1257

Thassios

Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!!

Καλημέρα! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και να απολαμβάνετε το ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο μετά τις εθνικές. Χθες γενικά πήγε καλά το πράγμα (από άλογα μέχρι Αφρική) αν εξαιρέσεις την δική μου στήλη που ακόμη βαράω το κεφάλι μου που δεν έπαιξα έστω μία μονάδα στην κόκκινη στο ματς της Έβερτον. Τα υπόλοιπα ματς δεν ήταν για να κερδίσουν (ειδικά αυτό στη Σκωτία) ενώ από τα μικρούλια που ανέφερα αλλά δεν έπαιξα πέρασαν σχεδόν όλα(αναμονή στην ανατροπή καθώς το ματς θα γίνει τη Δευτέρα) .

Προχωράμε σήμερα όπου (όπως ανέφερα και χθες) έχουμε περισσότερες επιλογές αλλά αυτό πολλές φορές μπορεί να αποτελεί παγίδα.

Το παιχνίδι μου θα είναι το ίδιο πάνω κάτω καθώς θα επικεντρωθώ περισσότερο σε κάρτες και λιγότερο σε γκολ .Δεν θα κάνω μεγάλες αναλύσεις σήμερα γιατί θα χρειαστεί πόσες λέξεις με τόσα ματς που έχω επιλέξει ενώ θα σας τα αναφέρω όλα μήπως τυχόν και στη τελική διαλογή αφήσω κάποιο (όπως χθες όλα τα ‘’μικρά’’) και σας αρέσει.

Ας ξεκινήσω από τις κάρτες (κίτρινες ή κόκκινες) όπου έχω ξεχωρίσει έξι παιχνίδια για απόψε σε ματς που έχουν ιδιαιτερότητες (ντέρμπι) είτε έχουν καλά στατιστικά. Ξεκινάμε από Ιταλία και το ματς ανάμεσα σε Μπολόνια και Σασουόλο όπου οι δύο ομάδες τις τελευταίες 7 φορές που βρεθήκανε αντιμέτωπες είχαμε πάνω από 4 κάρτες στα παιχνίδια τους και με τον Daniele Doveri απόψε να σφυρίζει (κοντά στο 5 ο μέσος όρος του) το όβερ 1,5 κάρτα η κάθε ομάδα που βρίσκω στο 2,2 μου κάνει.

Προχωράμε και πάμε στο ματς της Κρίσταλ Πάλας στην Αγγλία. Αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες και περιμένω σκληρές μονομαχίες. Ο Stuart Attwell (διαιτητής της αναμέτρησης) φέτος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τους περσινούς μέσους όρους σε κάρτες καθώς έχει βγάλει 22 κάρτες στους τελευταίους 4 αγώνες . Οπότε το όβερ 1,5 κάρτα η κάθε ομάδα που δίνει 2,25 αλλά και η κόκκινη κάρτα που βρίσκω έως και 5,15 (winmasters)  θα είναι στις επιλογές μου.

Περνάμε στη Ρωσία και στο τοπικό ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα σε Τσσκά και Ντιναμό όπου το ματς θα γίνει με παρουσία φιλάθλων (περίπου 50% νομίζω) . Πάντα είναι ένα ντέρμπι που φλερτάρει με την κόκκινη κάρτα (το όριο στις κίτρινες το δίνουν κοντά στις 7 οι μπουκ) και το 3,40 που βρίσκω είναι δίκαιο.

Στην Ισπανία στο παιχνίδι ανάμεσα στη Βαγιεκάνο και την Εσπανιόλ είδα λίγο παράδοση και τρόμαξα .

Για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πάντα ξύλο με 8 κόκκινες στα τελευταία 10 ματς . Οπότε η κόκκινη που βρίσκω στο 4,65 και με τον Toca Lopez που έχει βγάλει ήδη σε 2 ματς φέτος 1 κόκκινη έχει αξία.

Στην Ελλάδα έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ όπου η κόκκινη είναι πάντα υποψήφια ενώ το βράδυ στην Γαλλία έχουμε το Λιλ – Λανς όπου θεωρείτε από τα σημαντικότερα ντέρμπι του Βορρά με τις πληροφορίες να λένε ότι οπαδοί της Λανς εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της Λιλ πριν μια εβδομάδα όπου αντικατέστησαν την σημαία της Λιλ με αυτή της Λανς.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι η επιλογή όβερ 1,5 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2,2 αλλά και η κόκκινη θα είναι στο παιχνίδι μου . Ο Ρέφερι Francois Letexier φέτος σε 5 παιχνίδια έχει 17 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες.

Με τις κάρτες τελείωσα και αναφέρω μερικά άλλα παιχνίδια που σημείωσα για γκολ . Στη Δανία έχουμε το Βέϊλε  -Λίγκμπι όπου είναι μια καλή επιλογή το g/g + over που δίνει 2,20 (παίζει και η ανατροπή εδώ) .

Στην Ολλανδία έχει φόρμα η Αϊντχόφεν και αν κάποια φτάσει πρώτη στα 2 γκολ θα είναι αυτή, ωστόσο μικρό το 1,80. Στην Νορβηγία η κατανομή των γκολ ανάμεσα σε Κρίστιανσουντ και Ρόζενμποργκ δείχνει ότι θα έχουμε περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο κάτι που δίνει 1,95.Στην Πορτογαλία μπορούμε να κοιτάξουμε την ανατροπή σε Μπενφίκα .

Τέλος θα ποντάρω και ένα funbet στο ματς της Λέστερ με την Άστον Βίλα καθώς η φιλοξενούμενη έχει φόρμα και ψυχολογία και μπορεί να κλέψει το διπλό . Εκτός από αυτό στο τέρμα έχει τον Emiliano Martinez ο οποίος πέρυσι σε 8 ματς που ξεκίνησε βασικός είδε 2 φορές την κίτρινη κάρτα . Για τερματοφύλακα δεν είναι μικρό ποσοστό και αν η Βίλα κερδίζει θα κάνει καθυστερήσεις .

Ο Συνδυασμός των δύο (2 + κάρτα ο Damian Martinez) δίνει 61  απόδοση και θα το τιμήσω(κανονικά δίνει 55,5 αλλά βάζουμε και το όβερ 0.5 σε κάρτες και το πάμε 61 που προφανώς είναι κάποιο τεχνικό λάθος . Θυμάστε ότι το έχουμε πει πολλές φορές).

Αυτά για σήμερα και βλέπετε ότι μιλάμε για διαφορετική μέρα. Το θέμα είναι τώρα πως θα κινηθώ; Να αφαιρέσω μερικά και να ανεβάσω ποντάρισμα; Να τα παίξω όλα αλλά με χαμηλό ποντάρισμα; Μάλλον θα κάνω το 2ο.

Δεν θέλω να αφήσω τα μισά εκτός και να βγούνε (κάτι που γίνεται συχνά τελευταία) ενώ θα αφήσω εκτός την Ντιναμό που δίνει λίγο η κόκκινη (θα τη δω στο live) αλλά και τα δύο μικρά σε Αϊντχόφεν και Λίγκμπι.

Με τα υπόλοιπα θα κάνω παιχνίδι και μιας που είναι αρκετά ας ξεκινήσω.

Εμείς λογικά θα τα πούμε στο τσατ το μεσημεράκι ή το βράδυ όπου η παρέα μεγαλώνει!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS