2982

Billaras

Ας…θέλει σήμερα!

Χθες απλά…δεν ήθελε. Τόσο απλό όσο ακούγεται. Οταν το πλέον δημοφιλές σημείο χθες ήταν η…Λέστερ (ναι, αυτό ήταν παγκοσμίως, με πολλά λεφτά στον άσο pre game και επίσης πολλά στο live) κι εμείς …σπρώχναμε ανάποδα, τι να πούμε; Το σκορ έγραψε 2-2, ορθώς πήγα στην κόντρα, αλλά έμεινε στο Χ. Και “δικαιώθηκε” το στατιστικό που λέει ότι όποτε σκοράρει εκτός η Γουέστ Μπρομ δεν χάνει.

Αλλά…Χ. Την ίδια ώρα, ενώ η Μπέρι είχε καθαρίσει, Σκάνθορπ και Γουίμπλεντον ήταν στο 0-0 και 1-1 αντίστοιχα. Τι σήμαινε αυτό; Οτι είχαμε φτάσει πχ στο 85' των αγώνων και ένα οποιοδήποτε γκολ, από οπουδήποτε, θα πλήρωνε και μάλιστα καλά. Παίζεις στο όριο, δεν χάνεις κανένα, κρατάς την ανάσα σου, αλλά η μπάλα δεν σου κάνει τα κέφια. Η Σκάνθορπ στο τέλος δεν σκοράρει γιατί οι αντίπαλοι σώζουν πάνω στη γραμμή και η Γουίμπλεντον δεν κερδίζει παρότι πάει μέσα στο “τραίνο” και κάνει… το καλύτερο ίσως φετινό της παιχνίδι, με 16 σουτ, 8 on target, 11 κόρνερ.

Φοβερό ματς, απίθανο, αλλά το διπλό δεν έρχεται. Δεν πειράζει. Μέσα στο πρόγραμμα. Πολύ εύκολα χθες σκάγανε δύο -τρία γκολ και γινόταν πάρτι. Δεν ήρθαν, καλή καρδιά. Οταν ακροβατείς, αυτό συμβαίνει συχνά. Αλλά μιά φορά το μήνα να…μην συμβεί και να μπουνε τα “καλά” γκολ, φτάνει και περισσεύει. Πάμε στα φρέσκα. Λιτός θα είμαι. Δύο σημεία από Γερμανία ξεχωρίζουν, ένα από Αγγλία, δύο από Ισπανία.

Και ακόμα δύο αυριανά, Χιχόν και Αλκμάαρ. Θα κάνω ίδιο παιχνίδι με χθες. Ποιά είναι τα σημερινά; Βέρντερ και Αμβούργο από Γερμανία, Σίτι από Αγγλία, Κορούνια και Βιγιαρεάλ από Ισπανία. Θα…κόψω φυσικά. Πρώτα θα κόψω την Αλμάαρ γιατί απλώς δείχνει να “ισιώνει” η Φέγενορντ. Μετά θα κόψω το Αμβούργο γιατί οκ, όσο κι αν είναι στα μαύρα της τα χάλια η Σάλκε, δεν με ψήνουν οι φιλοξενούμενοι.

Και θα μείνουν πέντε… Το ένα, να μην το πολυλογώ, είναι…καθαρή έμπνευση. Η Λα Κορούνια. Δέκα ματς χωρίς νίκη. Μέσα στο Σαν Μαμές. Γιατί το…κάνω αυτό; Γιατί έχοντας δει και ποντάρει πολλές φορές κόντρα την Κορούνια, ξέρω ότι …έκανε σε πολλά από αυτά τα δέκα ματς, καθαρές δημόσιες σχέσεις. Θυμηθείτε τί έγραφα για το κυριακάτικο ματς με τη Γρανάδα.

Ποιά Γρανάδα; Κι όμως, ήρθε διπλό! Τώρα…δεν θα κάνει άλλες δημοσίες σχέσεις. Θα το παίξει στα ίσια. Καιρός ήταν (γέλια). Και δεν έχω κριτήριο το ματς της Μπιλμπάο με την Βαλένθια (ποιά Βαλένθια). Εχω με την Μαρσέιγ που…τα είδε όλα, με την Σοσιεδάδ (που δεν εκανε φάση και “φάγαμε” το διπλό. Οπότε, καθαρά αγωνιστικά, το 8.50 είναι τεράστιο.

Η κόντρα της Λεβερκούζεν προκύπτει και από την κακή φόρμα της, και από τις πολλές απουσίες της και από την εικόνα που είχα στο ματς κυπέλλου, πρόσφατα, όταν η Βέρντερ έκανε πλάκα. Τα 6.50 δεν στέκουν. Γιά το Λίβερπουλ-Σίτι έχουμε πολύ φρέσκια εικόνα. Οτι πήγε στα πέναλτι ο τελικός του Λιγκ Καπ, ήταν έργο Μινιολέ (που έφαγε φάβα μεν, έπιασε…άντερα δε).

Γιά τέσσερα γκολ ήταν η Λίβερπουλ. Και έχει και νέα θέματα στα σέντερ μπακ ξανά. Με χάλασε αρκετά ότι το 2.90 έγινε 2.75, αλλά και πάλι, εγώ δεν θα το δίνα πάνω από 2.60. Μπάλα είναι, Ανφιλντ είναι, οκ, αλλά η Σίτι είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Στο Γρανάδα-Χιχόν που ναι αυριανό…εξάποντο, έχω δώσει ήδη στίγμα. Ποιά Γρανάδα; Η Χιχόν τουλάχιστον με τα πιτσιρίκια της, κάτι κλωτσάει, κάτι μου δείχνει.

Η Γρανάδα τίποτα. Μηδέν. Από που προκύπτει το 3.75; Και τέλος, έχω την αίσθηση ότι ναι, η Θέλτα είναι καλύτερα απ΄ ότι πριν ένα μήνα, αλλά δεν είναι κριτήριο το διπλό μέσα στην τραγική Χετάφε! Ενώ την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ είναι σε τοπ φόρμα. Γκολ δεν τρώει με…τίποτα, δεν χαμπάριασε ούτε από τη Νάπολι, έχει ξεχάσει να χάνει. Και βλέπω 3.

30. Δεν θα το έδινα πάνω από 2.90 αυτό. Με λίγα λόγια: Πλην Λα Κορούνια, σε όλα έχω αξία. Αξία μπορεί να έχει και το 2.40 αν εσύ το αξιολογείς 2.10! Οπότε, ακριβώς ίδιο παιχνίδι με χθες. Δύο μονά-βουνά (Κορούνια και Βέρντερ (χωρίς draw no bet αυτή τη φορά το ισπανικό), και trixie με Χιχόν, Σίτι, Βιγιαρεάλ. Προφανώς και οποιος θέλει κάνει καλύψεις ή αλλάζει τη χημεία.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 14.310 μονάδες. Ποντάρισμα 2/3: Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο-Λα Κορούνια 2 (8.50) με 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό:Λεβερκούζεν-Βέρντερ 2 (6.50) με 55 μονάδες. Δυάδα Κορούνια-Βέρντερ (55,25) με 10 μονάδες. Trixie: Χιχόν 2 (3.75)-Βιγιαρεάλ 2 (3.30)-Μ.Σίτι 2 (2.75) με 15 μονάδες στην τριάδα και από 45 σε κάθε δυάδα, όλο μαζί 150 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.050 μονάδες. Κατέβασα λίγο, αλλά και πάλι, όπως και χθες, δεν θέλω πολλά. Ακόμα και με ένα σημείο μπορώ να βγάλω και τα…παϊδάκια της Τσικνοπέμπτης αύριο (γέλια). Βάζοντας στη ζυγαριά και τα χθεσινά, έχω παίξει δέκα σημεία σύνολο, με μέσο όρο απόδοσης 4.7 (υπολογίζοντας την Σοσιεδάδ με την απόδοση του draw no bet).

Αυτό τα λέει όλα. Να δούμε αν θελήσει να μου δώσει κάτι πίσω. Μπορεί να μην ήθελε χθες και να θέλει σήμερα. Μπορεί να μην θέλει ούτε σήμερα και…να θέλει το Σάββατο. Το ζουμί είναι να παίζουμε σωστά. Οταν ακροβατείς, πρέπει όλα να έχουν γίνει σωστά. Τα λέμε με νέα στήλη το Σάββατο πλέον!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras