1305

Thassios

Ας πληρώσει η Ιαπωνία!UPDATE!!

Καλησπέρα! Να και εγώ  μιας και ανέβασαν όλοι οι άλλοι σχεδόν στήλες. Τώρα τι να πω για την Κυριακή που μας πέρασε! Ότι με αδίκησαν οι ομάδες ; Oτι ο ”Ερμής ήταν ανάδρομος” ; Δεν έχει σημασία για εμένα . Ήταν καθαρά η πρώτη καλή ήττα της σεζόν (γιατί σίγουρα θα έχει κι άλλες όπως και νίκες φυσικά) . Ποτέ δεν έκρυβα λόγια και ποτέ δεν μου αρέσει να τα ρίχνω όλα στις ομάδες και στη τύχη μου.

Έχασα και το τονίζω έτσι γιατί δεν θα είναι πολλές οι φορές μέσα στη χρονιά που  θα δείτε μέσα σε στήλη μιας ημέρας να ποντάρω 8 μονάδες. Από την άλλη δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που πόνταρα . Κατώτερη των περιστάσεων η Καρταχίνες , ξεκινώντας από το δυνατό μας μπετ  , καθώς δεν μπόρεσε να παίξει ποτέ την μπάλα που ήθελε μέσα στην Σαν Κάρλος .

Ο Προπονητής της Σαν Κάρλος παρέταξε πολύ σωστά την ομάδα , έκλεισε τα κενά  , έπαιζε με αντεπιθέσεις  , ένα 5-4-1 που πολύ γρήγορα γινότανε 3-4-3 και από την άλλη μια Καρταχίνες που δεν μπορούσε να βρει χώρους και μου φάνηκε λίγο ότι αυτή η πρωτιά του ομίλου την έπνιξε στο άγχος . Στο ειδικό με τις κάρτες στο Ντέρμπι της Αγγλίας δεν χρειάζεται να πω πολλά γιατί οι περισσότεροι το είδατε .

Όταν στο πρώτο μισάωρο τους ματς έχει στον αγώνα 4 φάουλ συνολικά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ματς που περίμενες. Στη Νορβηγία ρίσκαρα ποντάροντας στις τέσσερις ομάδες ,από τις έξι συνολικά,  με τα περισσότερα g/g ημιχρόνου στη Νορβηγία  αλλά δυστυχώς τα στατιστικά από μόνα τους δεν αρκούν να κερδίσεις. Τέλος η ανατροπή στη Παραγουάη μας έφερε το ποντάρισμα πίσω αφού ήρθε 0-0 το ματς.

Ας πάμε στα φρέσκα όπου είδα αρκετά σημεία αλλά τα έσβησα είτε λόγω απόδοσης είτε γιατί δεν με έπεισαν , πριν καταλήξω σε δύο. Αναφέρω ποια είχα δει και τα άφησα :

Κράσνονταρ – Πάοκ . Εδώ είχα σημαδέψει ένα ειδικό στοίχημα. Αρχικά θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο καθώς είναι ομάδες που οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ενώ από την άλλη  παίρνουν κάρτες εύκολα με αποτέλεσμα να κοιτάξω το συνδυαστικό g/g και όβερ 1,5 κάρτα η κάθε ομάδα .

Η απόδοση όμως δε με καλύπτει καθώς δίνει μόνο 3,6 (το ήθελα πάνω από 4).  

Εστουδιάντες ντε μερίδα η οποία παίζει εντός στο Κόπα Λιμπερταδόρες με την Νασιονάλ. Η Φιλοξενούμενη ομάδα ταξίδεψε στην Βενεζουέλα χωρίς 6-7 βασικούς παίκτες με αποτέλεσμα ο άσσος να αποκτά αξία . Απλά έκανα πίσω γιατί η Εστουδιάντες ουσιαστικά έχει μόνο ένα παιχνίδι στα πόδια της από το Μάρτιο και αυτό πάλι για το Λιμπερταδόρες και δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμη.

Μετά είδα ότι κατρακύλησε ο άσσος κιόλας στο 2,70 και είπα να μην ασχοληθώ.

Ντεπορτίβο Κάλι από Κολομβία που παίζει μέσα στην Κουκούτα η οποία έχει τα μαύρα της τα χάλια εκτός γηπέδου. Πολλά οικονομικά προβλήματα με πολλούς παίκτες να έχουν φύγει ενώ από ότι διαβάζω έχασε και το γήπεδό της λόγω χρεών . Λογικό φαβορί η Κάλι με όλα αυτά τα ‘’σύννεφα’’ πάνω από την Κουκούτα αλλά δεν μπορώ να ποντάρω ένα φαβορί που έχω δει μόλις ένα παιχνίδι μετά την επανέναρξη.

Ειδικά όταν πρόκειται να παίξω ένα σημείο του 1,90 θέλω να έχω μια εικόνα 2-3 αγωνιστικών της ομάδας.

Πάμε όμως να δούμε με ποια δύο σημεία κατέληξα.

Γκάμπα Οσάκα – Ναγκόγια

Στην αρχή το ματς το προσπέρασα γιατί δεν έχει κάποια στατιστικά που να με οδηγούν σε κάποιο σημείο .Μετά όμως είδα παράδοση και σκάλωσα !Απίστευτη παράδοση σε γκολ οι δύο ομάδες καθώς μιλάμε για 10 συνεχόμενα g/g και όβερ.

Αν πω κιόλας να πάω και πιο παλιά μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν φέρει 18 στα 19 τελευταία όβερ . Μετά κοίταξα ξανά τα στατιστικά και παρατήρησα ότι η Ναγκόγια έχει φέρει 3 g/g εκτός έδρας τα οποία ήταν όλα από το ημίχρονο . Μετά είδα λίγο τις αποδόσεις  και έχουμε στο 2,10 το g/g και όβερ , στο 3,25 το g/g όβερ 3,5 και στο 4,5 το g/g ημιχρόνου . Νομίζω ότι με καλύπτει σε απόδοση το g/g ημιχρόνου και θα το έχω σαν επιλογή.

Κασίμα – Σόναν

Εδώ θα πάμε με ένα σκορ καθώς μιλάμε για την ομάδα του 2-1 και αναφέρομαι στην Κασίμα . Απίθανα τα στατιστικά καθώς για μια ομάδα με 6 σερί νίκες εκ των οποίων οι 4 ήταν με σκορ 2-1 . Από την άλλη η Σόναν βοηθάει στο σκορ καθώς είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες με g/g . Στα 8 ματς που έπαιξε εκτός έδρας τα 4 τα έχασε με g/g ενώ η παράδοση των ομάδων λέει ότι στα τελευταία 6 ματς εμφανίστηκε 2 φορές το σκορ 2-1 .

Με απόδοση  9 λοιπόν θα ποντάρω το σκορ μου.

Επομένως δύο σημεία για αύριο το μεσημεράκι από Ιαπωνία ενώ από Ευρώπη δεν ξεχώρισα τίποτα αλλά θα είμαστε στο τσατ μπας και προκύψει κανένα live . Μιας που είπα live λοιπόν θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αφού περίμενα τρεις ημέρες (αναφέρομαι στο ειδικό που ποντάραμε στα σουτ του Αγιού) και δεν μου το ακύρωσαν το στοίχημα όπως και σε εσάς φυσικά, αποφάσισα  , ενώ αρχικά το είχα περάσει σαν χαμένο το στοίχημα , να το περάσω σαν κερδισμένο αφού όλοι το πληρωθήκαμε .

Εννοείται πως αν αλλάξει κάτι και μας το ακυρώσουν στο μέλλον θα αλλάξει πάλι στον πίνακα .

Καλό βράδυ και καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.

UPDATE!

Καλησπέρα! Δεν κερδίσαμε κάτι στην Ιαπωνία αν και τα πήγαν πολύ καλά οι ομάδες που πόνταρα αλλά οι τόσες ευκαιρίες που έγιναν δεν μπήκαν γκολ. Άνετα μπορούσε η Γκάμπα Οσάκα να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο και πήγε και σκόραρε στο 51′ όπως επίσης και αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι της Σόναν θα είχαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι (αναφέρομαι στο σκορ που παίξαμε στην Κασίμα).

Γενικά μην περιμένετε εύκολες νίκες σε αυτή τη στήλη όταν παίζουμε τέτοια σημεία .

Πάμε λίγο στα γρήγορα να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα αφού περίμενα να δω ενδεκάδες στο ματς του ολυμπιακού . Απλά να αναφέρω ότι η Ομόνοια είναι ομάδα που παίρνει αρκετές κάρτες καθώς έχει ένα μέσο όρο λίγο πάνω από 2,5 ενώ από την άλλη ο ολυμπιακός εκτός Ελλάδος (έχει σημασία αυτό ) είναι ομάδα που έχει μέσο όρο λίγο πάνω από το 2 .

Θεωρώ ότι το ματς θα έχει κάρτες και έτσι πόνταρα μπετ σε μερικούς παίκτες που βρίσκω αξία στην απόδοση . Θα πάω λίγο χαλαρά, ενώ μου αρέσουν πολύ τα μπετ ,γιατί θα ήθελα έναν καλύτερο ρέφερι.

Τα λέμε στο τσατ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS