1049

Billaras

Αυλαία στη γιορτή, αλλά με προσοχή!

Ηγγικεν η ώρα. Εφτασε η στιγμή. Σέντρα. Το ΕURO 2021 (ή 2020 αν προτιμάτε), ξεκινάει. Απόψε θα δούμε Τουρκία-Ιταλία, μην σας ξεγελάει ότι η Τουρκία ειναι “γηπεδούχος”, στη Ρώμη είναι το εναρκτήριο ματς.

Τα μακροχρόνια μας τα ποντάραμε (με φειδώ και προσεκτικά, μόλις 38 μονάδες), τώρα μένει να αποφασίσουμε δύο πράγματα μονάχα. Πρώτον, τι παίζουμε σήμερα ή γενικά στο τριήμερο.

Και δεύτερον, τι…θα φάμε απόψε (γέλια). Πίτσα ή σουβλάκι; Ή μήπως…κανένα μεξικάνικο, με μπουρίτος και κεσαντίγιας; Εγώ στο…τρίτο έχω καταλήξει, κάνω την έκπληξη!

Από εκεί και πέρα, σας έχω ήδη προϊδεάσει, ότι την πρώτη αγωνιστική θα είμαι μαζεμένος και προσεκτικός. Τα έγραψα προχθές. Καλές οι ασκήσεις επι χάρτου, αλλα οι ασκήσεις επί χόρτου λένε άλλα πολλές φορές.

Στο χορτάρι όλα κρίνονται. Και έτσι πιό γενικά, τα EURO συνήθως είναι πιό δύσκολα από τα Μουντιάλ, ενώ σκάνε και εκπλήξεις και στις πρεμιέρες και στα πρώτα παιχνίδια. Οπότε, καλά όσα έχουμε πει, αλλά ας δούμε με τα ματάκια μας. Μπορεί να κάνουμε και διορθώτικές κινήσεις στην πορεία.

Πάω στο παρασύνθημα: Ως και την Δευτέρα, δεν παίζω κανένα “ξερό” σημείο.

Θα πάω σε combo. Χαλαρά και με ψηλότερη απόδοση. Αν με ρώτατε έτσι “προπατζίδικα”, θα έλεγα Χ απόψε, Χ η Ουαλία αύριο νωρίς, άσος Δανία, άσος Βέλγιο, άσος Αγγλία, Χ Αυστρία, άσος Ολλανδία, Χ Σκωτία, άσος Πολωνία και άσος Ισπανία. Βλέπετε ότι πάω μέχρι Χ σε τέσσερα ματς, δεν έχω “μπόμπες” κατά νου. Από εκεί και πέρα, οι μπουκ δίνουν παντού φαβορί τα under, οπότε καλοπληρώνουν τα over και τα g/g.

Μένει…να τα βρούμε!

Και μιά συμβουλή εδώ: Μην έχετε μονάχα έναν μπουκ στη φαρέτρα σας. Θα δείτε και παρακάτω τι εννοώ. Σκοπεύω να στραφώ σε combo, αλλά υπάρχουν κάποια (ακόμα και απλά) που δεν τα προσφέρουν ή τα προσφέρουν μεν-κρυμμενα δε (στα “φτιαξε αγορά”)!

Και πάω στα ματς. Απόψε τίποτα. Εκτιμώ τους Τούρκους, αλλά εκτιμώ και τους Ιταλους.

Που είναι και καιρό αήττητοι, δεν τρώνε καν γκολ. Προχθές όμως σας πονήρεψα και λίγο σχετικά με την πρωτιά ομίλου. Και η Ιταλία τα Χ τα φέρνει πιό συχνά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε EURO (θυμίζω, το 2016 η Πορτογαλία το πήρε ενώ έκανε…έξι ισοπαλίες σε επτά νοκ άουτ). Θα το δούμε το ματς χαλαρά, ίσως έχουμε live, αλλά μέχρι εκεί.

Μετά, δεν μου αρέσει τίποτα τη Δευτέρα.

Κανένα απ’ τα τρία δεν με “ψήνει”. Ουτε ως αποδόσεις, ούτε τίποτα. Είπα τι “βλέπω”, αλλά μέχρι εκεί. Κάτι σε 1-1 Σκωτία, κάτι σε 2-0 Πολωνία, κάτι σε 1-0 Ισπανία. Τα αφήνω όλα όμως. Και μου μένει το Σαββατοκύριακο…

Από τα έξι ματς του ΣΚ, αφήνω Ουαλία, αφήνω Δανία, αφήνω Αυστρία. Πάπαλα. Το τι “βλέπω” τα είδατε παραπάνω, αλλά δεν αγγίζω.

Και επικεντρώνομαι σε Βέλγιο (αύριο βράδυ), Αγγλία (Κυριακή στις 4) και Ολλανδία (Κυριακή βράδυ). Εδώ θα παίξω. Και θα παίξω “διάφορα”, το ένα αλληλένδετο με το άλλο.

Ανεφερα παραπάνω, τα over καλοπληρώνουν. Και ομολογώ ότι στα άλλα επτά ματς που άφησα, πιστεύω θα κυριαρχήσει το under. Στα τρία όμως που στέκομαι, παίζουμε οριακά να σκάσουν τα over.

Παραδοσιακά, Βέλγοι-Ολλανδοί (κάτω χώρες) και Αγγλοι, δεν παίζουνε με σκοπιμότητες, δεν παίζουνε “ιταλικά” ή “πορτογαλικά” ή “ελληνικά” αν θέλετε. Και έχουν ολες και τα θεματάκια τους στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, Ρώσοι-Κροάτες-Ουκρανοί δεν είναι…κουλοί. Θα παλέψουν. Και το γκολ το έχουν, έστω ένα.

Κινούμαι λοιπόν σε αυτόν τον άξονα.

Οτι εδώ, θα ψάξω τα γκολ. Πως θα ψαξω; Με τρεις διαφορετικούς τρόπους! Εδώ κολλάει αυτό που έγραφα παραπάνω γιά διαφορετικούς μπουκ.

Δυο απ΄τα τρία, Βελγο-Ολλανδους, θα τα κάνω δυάδα με combo 1+over 2,5. Στο 2,87 το καθένα, μου κάνουν δυάδα 8,23. Εδώ όμως θέλω να πάω και λίγο “μαζεμένα” και η εταιρια αυτή δεν μου δίνει καν το 1+over 1,5! Στρέφομαι λοιπόν σε άλλη που μου τα δίνει (ενώ την ίδια ώρα τα 1+Over 2,5 τα έχει πιο χαμηλά)! Και πάω σε…τριάδα, ναι, σε τριάδα.

Και τα τρία ματς σε 1+over 1,5. Οποιος θέλει ας κάνει δυάδα, εγώ αφού κατεβάζω αποδόσεις, παω σε τριάδα. Και τα τρια μαζί μου δίνουν 9,33 (2,12Χ2,12Χ2,10). Πάει και αυτό.

Και τέλος, παίρνω και τα ρίσκα μου, παίζω σκορ 2-1 και στα τρία αυτά ματς. Ολα στο 9,5 είναι! Μονά αποδεκτά εννοείται.

Ολο αυτό “δένει”. Μπορεί να σπάσει ένα over 2,5 αλλά ήδη αφήνω τους άγγλους εξω απ’τη δυάδα, ενώ στην τριάδα πάω με over 1,5 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορεί και να έρθουν…όλα 2-1 και να γλεντήσουμε από νωρίς. Οπως και να έχει, έχοντας δυάδα 8,23 και τριάδα 9,33 και τρία μονά του 9,5 μπορώ 1)να παίξω λίγα και 2)να τους βρω “κάπου” και να μην χάσω. Παίζω γιά όλο το τετραήμερο μόλις 18 μονάδες!

Προσέξτε: Νέα στήλη μεν την Τρίτη το πρωϊ, αλλά ΚΑΙ ΣΤΟ CHAT θα είμαι σε δέκα ματς απ τα έντεκα παιχνίδια αν μπορέσω (ξέρω από τώρα ότι δεν θα είμαι σίγουρα σε ένα, στο τελευταίο της Δευτέρας, λόγω υποχρεώσεων), και πάντα το νου σας στο twitter.

Οχι μονο γιά live αλλά και γιά πιθανό update. Οτι τα έβαλα όλα από σήμερα στο πιάτο, δεν σημαίνει ότι…αράξαμε.

Τίποτα άλλο, καλό EURO να δούμε, εύχομαι να κινηθείτε στους “κανόνες” που βάλαμε (λίγα λεφτά στα μακροχρόνια, λίγα λεφτά στην 1η αγωνιστική), τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras