1104

Billaras

Ας πληρώσει το κίνητρο!

Ενα “τικ” ήθελε χθες. Δεν εγινε. Οι δύο από τις τρεις μπορούσαν, έμειναν στο 0-0. Η τρίτη έχασε, αλλά κι αυτή στο 1-1 ήταν ως το 80′. Μηδέν από μηδέν…μας κάνει μηδέν όμως, αυτό μετράει. Θα μείνω με το “τικ” που δεν έγινε, όταν στο 80′ όλα είναι ισόπαλα, περιμένεις ένα-δύο καλά γκολ και αλλάζουν όλα.

Πάω στο σήμερα. Αλλη μερα.

Καλύτερη. Θα είμαι τάχιστος γιά άλλους-προσωπικούς- λόγους. Τα’χω…χιλιοψάξει όλα, μην δείτε μικρό κείμενο και πιστέψετε ότι δεν αξίζουν. Απλά έτυχε κάτι και άργησα να γράψω και θα σηκωθώ και από το λάπτοπ μόλις δείτε εσείς το κείμενο.

Εχουμε πολλά σημεία λοιπόν. Κατ’ αρχας σημερα θα παίξω μιά καλή δυάδα over. Την Αρσεναλ (και το g/g τίμιο, πάω στο ψηλό 2,00 του over) και τον ΠΑΟΚ στο 2,07.

Χωρίς Μπα-Σεμέδο η άμυνα του Ολυμπιακού, νομίζω το ματς ξεκινάει από το 1-1 και ανεβαίνει.

Μετά, έχω τα μεγάλα. Που είναι επτά. Σαουθάμπτον (4,00), Νάπολι (2,90), Τορίνο (3,20), Μπεβερεν (4,33), Νίμ (3,40), Βαντούζ (4,50) και ένα ξερό Χ στο Φαμαλικάο-Πορτιμονένσε. Α, να μην το ξεχασω. Το αναφέραμε χθες στο chat, το λέω από σήμερα μην βουλιάξει, το διπλό της Κάλιαρι στο Ούντινε, στο 3,00 (ήδη έπεσε δηλαδή).

Οριακά ακόμα είναι καλό, ότι και να γίνει σήμερα.

Επιστρέφω στα σημερινά. Το καλό είναι ότι έχουμε όμαδες με κίνητρο που πληρώνουν καλά, αλλά κυρίως είναι και καλά! Τορίνο, Νιμ, Βαντούζ είναι σε φορμίτσα, τις έχουμε δει. Ας ξεκινήσω να σβήνω. Πρώτα το χινάρι. Δειτε το κι αποφασιστε. Μετά την Νάπολι. Ηθελα πάνω από 3,00, ίσως το τσεκάρουμε live αυτό.

Μετά την Τορίνο. Μου ξέφυγε πριν μερικές μέρες, ελπίζω να…μην συμβεί το ίδιο σήμερα (γέλια). Την σβήνω γιατί και το Χ δεν την χαλάει (έχει ματς λιγότερο). Και έμειναν τέσσερα…

Θα αφήσω και την Σαουθάμπτον. Εσκασε χθες η μπόμπα, θα σκάσει κι αλλη στο FA CUP; Δεν το αποκλείω, αλλά η Λέστερ πιστεύω σήμερα θα μπεί…στα κόκκινα. Κι αυτό γιά live.

Οπότε έμειναν τρία. Αυτά θα παιχθουν σε patent και μετά η δυάδα των over. Και (από σήμερα) ένα μονό, η Καλιαρι την Τετάρτη. Και κλείσαμε. Τα λέμε στο chat αργά, μετά τις 6! Και νέα στήλη την Τριτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras