1324

Tzini

Απ’ το λυχνάρι στο Betsellers!

Καθώς είμαι αραχτός στο ευρύχωρο λυχναράκι μου (ναι είναι, μην το βλέπετε έτσι μικρό), κάποιος με αναγκάζει να ξεμυτίσω. Και τι να δω; Βλέπω μπροστά μου όχι τον Αλαντίν αλλά…τον Μπιλάρα και όπως φαντάζεστε είναι ο τυχερός με τις τρεις ευχές. «Ήρθε η ώρα», μου λέει. «Υπάρχει ένα υπέροχο μέρος, όπου θέλω να μοιραστείς τις εμπειρίες από τα ταξίδια σου στις Αραβικές χώρες και όχι μόνο».

Με σχετικά συνοπτικές διαδικασίες εκπληρώθηκε η πρώτη επιθυμία του κύριου. «Α και που σαι, θέλω τη πρώτη σου στήλη τώρα!» Κάπως έτσι λοιπόν, ξημερώματα Τετάρτης, γράφετε η πρώτη στήλη του Τζίνι στο Βetsellers. Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην παρέα σας, όμως, προσπαθώ να συγκρατήσω τη χαρά μου αυτή τη στιγμή διότι η τρίτη ευχή είναι ακόμα διαθέσιμη!

Όπως ίσως κάποιοι θα γνωρίζετε από την προσφατη ραδιοφωνική εκπομπή του Betsellers Radio που Βασίλης-Μάκης προέβησαν σε…αποκαλυπτήρια, η στήλη αυτή θα περιλαμβάνει κυρίως άσημα-άγνωστα πρωταθλήματα στο ευρύ κοινό.

Πρωταθλήματα χωρών της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, σπάνια της Ασίας, ακόμα πιο σπάνια της Λατινικής Αμερικής αλλά και αυτό της Ελλάδας, θα αποτελούν ένα μέρος του νέου ορίζοντα του Βetsellers. Η φιλοσοφία των τελικών επιλογών θα βασίζεται σε αυτήν των value bets. Η εξειδίκευση και η ειδησεογραφία σε αυτά τα πρωταθλήματα είναι δυσεύρετα αγαθά, με αποτέλεσμα συχνά να υπάρχουν λάθη τιμών από τους μπουκ.

Πολλές φορές λοιπόν, το Τζίνι θα εμφανίζεται ξαφνικά με στήλες ή και με updates, με στόχο να προλαβαίνουμε τυχόν αλλαγές τιμών και να παίζουμε έχοντας αγοράσει σημεία με μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης από τις πραγματικές. Φιλοσοφία που δεν διαφέρει σε τίποτα απο αυτήν που υπάρχει χρόνια στο site αυτό.

Αφού γνωριστήκαμε λίγο ας επιστρέψω στην ησυχία μου όσο την έχω ακόμα! Θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέα πιο στοιχηματική στήλη αλλά και από το τσατ εν καιρώ.

Το νου σας στο twitter, όταν θα βγαίνω απ’ το λυχνάρι μου γιά να γράψω από εκεί θα το μαθαίνετε!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini