739

Billaras

Ας…πουλήσω λίγο τρέλλα!

Προφανώς και ουδόλως ασχολήθηκα με τα έξι της Μπορντό, το ματς τελειωσε νωρίς, στο αστείο 2-0. Τη Ρόμα σήμερα την πιστευω πολύ περισσότερο, δεν είναι μπάζο. Και γιά να κλείσω με τα χθεσινά, οκ, θα μπορούσα να έχω παίξει πχ ΠΑΟ ή Σεβίλλη (και να πλήρωνε με πρώιμη) αλλά επειδή είμαι…ξερό κεφάλι και μυστήριο τραίνο, περισσότερο σκέφτομαι -και μετανοιώνω- που δεν έπαιξα την Παρασκευή την Ντέρμπι! Κι ας μεσολάβησε ένα σούπερ Σαββατιάτικο ταμείο…

Πάω στο σήμερα.

Θα είμαι λιτός γιά δύο λόγους. Πρώτον, το πρόγραμμα είναι μέτριο. Είπαμε, η Αγγλία κατά 80% έχει σβήσει ήδη. Δεύτερον κυριολεκτικά…καίγομαι, έχω να γράψω γιά δύο εφημερίδες ακόμα, αλλά γιά το…επόμενο κουπόνι.

Ουσιαστικα, μια τετράδα μπορεί να παίξει μπαλίτσα σήμερα. Και ένα μικρό-μπόνους, η Σουίντον το 1,80. Δεν παίζω τέτοια, αλλά θα κερδίσει θεωρώ.

Ο Γουέλενς της Λέιτον αποδείχθηκε κύριος με την Ολνταμ και τον Σέρινταν, τώρα με μιά πρώην του (και αγαπημένη του), την Σουίντον, πιστεύω θα σταθεί πάλι κύριος. Εκείνο άξιζε και ορμήσαμε, τώρα δεν αξίζει.

Τα τέσσερα μεγάλα; Τα δύο είναι..φαντάσματα. Κυριολεκτικά! Ολνταμ στο 7,50 και Σκάνθορπ στο 5,50! Η Ολνταμ μεσα στην πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν μπορεί να φάει και ντόρτι.

Αλλά άμα βλέπω τη Φόρεστ Γκριν (πάντα χωρίς τον αρχισκορερ της) να τρώει αυτή ντόρτι με την Μπάροου, μου βαράνε καμπανάκια! Βρε λες; Να γίνει το θεόκουλο; Η Ολνταμ προφανώς και καίγεται. Το άλλο φαντασμα, η Σκάνθορπ, είναι έμπνευση. Παρόμοιο ματς έγινε και την Παρασκευή, Κρου-Γουίμπλεντον. Η Κρου πεσμένη, η Γουίμπλεντον καιγόταν. Σκορ 3-1 με ανατροπή! Τώρα πεσμένη η Σκάνθορπ.

Μετά από 72 ολόκληρα χρόνια αφήνει την Φουτμπολ Λιγκ. Και καίγεται η Στιβενειτζ. Η Στιβενέιτζ του 2-7-11 εκτός, πληρώνει 1,65! Ρε πάτε καλά; Αμα το πάρει σπαθί, ας το πάρει.

Τα…μη φαντάσματα είναι η Μόρκαμ (έπεσε γαμώτο στο 2,87) γιάτι μου έδειξε ότι το έχει. Με τον Ανταμς σηκώνει κεφάλι, δεν είναι να πέφτει, ήταν εξαιρετική με Τσάρλτον.

Και το άλλο είναι η Ντέρμπι. Είπαμε ακόμα μετανοιώνω γιά την Παρασκευή. Οχι ότι ελπίζει. Αλλά πέφτει με το κεφάλι πολύ ψηλά και με τον νεό ιδιοκτήτη να τους βλέπει πριν πάρει την ομάδα. Το 3,30 κουβεντιάζεται…

Περιμένω και την Ρόμα σας θυμίζω σε καλούτσικο μονό, οπότε αποφασίζω! Λέω να…πουλήσω τρελλίτσα! Ναι, τρέλλιτσα.

Οχι μόνο προσπέρασα Σουίντον αλλά λέω να προσπεράσω Ντέρμπι και Μόρκαμ. Η δεύτερη βούλιαξε και το έγραψα ήδη, η πρώτη στο 3,30 δεν είναι ευκαιρία. Ευκαιρία ήταν προχθές (στο λαιμό μου έχει κάτσει).

Και να παίξω μονά-δυάδα τα…δυο φαντάσματα (που έχουν πρώιμη). Αμα μαζέψω 5-6 γκολ, τα μάζεψα! Μικρό μπετ σήμερα. Θέλω να δείτε τι κάνω.

Δύο ματς Παρασκευή. Τρια Σάββατο. Δυο χθες. Δύο σήμερα. Η διαχείριση πάνω από όλα, ανεξάρτητα από το μεγάλο ταμείο του Σαββάτου. Τέταρτη μέσα σερί παιχνίδι, ενώ έχουμε και συνέχεια αύριο!! Τα λέμε chat αργότερα, άυριο νέα στήλη, σήμερα πάμε γιά τα θεόκουλα (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras