2648

Billaras

Ας…το κάνει ολόκληρο!

Εξι ματς κοίταγα μεσοβδόμαδα, τέσσερα πέρασαν (Φλίτγουντ, Θέλτα, Ρέντινγκ, Σαουθάμπτον) δύο έσπασαν (Σετόυμπαλ, Κάρντιφ) αλλά αν σε αυτές τις αποδόσεις περνάνε τόσα, μόνο χαμόγελα μπορείς να έχεις. Και μάλιστα πλατιά αν κρατάς μονάχα το…μεγαλύτερο, κι έρχεται ένα 7,5αρι λες και παίζαμε κανένα σημείο του 1.90! Αέρας η Φλιτγουντ, κυρίαρχη, άνετη, μπαλάρα, διπλό.

Ετσι απλά και ωραία. Κι άσε τη μάζα να σακατεύεται με ότι φαβορί της πλάκας έπαιζε κι έχανε (πολλοί το…τερμάτισαν, είδα τρελλό τζίρο σε ισοπαλία του Κόπα Αφρικα στο 1,90 που δεν ήρθε ποτέ φυσικά). Πήρα λοιπόν λίγο τα πάνω μου, αν και …δεν ήμουν ποτέ στα κάτω μου (γέλια). Ξέρω πότε κάνω στραβές. Πρόπερσι ας πούμε. Φέτος δεν γίνεται κάτι λάθος.

Απλά η μπάλα κάνει τα δικά της. Αλλά αυτό…δεν μπορώ να το ελέγξω, οπότε γιατί να κάθομαι να σκάω; Θα σκάσω, θα ψαχτώ, αν κάτι δεν κάνω σωστά. Τώρα η διάθεση μου είναι άριστη και το μυαλό καθαρό. Οπως όλη τη σαιζόν… Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα. Κύπελλο στο νησί αλλά και κάμποσα ακόμα ματς. Θα είμαι…στεγνός. Ενα μονό η Γουλβς στο draw no bet του 11.

00. Και δεν είναι τόσο…φάντασμα. Θα μου πεις “τρίτη σερί ήττα εντός”; Γιατί, το απαγορεύει κανένας κανόνας; Εγώ ξέρω ότι όλο το Γενάρη σε επτά ματς η Λίβερπουλ έχει μιά νίκη κι αυτή στο όριο, 1-0 με την Πλίμουθ της Β' Αγγλίας. Αμα η Σάντερλαντ σου βάζει δύο, η Σουόνσι τρία, η Σαουθάμπτον σε κερδίζει δικαιότατα σε δύο ματς, με την Πλίμουθ μένεις στο 0-0 στο Ανφιλντ, γιατί να είναι φάντασμα; Κι έρχεται και Τσέλσι μεσοβδόμαδα, ο Μανέ ακόμα λείπει (τρομακτικό το κενό του), θα κάνει και rotation ο Κλοπ! Και μετά, αφού έσβησα μερικά (στραβοκοίταξα Σαουθάμπτον και Λίνκολν, όχι ζεστά πάντως), έσβησα και όλη την Championship και όλη την 1η (εδώ στραβοκοίταξα λίγο Τσάρλτον), έχω απλώς ακόμα τρία σημεία μεγάλα.

Καθαρό παιχνίδι δηλαδή, δεν προβληματίστηκα. Από το κύπελλο (ακόμα) ένα. Τη Μπλάκπουλ στο 5.00. Βολοδέρνει προτελευταία στην Championship η Μπλάκμπερν, φόρμα δεν έχει, κόσμο δεν θα έχει (κι όσους θα έχει θα είναι ξεσηκωμένοι κατά της διοίκησης), why not λοιπόν; Η Μπλάκπουλ του Μπόιερ έχει δοντάκια και ειδικά ο Μπόιερ θα τους..πορώσει. Παρότι ο κόσμος της Μπλάκμπερν τον αγαπάει πολύ, ο ιδιος θα χαρεί να νικήσει τους ινδούς ιδιοκτήτες, πρώην αφεντικά του, που τον είχαν διώξει στεγνά και χωρίς λόγο.

Την Εξετερ στο 4.75. Είναι σαν την Φλίτγουντ αυτό. Δηλαδή αν δεν είχε 9 διπλά και δεν είχε μήνες αήττητη, πόσο θα έδινε η Εξετερ; Κανα 8αρι; Τοπ φόρμα, εξαιρετική. Και η Πόρτσμουθ οκ, μεγάλο μέγεθος, αλλά και…η Σέφιλντ ήταν μεγάλο την Τρίτη. Συν το γεγονός ότι η Πόρτσμουθ εντός αγχώνεται, της γυρίζει μπούμερανγκ η σούπερ κερκίδα του Φράτον Παρκ.

Και την Μπάρνετ (προς άπαντες συναδέλφους και “συναδέλφους” που διαβάζουν τη στήλη, ο τόνος στο Α και όχι στο Ε, η μοναδική δισυλλαβη αγγλική ομάδα που τονίζεται στη λήγουσα είναι η Τορκί). Στο 3.90 η Μπάρνετ. Δεν είναι σε τοπ φεγγάρι, αλλά οκ, με τη Νιούπορτ (0-0) ήταν ατυχη, όχι κακή. Και σημειώστε: Σκοράρει πάντα εκτός, εδώ και…ένα χρόνο, από το Φλεβάρη του 2016, σε 22 σερί ματς! Κακή ήταν η Καρλάιλ που την παίξαμε κιόλας.

Με παίκτη παραπάνω όλο το ματς και δεν μπορούσε! Ντεφορμέ εμφανώς. Ανάποδα, τούτη εδώ τρώει πάντα γκολ. Αρα ξεκινάμε από το 0-1 και…βλέπουμε. Μονό η Γουλβς στο dnb (11.00), ένα patent οι άλλες τρείς, τέλος το νησί. Μακριά από την Αγγλία; Τρία “μικρά” άνω του 2.00 φυσικά. Μπαστιά (2.15), Ταραγόνα (2.10 η…κούκλα μου), Βαγιαδολίδ (2.10). Κλείσαμε.

Και μεγάλα; Λα Κορούνια (3.75), Λανς (2.80), Αμβούργο (3.20), Αρούκα (3.40), Μετς (4.20). Και κλείσαμε κι εδώ. Κάτι άλλα (πχ Λεγκανιές επειδή θα κάνει rotation η Θέλτα) ή Λόκερεν, τα έσβησα. Οπως τα κοιτάω και τα αυριανά, αύριο θα παίξω ψίχουλα. Καμιά δυάδα, κανά μονούλι, ελάχιστα. Οπότε με παίρνει σήμερα. Μιά μίνι-διαλογή θέλω. Να σβήσω ένα μικρό κι ένα ή δύο μεγάλα.

Στα μικρά, έτσι από ένστικτο, σβήνω Βαγιαδολίδ. Και πάω με μιά δυάδα Ταραγόνα και Μπαστιά. Κοιτάω τα μεγάλα… Θα σβήσω την Αρούκα, δεν μου “μιλάει” πολύ. Και θα κάνω ένα yankee με τα άλλα τέσσερα και έκλεισα. Ξανοίγομαι μεν, θα το μαζέψω αύριο δραστικά δε. Σημείωση: Η Λα Κορούνια και το γυροφέρνει το διπλό και έχει…Γκαριτάνο στον πάγκο, ιδιαίτερα αγαπητός στην Ειμπάρ (η φωτό από τις μέρες του εκεί).

Πολλοί ίσως πάνε στο Χ κι όλοι ευχαριστημένοι. Θα το βλέπω και live, αλλά εγώ πάω στο διπλό. Ιδανική περίπτωση να σπάσει το “μηδέν” του εκτός έδρας είναι. Εδώ το..έσπασε η Οσασούνα εκεί μέσα (όχι και τόσο καθαρά, θα το θυμάστε, το'χαμε “φάει”), ας το κάνει το καλό…ολόκληρο κι όχι μισό η Ειμπάρ! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 24/1: 368 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 3.888 μονάδες. Ποντάρισμα 28/1: Μονό αποδεκτό: Γουλβς 2 draw no bet (11.00) με 20 μονάδες. Δυάδα: Μπαστιά 1 -Ταραγόνα 1 (4.51) με 73 μονάδες. Patent: Μπλάκπουλ 2 (5.00)-Εξετερ 2 (4.75)-Μπάρνετ 2 (3.90) με 5 στην τριάδα, με 20 κάθε δυάδα και στα μονά βάζω 60-60-65 αντίστοιχα (Μπλάκπουλ-Εξετερ-Μπάρνετ). Σύνολο 250 μονάδες. Yankee: Λανς 2 (2.80)-Κορούνια 2 (3.75)-Μετς 2 (4.20)-Αμβούργο 2 (3.

20). Με 5 στην τετράδα, με 10 σε κάθε τριάδα (ακόμα 40) και με 25 σε κάθε δυάδα (ακόμα 150). Ολο μαζί 195 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 538 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.350 μονάδες. Ξαναλέω, αυτές οι 200 περιπου μονάδες παραπάνω απο τον μέσο όρο μου θα “μαζευτούν” αύριο. Δεν ξεφεύγω εν ολίγοις. Ενα ματς όλο κι όλο έπαιξα τόσες μέρες, λίγα αύριο, οπότε…σήμερα η “μάχη”.

Αν τα δείτε καλά, με τρία μόλις σημεία από τα δέκα, λογικά δεν θα χάσω. Μπορεί να είναι η δυάδα φαβορί και ένα μονό. Μπορεί δύο από το yankee και ένα μονό. Αρχικά πάντα αυτό κοιτάω. Μετά…βλέπουμε. Θα τα πούμε κλασικά και στο chat μετά τις 4, αύριο νέα (μικρούλα) στήλη την ίδια ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras