516

Thassios

Ας αρχίσουν οι βουτιές – UPDATE 2!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δυστυχώς δε μπόρεσε να πάρει δεύτερη κάρτα η Πολωνία να πάρουμε την ωραία δυάδα και έτσι χάσαμε το πρώτο μη μακροχρόνιο μπετ. Σήμερα έχουμε τα τελευταία παιχνίδια της πρώτης αυτής αγωνιστικής και θα κάνουμε αρκετά πονταρίσματα.

Καταρχήν να ξεκινήσω από τις κόκκινες κάρτες. Πέρα από το παιχνίδι του Μεξικού που έβλεπα κόκκινη λόγω βαθμολογικού κινήτρου , οι επόμενες κόκκινες που έβλεπα είναι στον όμιλο της Βραζιλίας.

Βραζιλία , Σερβία και Ελβετία έχουν καλόπαιδα που ρίχνουν καλές κλωτσιές ενώ και το Καμερούν είναι αρκετά επιρρεπής σε σκληρά φάουλ. Οπότε και στους δύο αγώνες θα παίξω τη κόκκινη συνδυαστικά με κάρτα και οι δύο ομάδες. Στο 6 στο ματς της Ελβετίας και στο 5 στο ματς της Σερβίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κόκκινη οπότε μαζεύονται οι πιθανότητες.

Περνάμε τώρα στα πέναλτι. Σαν πολλά να μαζεύτηκαν. Συνολικά 8 πέναλτι έχουν δοθεί σε 8 από τους 12 αγώνες που έχουν παιχτεί. Δηλαδή δεν έχει δοθεί ακόμη 2ο πέναλτι σε αγώνα. Πόσο μάλλον να κερδίσουν και οι δύο ομάδες πέναλτι. Βλέπω την απόδοση στο απλό πέναλτι και δεν μου λέει τίποτα. Κάτι 2,75 και 2,85 δεν έχουν αξία. Αυτό που έχει αξία σαν απόδοση στα μάτια μου είναι να το κερδίσουν πέναλτι και οι δύο.

Οι αποδόσεις είναι θεόρατες. Κάτι 27αρια και 35αρια βλέπω. Τέσσερα παιχνίδια έχει σήμερα και θα τα ποντάρω και τα τέσσερα. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία επιλογής ρέφερι γιατί άμα σκάσει αλλού το ειδικό θα χτυπιέμαι. Ούτε θέλω να επιλέξω ποιο φαβορί θα έχει το πιο εύκολο έργο. Είδαμε και με κάτι Αργεντινές και Γερμανίες. Ακόμη και το Ιράν πήρε πέναλτι.

Οπότε θα έχουν το νου τους και οι ποδοσφαιριστές με τόσα που πέναλτι που είδαν και τους βλέπω να βουτάνε πιο εύκολα.

Κάτι άλλο που λείπει είναι τα αυτογκόλ αλλά δεν θέλω να προσθέσω κι άλλα πονταρίσματα. Στο 9 οι αποδόσεις να έχουμε anytime αυτογκόλ στα ματς. Ρίξτε τα μια ματιά.

Σήμερα πάμε με κόκκινες αλλά και πέναλτι. Μονά και δυάδα οι κόκκινες και μόνο μονά οι τεράστιες αποδόσεις στο ειδικό ”πέναλτι και οι δύο” (το βρίσκεται στη καρτέλα ”ειδικά”).

Όποιο μονό και να βγει θα είμαστε με κέρδος.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.

UPDATE!!

Καλημέρα και καλή Παρασκευούλα να έχουμε.

Δυστυχώς αυτό το Παγκόσμιο βλέπω να μουλαρώνει και να μην θέλει να πληρώσει. Δε ξέρω , αρχίζει και μου βγάζει ένα τέτοιο αίσθημα. Στα μακροχρόνια δε μπήκαμε καλά , κάρτες δεν θέλει να πληρώσει (ακόμη κόκκινη να βγει) ενώ και το εγχείρημα με τα πέναλτι δε πέτυχε.

Όταν λοιπόν νιώθω κάτι τέτοιο , τότε κόβω ρυθμό και παίζω ελάχιστα έως καθόλου. Δεν θα ποντάρω συνέχεια κόκκινες μέχρι να βγει κάπου. Σήμερα αν κάπου θα τη πόνταρα θα ήταν στο Ολλανδία – Ισημερινός αλλά θα κάνω πάσο. Πάντως θα ποντάρω κάρτες. Τι εννοώ;; Αυτό που βλέπω σχεδόν να επιβεβαιώνεται σε όλα τα ματς που έχουν ξεκάθαρο φαβορί , είναι τα αουτσάιντερ να παίρνουν παραπάνω κάρτες.

Είναι λογικό εξάλλου αλλά βλέπω ότι πάει καλά. Παραπάνω κάρτες η Σενεγάλη με την Ολλανδία, παραπάνω το Ιράν με την Αγγλία , το ίδιο και η Σαουδική Αραβία με την Αργεντινή , η Αυστραλία με την Γαλλία , η Κόστα Ρίκα με την Ισπανία και όπως και χθες η Σερβία με τη Βραζιλία.

Σήμερα έχουμε ξεκάθαρο φαβορί σε δύο παιχνίδια. Στο Ολλανδία – Ισημερινός και στο Αγγλία – ΗΠΑ.

Οπότε χωρίς πολλά λόγια και μιας που είναι 2η αγωνιστική και θέλουν τα παιχνίδια όλοι θα ποντάρω τα αουτσάιντερ να πάρουν παραπάνω κάρτες. Στο 4,5 η απόδοση της δυάδας να πάρουν παραπάνω κάρτες ο Ισημερινός και η ΗΠΑ. Θα ποντάρω και λίγο τη δυάδα που δίνει 13,5 να πάρουν δύο παραπάνω κάρτες τα αουτσάιντερ (το χάντικαπ -1,5 στις κάρτες).

Τέλος θα ποντάρω και το μεγάλο Κατάρ (χοχοχοχοχ). Νομίζω ότι σήμερα απέναντι στη Σενεγάλη είναι η τελευταία ευκαιρία να σκοράρει. Δε βλέπω να σκοράρει παίζοντας μπάλα αφού μιλάμε για ερασιτεχνική ομάδα. Κάπου ίσως ρίξει λίγη βοήθεια ο ρέφερι και σφυρίξει κανένα πέναλτι στην Διοργανώτρια να μην μείνει στο 0 ενεργητικό. Ούτως η άλλως ομίλους δεν περνάει αυτή η ομάδα.

Οπότε θα πετάξω 1 μονάδα στο 11 που βλέπω να σκοράρει πέναλτι το Κατάρ και ας ρίξει λίγη βοήθεια ο αγαπημένος ρέφερι της Fifa , Lahoz.

Αυτά! Τα λέμε στο chat πιο νωρίς σήμερα.

UPDATE 2

Καλημέρα παικταράδες μου!

Δε νομίζω να έχει νόημα να πω ότι δεν τραβάει το μουντιάλ. Βλέπουμε πράγματα και θαύματα.

Δεν θέλω να νευριάσω πάλι πρωί πρωί. Γι αυτό και πάμε γρήγορα στο μοναδικό ματς που θα ποντάρω σήμερα μιας και οι δύο ομάδες θα μπούνε λίγο με το μαχαίρι στα δόντια αφού θέλουν τη νίκη. Φυσικά αναφέρομαι στο Αργεντινή – Μεξικό όπου νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά. Οι φίλαθλοί τους πάντως πλακωθήκανε προχθές στους δρόμους του Κατάρ.

Με Orsato στην σφυρίχτρα ίσως δούμε άσπρη μέρα. Πάντως εκτός από κάρτες θα έχουμε και γκολ. Όταν θα κυνηγάνε κάτι και οι δύο ομάδες άμα μπει ένα γκολ μετά θα μπει κι άλλο. Θα πάω με το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ + περισσότερες κίτρινες Μεξικό + κίτρινη Μεξικό στο ημίχρονο” σε απόδοση 3,5. Το Μεξικό λογικά θα ρίξει παραπάνω κλωτσιές αφού θα προσπαθεί να σταματήσει τις επιθέσεις των Αργεντινών.

Σαν ενισχυτικό θα ρίξω να έχουμε και ματσάρα με πολλά γκολ αλλά και κάρτες. Από κίτρινες μέχρι κόκκινες. Σε απόδοση 29. Όλα από το bet builder. Είναι από τα παιχνίδια που είχα σταμπάρει μετά τη πρώτη αγωνιστική και ελπίζω να μας πάει ταμείο.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS