3187

Billaras

Ασκήσεις επί…άμμου!

Να τα πάρουμε από την αρχή; Ξύπνησα πριν μιά ώρα. Ξενύχτησα ψαρεύοντας (γέλια). Κάνω ακόμα διακοπές. Δεν είμαι στην Αθήνα. Θα γυρίσω αύριο βράδυ. Στοιχηματικά: Ξέρετε όλοι ότι δεν παίζω τέτοια εποχή. Τώρα απλώς μελετάω. Πρώτα στα…χαρτιά, μετά και βάση των πρώτων αγώνων. Αν δεν παίξουνε 2-3 αγωνιστικές, δεν ποντάρω. Προχθές έγραψα το πρώτο κείμενο της νέας σαιζόν στην Kingbet.

Εν ολίγοις, θέλω…το χρόνο μου. Δεν βιάζομαι, σας συνιστώ το ίδιο. Οπότε…πολύ λίτος σήμερα, θα πούμε ΠΟΛΛΑ περισσότερα την Τρίτη (που έχει Λιγκ Καπ, ελπίζω να θυμάστε τι έγινε πέρυσι στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ). Την Τρίτη θα μιλήσουμε γενικά γιά τη νέα σαιζόν. Τι θα αλλάξω, πως θα το πάμε, κάβες κλπ. Αν θα παίξω σήμερα; Ναι, μιά δυάδα.

Ο Μάκης έγραψε…τις κάλτσες του, διαβαστε αναλυτικά. Εγώ τηλεγραφικά θα πω “Σάντερλαντ και Μπάρνετ”. Θα κοντράρω την ομάδα που έδιωξε τον Πίρσον γιά να πάρει τον …Ρανιέρι (ήμαρτον Παναγία μου). Και θα ποντάρω και τον -αδυναμίες είναι αυτές- Μάρτιν Αλεν της Μπάρνετ. Να πάει στη γειτόνισσα και σοφτ Λέιτον (που έπεσε) και να το κάνει “αίμα και άμμος” το ματς ως πρωταθλητής (της Κόνφερενς).

Δύο κατηγορίες τις χώριζαν πέρυσι, τώρα αντίπαλες. Υπάρχουν κι άλλα (Μπάρνλεϊ, Χάτερσφιλντ, Γουλβς, Πλίμουθ, Μπράντφορντ), αλλά θα μείνω με τα δύο. Μονά και δυάδα. Πολύ λίγα ευρώ, έτσι γιά να έχω να ασχολούμαι. Είπαμε, από Τρίτη πατάμε το γκάζι (και μάλιστα προοδευτικά, με στόχο να παίζουμε στο μάξιμουμ σε 15-20 μέρες). Τίποτα άλλο, καλώς σας βρήκα(με), θέλω να μαζευτούμε σιγά σιγά και από τις παραλίες, να ζωντανέψουμε το site, γράψτε στο φόρουμ, μπείτε chat.

Γιά το chat να πω δύο πράγματα: 1)Θα έχω περίπου…καθημερινή παρουσία από Τρίτη. Ειδικά από Σεπτέμβριο, θα …κατασκηνώσω εκεί. Να θυμηθούμε τα “παλιά”. 2)Πολλοί έχετε θέμα να μπείτε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγω, απλώς θέλει update η java. Το chat είναι σε java μορφή, κάντε update και θα μπείτε (το έκανα κι εγώ προ ημερών). Πάω γιά βουτιές, Σεπτέμβρη θα κάνουμε και μίτινγκ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη (κλασικά), προς το παρόν όμως, το…πάμε (πολύ) χαλαρά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras