3936

Billaras

Ας…ζωντανέψουμε λίγο!

Τις τελευταίες 15-20 μέρες, έχω γίνει..κανονικός τουρίστας. Φεύγω, λείπω 5-6 μέρες, επιστρέφω στη βάση μου για ένα-δύο το πολύ 24ωρα (να πλυθεί κανά ρούχο) και ξαναφεύγω. Το ίδιο θα γίνει και τώρα, φεύγω αύριο. Αλλά αυτή τη φορά γιά…καλά, θα λείψω 12 μέρες, σε κάποιο ερημονήσι στα Δωδεκάνησα θα είμαι, με..ελάχιστη επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο! Θα επιστρέψω στις 8 του μήνα, θα με…ξαναδείτε (μάχιμο πλέον και χωρίς άλλη άδεια), όπως σας είχα…τάξει, στις 10 του Αυγούστου, ημέρα Σάββατο.

Γιατί έγραψα αυτό εδώ το κείμενο; Γιατί…πρώτον, μου λείψατε! Εχουμε να τα πούμε καιρό, ξέρετε ότι δεν παίζω, και όταν δεν παίζω…δεν γράφω. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί…μου έλειψε το κουμάρι. Ναι, μου έλειψε! Καλό σημάδι αυτό. Οπως επιβάλλεται η παύση, έτσι χρειάζεται και η “πείνα” όταν έρθει η ώρα. Κι άμα “πεινάω” από τώρα, από τις 10 Αυγούστου βλέπω να…βάζω πολλά “πιάτα” στο “τραπέζι” (γέλια).

Βέβαια, μην γελιέστε, παραμένω σε διάθεση διακοπών. Οπως και ο Μάκης. Που κι αυτός θα βάλει κείμενο σήμερα. Και ο Μάκης θα είναι μαζί σας επί το έργον νωρίτερα από μένα, από το ερχόμενο Σάββατο, 3 Αυγούστου. Βλέπετε, ξεκινάνε οι…κοπελες μας, οι αγγλιδούλες ντε! Ως τότε όμως, είπα να γράψω κι εγώ κάτι, όπως και ο Μάκης. Γιά έναν…τρίτο λόγο! Ισως τον σημαντικότερο.

Μπήκα στο site μας προ ημερών, δεν υπήρχε ψυχή. Ξαναμπήκα, τα ίδια. Νέκρα. Μπήκα chat, κανείς. Δεν μπορεί να κάνουν όλοι μπάνια! Κατάλαβα την αιτία. Χαιρετήσαμε με τον Μάκη, “έσπασε” η παρέα. Γιατί εδώ στο Betsellers μιλάμε γιά παρέα πάνω από όλα. Και…μεγάλη παρέα, ζωή να έχει (γέλια). Ε, αυτό δεν μου άρεσε. Χωρίς κόσμο το Betsellers των 6.000 μελών, των σταθερά 12-13.

000 χιλιάδων επισκεπτών όποτε έχει αγώνες το χειμώνα; Και είπα να το…ζωντανέψω λίγο. Ετσι, ως ζέσταμα! Πήρα ένα τηλέφωνο τον Μάκη, να γράψει κι αυτός. Και μεσοβδόμαδα. Και κανονικά από την άλλη εβδομάδα που…φουντώνει το πράγμα! Εγώ θα γράψω στις 10/8, αλλά ειδήσεις και κείμενα του Μάκη θα μπαίνουν μιά εβδομάδα νωρίτερα. Νέος είναι, να “τρέξει” (πολλά γέλια).

Να ετοιμάσει και τις αγγλιδούλες γιά το site και την Kingbet. Γι αυτό λοιπόν, “έσκασα μύτη”. Και ξέρω ότι άμεσα θα σκάσετε κι εσείς. Αντε, να …ζεσταθούμε λίγο. Καλές (και επιβάλλονται) οι διακοπές, αλλά…μην σκουριάσουμε κιόλας. Ε, και αφού έγραψα τα προκαταρτικά, μην σας…αφήσω έτσι. Δεν σας κρύβω ότι πλήν αγγλικού μετώπου, δεν παρακολουθώ (ακόμα) τίποτα άλλο.

Οπότε, αγόρασα την Kingbet και…είπα να μελετήσω. Οπως όλοι. Να ρίξω μιά ματιά βρε αδερφέ, να δω, παίζει τίποτα της προκοπής; Εχουν κανά λαθάκι οι μπουκ; Ε, όλο και κάτι βρήκα (αυτό θα έλειπε). Ε, τώρα, αν δεν πιάσω και…κανένα, συμπαθάτε με. Είπαμε, εν μέσω διακοπών είμαι και… αμελέτητος είμαι και εκτός ρυθμού είμαι και εκτός πεδίου μου είμαι.

Αλλά που ξέρετε, το μάτι μπορεί να κόβει καλά ακόμα και τώρα (χεχεχεχε). Τι συνέλεξα; Μιά…ντουζίνα ματσάκια, μια 12άδα, την έβαλα σε ένα κυκλάκι. Κάτι μου λένε αυτά. Από όλο το τριήμερο, από σήμερα ως και τη Δευτέρα. Και από…παντού. Πέντε είναι φαβορί. Σωστά φαβορί. Η Μόναχο 1860 στο 1.65, η Γιούνγκ Μπόις στο 1.75, η Ιντερ Τούρκου στο 2.50, η Κορίνθιανς στο 1.

90 και η Ιντερνασιονάλ στο 1.95. Δεν…πιστεύω να θέλετε και ανάλυση τώρα; Τις κοίταξα, είδα ειδήσεις-φόρμα, τα δέχομαι. That's all. Διαλέξτε ποιά σας κάνουν, ιδέες σας δίνω. Και τα επτά ακόμα είναι αουτσάιντερ. Σαντχάουζεν στο 5.75, Γιβάσκιλα (έλα ρε ένδοξη ομαδάρα-φετίχ) στο 12.00 (ή στο 4.00 το Χ-2), Νταμφέρλιν στο 3.10, Στάρτ στο 6.50 (ή 2.60 στο Χ-2), Μαλίν στο 3.

10, Σιριάνσκα στο 4.00 και Βάρναμο στο 5.00. Αυτά είναι. Τώρα..ούτε κι εδώ δεν θα αναλύσω κάτι. Πείτε ότι απλώς σας έκανα μιά μικρή διαλογή. Κι εγώ μελέτησα όπως κι εσείς, από την εφημερίδα. Ούτε προτάσεις θα κάνω. Δείτε τα, μελετήστε τα, όποιο σας αρέσει και πειστείτε, ρίξτε κατιτίς. Τι θα κάνω εγώ; Δεν έχω αποφασίσει. Μπορεί και να παίξω. Αλλά…ψιλά, όσο πιό ψιλά γίνετε.

Ας πούμε ότι θα πιώ δύο ποτά λιγότερα εκεί που θα πάω και θα τα ρίξω στο κουμάρι! Οτι και να γίνει, μελετώντας κατέληξα ότι σε αυτά τα 12 ματς έχουμε είτε δίκαια φαβορί είτε κάποιο λαθάκι των μπουκ και αξίζει να τα δείτε κι εσείς. Είναι από…παντού. Και Σκωτία και Γερμανία και Σουηδία και Βραζιλία και Φιλανδία. Είπαμε, κάνουμε-ετε ένα μίνι-ζέσταμα.

Το οποίο θα συνεχιστεί με τον Μάκη και μεσοβδόμαδα, θα…δυναμώσει με τις αγγλιδούλες το άλλο Σάββατο (ήδη στις ειδήσεις βλέπετε τα προγράμματα), μετά θα επιστρέψω κι εγώ. Φυσικά, κανονικό παιχνίδι θα γίνει αργότερα (με κάβα, μονάδες κλπ, με μερικές εκπλήξεις επίσης). Να τρέξουν λίγο οι ομάδες, να ξέρουμε που πατάμε. Α, κάτι ακόμα.

Εν'όψει νέας σαιζόν, αν θέλετε, όπου θέλετε, όταν θέλετε, κάντε καμιά εγγραφή σε κάποια από τις διαφημιζόμενες εταιρίες μέσω των banners. Παίζουν νόμιμα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει θέμα. Και επειδή εδώ πάντα παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά, ξέρετε ότι το Betsellers δεν έχει (ούτε θα έχει ποτέ) affiliation. Οι διαφημιζόμενες εταιρίες θέλουν απλώς εγγραφές και δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία.

Κάντε λοιπόν ΑΝ θέλετε, ΟΠΟΥ θέλετε κάποια εγγραφή. Και μετά…κάντε ότι θέλετε. Πάρτε μπόνους, παίξτε, μην παίξετε, κερδίστε…όσα θέλετε, εμένα ως site στο οποίο διαφημίζονται η “δουλειά μου” σταματάει εδώ. Ξέρετε οι περισσότεροι τι εννοώ. Τα έχουμε πει κι από κοντά… Να περνάτε καλά, ρίξτε βουτιές όσες μπορείτε, κάντε και ένα…ζεσταματάκι, ζωντανέψτε το site, πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε κι έχουμε μεγάαααλη σαιζόν μπροστά μας! Πάω να (ξανα)γεμίσω την βαλίτσα μου και τις μπαταρίες μου (γέλια).

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras