1181

Billaras

Αρκετές και μεγάλες επιλογές!

To μόνο που δεν έχω να σχολιάσω γιά χθες ειναι το στοιχηματικό σκέλος. Ψίχουλα έπαιξα, 8 μονάδες, και καλά έκανα (ακόμα καλύτερα ο Μάκης που δεν έπαιξε τίποτα). Οι Φένλο-Μουσκρόν δικαίως δεν κέρδισαν, το fun bet λίγο ήθελε, είχε φάσεις άφθονες το 0-0 του Emirates, δεν ήταν σούπα, ας γινόταν 1-0 εκεί στις αρχές του β’ μέρους και θα βλέπαμε. Και τέλος, κοιτώντας τα αγγλικά αποτελέσματα, ορθώς εκεί δεν ακούμπησα τίποτα.

Ορθότατα.

Από εκεί και πέρα, πολλά θέματα γιά σχολιασμό. Τα επεισόδια στην Μαρσέιγ που οδήγησαν σε αναβολή. Οι περίεργες διαιτησίες σε πολλά ματς. Τι στο καλό κάνει το VAR δεν ξέρω. Αδυνατώ να καταλάβω ας πούμε πως δεν δόθηκαν πέναλτι δύο…χερόυκλες, στο Σίτι-Σέφιλντ και στο Σαουθάμπτον-Αστον Βίλα. Τι διάλο, εμείς ή εκείνοι είναι τυφλοί; Οπως επίσης, δεν γίνεται να δίνεται αποβολή κατά της Ρεάλ σε μιά πτώση επιθετικού χωρίς καν επαφή.

Τι να πω δεν ξέρω…

Τέλος, δεν γίνεται να μην σχολιάσω και το Libertadores. Είδατε τι κάνει το ποδόσφαιρο; Ενα άθλιο ματς, άξαφνα “ξυπνάει” και θα μας κάνει όλους να το θυμόμαστε. Νικητήριο γκολ στο 99′! Σκόρερ ένας παίκτης από τα αζήτητα, στη β’ κατηγορία έπαιζε ως το Νοέμβρη, ήρθε στην Παλμέιρας αναγκαστικά και τώρα…ήρωας.

Γιά να μην πούμε γιά τον Φερέιρα. Ο άνθρωπος που δεν έκανε στον ΠΑΟΚ (εκεί όπου όντως έκανε πολλά λάθη), τώρα τροπαιούχος. Ο Λουτσέσκου Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, ο Φερέιρα Λιμπερταδόρες, όταν φύγει ο Γκαρσία να παίξουμε ότι όπου πάει μετά θα σηκώσει κούπα (γέλια).

Πάμε πλέον στο σημερινό κουμάρι. Πολλά σημεία και μεγάλα. Από “μικρά” το μοναδικό που μου αρέσει είναι το g/g στο Ιντερνασιονάλ-Μπραγκαντίνο.

Πολύ πλούσιο βάση σούπερ φόρμας και των δύο. Γίνεται και combo g/g+over (2,75).

Και μετά έχω…εννιά σημεία! Οκτώ είχα αρχικά, πρόσθεσα ένα σήμερα διαβάζοντας μια είδηση που δεν ηξερα. Και αναφέρομαι στην Κάλιαρι. Η διοίκηση του ανανέωσε το συμβόλαιο αντί να τον “στείλει”. Μεγάλη υπόθεση. Βάζοντας στο ζύγι την μεγάλη άνεση της Σασουόλο, την δεδομένη αγάπη της Σασουόλο στον Ντι Φραντζέσκο (με αυτόν έγινε γνωστή παντού) και τις απουσίες της Σασουόλο επίσης (άλλη ομάδα χωρίς Μπεράρντι μπροστά και Κίρικες πίσω), κοιτάω τον άσο πλέον στο 3,00.

Ποιά ήταν τα άλλα οκτώ;

Η Χέρενφεν που τα είπαμε από χθες. Η Μπέρνλι με κάλυψη. Η Γουέστ Χαμ. Η Λιντς. Η Φράιμπουργκ. Η Βερόνα με κάλυψη. Η Μετς. Και η Ραπίντ. Ολα…θηρία.

Αρα, θέλω διαλογή. Δύο τα αφήνω σχετικά εύκολα. Μετς και Ραπίντ. Γιατί και στα δύο αυτά ματς σέβομαι και τις καλές γηπεδούχους.

Πήγα στα επτά. Μετά, λέω να κάνω μιά “ντρίπλα”.

Σε Βερόνα και Φράιμπουργκ να μην παίξω τα διπλά τους. Να παίξω τα γκολ τους. Είναι κάτι που το συζητήσαμε και στο ράδιο την Παρασκευή. Το over 1,5 γκολ της Φράιμπουργκ είναι στο 2,75 και της Βερόνα στο 3,25.

Αν θεωρητικά παίξω αυτά τα δύο, συν τις Κάλιαρι και Χέρενφεν, μετά στενεύουν οι επιλογές μου γιατί δεν θέλω να “απλώσω”. Και ουσιαστικά έμεινα να κοιτάω τα τρία εγγλέζικα.

Ναι, ξέρω, πολλοί θα τα θεωρήσουν τραβηγμένα. Η Λέστερ είναι καλά, η Λίβερπουλ ξέσπασε, η Τσέλσι με νέο προπονητή. Μπορεί να μην έχουν άδικο.

Αλλά απ’ την άλλη, δεν είναι σούπερ και η Μπέρνλι; Κέρδισε στο Ανφιλντ. Είναι τόσο απίθανο δηλαδή; Σε τρία 24ωρα η Σέφιλντ κέρδισε στο Μάντσεστερ και η Νιουκάστλ στην Εβερτον χθες! Είπατε τίποτα; Μήπως δεν βλέπω ότι η Λίβερπουλ είναι χωρίς κανένα μα κανένα στόπερ; Η Γουέστ Χαμ είναι εξαιρετική και σε φόρμα και η Λίβερπουλ θα παίξει με Χέντερσον (αναγκαστικά) και τον πιτσιρικά τον Φίλιπς πίσω! Οσο γιά τη Λιντς, εδώ φυσικά έχουμε την απουσία Βάρντι στη Λέστερ και η τρελλο-ομάδα που λέγεται Λιντς είναι ικανή γιά όλα (plus ότι τις γκέλες η Λέστερ εντός τις κάνει).

Γι αυτό λοιπόν θεωρώ ότι καλώς τα ζαχαρώνω. Υπάρχει αξία.

Ηρθε η ώρα να αποφασίσω….

Αφήνω το over 1,5 της Φράιμπουργκ γιατί είναι σφιχτή πίσω η Βόλφσμπουργκ. Οριακά. Στο χιλιοστό που λέμε. Και κάνω trixie Χέρενφεν 2 -Κάλιαρι 1-Βερόνα over 1,5 γκολ. Και μετά αφήνω Μπέρνλι (κι αυτή οριακά) και παίζω μονά-δυάδα Γουέστ Χαμ και Λιντς. Πέντε σημεία μεγάλα από τα εννιά αρχικά.

Η χημεία βέβαια μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους. Θα παίξω κατιτίς παραπάνω, τελευταία μέρα του μήνα (λέτε;) και μου αρέσουν αρκετά και δεν ανοίχτηκα χθες. Καλό μήνα γιά αύριο, νέα στήλη την Τρίτη, στο chat αργότερα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras