709

Billaras

Ασε με να κάνω λάθος!

Aκόμα και η χθεσινή μέρα ήταν σαν ένα μέρος της (εξαιρετικής) σαιζόν. Πριν ξεκινήσουν καν τα ματς, είπαμε το απλό: Κακά σταυρώματα, κακές αποδόσεις, μικρά μπετ, σβηστά και βάρος στο live. Οπερ και εγένετο. Οι λίγες μονάδες χάθηκαν αέρας, δεν το παλέψαμε καν, δεν δικαιούμαστε τίποτα παραπάνω. Καλό είναι όταν συμβαίνει αυτό. Χωρίς αγωνία, έχεις μαζευτεί, το περιμένεις, χάνεις σπαθί και πας παρακάτω.

Πχ εγώ έπαιξα χθες (7 Μάη παρακαλώ χθες) τα μισά απ’ ότι μιά εδβδομάδα πριν. Και παράλληλα, έπαιξα το περισσότερο live απ’ολη τη σαιζόν, μετρήστε μπετ που έκανα ζωντάνα! Και εκεί βγήκαν…δύο καφέδες κέρδος. Αξιζε κάτι παραπάνω εκεί, ειδικά με την Νότιγχαμ. Αυτό το δικαιούμαστε να το πάρουμε. Αλλά ας είναι. Οτι μαζεύεις καλό είναι, αυτό ξέρω.

Να’ναι καλά τα παιδιά στο Μπρίστολ με το 7-0. Αλήθεια, πήρατε χαμπάρι τι έκαναν οι Ρόβερς του Μπρίστολ στα τελευτάια δύο παιχνίδια τους; Οι εισαγγελείς έπρεπε να φύγουν από τη Γένοβα και να πάνε εκεί (γέλια).

Πάμε τωρα στο σήμερα. Μιά απ΄τα ίδια. Αποδόσεις γιά Γκλάντμπαχ ή Εβερτον, τις πήρε ο γέρο διάολος. Πόση έκπτωση να κάνω; Να παίξω στο 2,60 ομάδα που δεν έχει διπλό από πέρυσι τον Αυγουστο; Προβληματίζομαι σοβαρά.

Και η Γκλάντμπαχ βούλιαξε στο 2,50 με την Αϊντραχτ, γύρισε οριακό φαβορί κι αυτή δηλαδή.

Καλά, κάτι ψειράκια τύπου Αρη, τύπου Μίλαν, δεν τα βλέπω καν, ο Θεός να βαλει το χέρι του να περάσουν γιατί εκεί έχει πέσει το χαρτί. Αυτα εδώ, δεν μας απασχολούν, αν ήθελα μικρό σήμερα θα προτιμούσα Χετάφε, ή το g/g στο ΟΑΚΑ, ή την Λουκέρνη (καλή βουτιά κι εδώ).

Αλλά δεν θέλω μικρά.

Οπότε επιστρέφω στα μεγάλα. Εκτός από Εβερτον και Γκλάντμπαχ τι άλλο έχω δει; Μιά PSV στο 3,00 (με την λογική της κόντρας ευρωπαίας που πήγε τελικό, όπως και στη Γκλάντμπαχ δηλαδή). Μιά Κλάνγκενφουρτ στο 5,50 (αδιάφορη η Στουρμ που είναι οριστικά δεύτερη). Μιά Σεβίλλη στο 3,50. Εναν ΠΑΣ στο 5,75 και τέλος μιά…Στουτγάρδη στο 9,00! Αν προσέξετε, κοιτάω κόντρες Λέστερ-Αϊντραχτ-Φέγενορντ-Βιγιαρεάλ, όλων όσων έπαιζαν Ευρώπη.

Από εκει και πέρα, γιά Στουρμ είπαμε, αδιάφορη είναι και η Μπάγερν (ταξιδάκια έκαναν, φιέστα θα κάνουν, με τη Μάιντς εκτέθηκαν με την αδιαφορία τους), ενώ ο ΠΑΟΚ είναι εντελώς ξεζουμισμένος.

Α, έχω κι ένα αυριανό. Την Μπελενένσες. Απ’όλες εκεί στην ουρά της Πορτογαλίας αυτή “κάτι τσουλάει”. Με Τοντέλα και με Μορεϊρένσε πόνεσαν τα ματάκια μας, θεόκουλες.

Οχι ότι είναι ομαδάρα η Μπέλε, αλλά το παλεύει κάπως καλύτερα. Και στο 2,87 με την άνετη Φαμαλικάο το σκέφτομαι αύριο.

Τώρα έκλεισα. Μεσοβδόμαδα έχει καλό κουπόνι, οπότε θα έχουμε ψωμάκι. Σήμερα δεν θα με δείτε στο chat γιατί θα πάω γήπεδο, θα πάω στο ΟΑΚΑ. Τι παίζω;

Μιά…στεκιά (κι ας φάω 4-5) στην Στουτγάρδη. Ειναι και ντερμπάκι, άμα αγριέψουν θα τους σκίσουν.

Αλλά στο 9,00 ας το ρισκάρω, καίγεται η φιλοξενούμενη. Εχω και πρώϊμη. Ας γινει με κάποιο…θαύμα 0-2 και μετά ας γίνει 5-2 (γέλια).

Θα ρισκάρω με PSV, Μπελενένσες και Εβερτον σε trixie. Ναι, θα κάνω εντελώς τα στραβά μάτια. Εν γνώσει μου. Το 3,60 είναι ελέω 8ης Μαίου στο 2,60. Πάω και πάλι για μιά καλή δυάδα. Ο καθένας ας αποφασίσει, οταν παίζουμε λάθος το λέμε.

Και το μπετ στην Εβερτον, και να βγει, θα είναι λάθος. Ας μην το πληρώσω και δεν θα το ξανακάνω (γέλια). Τα λέμε αύριο αν η Μπέλε έχει μείνει “ζωντανή” στο σύστημα και Τρίτη με νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras