισκαδόρικα με το g/g ημιχρόνου. Πληρώνει ψηλά, στο 4,00. Γκολ περιμένω, οριακά δεν πήγα στο 1+g/g κι εδώ και λέω να ρισκάρω (εξάλλου τα…ημίχρονα με “πάνε”).

Αυτά τα δύο λοιπόν, σε μονά-δυάδα. Περισσότερα σαφώς στο Σίτι-Λυών. Μαζί και η τίμια δυαδούλα Χιμπέρνιαν/Ακρόπολις (κτίσμα σαν τον Παρθενώνα έχει και το Εδιμβούργο) και έκλεισα.

Στο chat θα είμαι Κυριακή βράδυ (θα έχω γυρίσει), νέα στήλη την Τρίτη (και στις εφημερίδες πλέον)!

Καλή Παναγιά, πολλές ευχές και σε εορτάζοντες/εορτάζουσες για αύριο. Μεγάλη γιορτή, άκρως ελληνική. Να μας φωτίσει όλους η Παναγιά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras