3526

Billaras

Αυτά τα…άχαστα του 1.50!

Ας κινδυνέψω να χαρακτηριστώ κουραστικός, δεν με πειράζει. Οσο θα μπαίνει νέο αίμα στο site, οφείλω να γράφω πράγματα που οι “παλιοί” τα έχουν…εμπεδώσει πιά! Τι θέλω να πω; Χθες το απόγευμα η μπαλίτσα έκανε τα δικά της, δεν πήρα σημείο αφού καμιά από όσες προηγήθηκαν (οι…τρεις από τις τέσσερις) δεν το κράτησε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, τρία έβαλε η Πάλας και δεν κέρδισε, κόκκινη δέχθηκε η Μόρκαμ και “έφαγε” ανατροπή, ισοφαρίστηκε και η Μπάρνσλεϊ.

Είναι σύνηθες (εφ' όσον παίζουμε αουτσάιντερ) να “πατάνε” στο Χ πολλά ματς. Σιγά μην…έσκαγα. Λίγα έπαιζα, δεν μου άρεσε το πρόγραμμα, έκλεισα το κομπιούτερ και πήγα να “κλείσω” τον Αυγουστό μου σε μιά πανέμορφη συναυλία του καλού μου φίλου Γιάννη Κότσιρα. Τα ματς τα είχα ξεχάσει ακριβώς στις 18.50, με την λήξη. Την ίδια ώρα, δεν θα'θελα να'μαι στη θέση όσων έπαιξαν….

Γιουνάιτεντ. Ή Σίτι. Ή και Μπάγερν, αλλά ειδικά τις δύο αγγλίδες. Η Γιουνάιτεντ ήταν το πρώτο ματς σε τζίρο χθες σε όλη την Ευρώπη. Αρα; Αρα…(συγγνώμη γιά την σκληρή έκφραση) πρόβατα ακόμα υπάρχουν πολλά. Και άσχετοι πολλοί. Και χαμένοι πολλοί. Αρα καλώς γράφω όσα γράφω, ίσως πιάσουν τόπο. Γιατί δεν γίνεται να παίζεις μιά ομάδα που χάνει-φέρνει ισοπαλία-ξαναχάνει, επειδή…λέγεται απλώς Γιουνάιτεντ.

Και κυρίως δεν γίνεται να την παίζεις στο 1.50 βρε αδερφέ! Είσαι κοροϊδάρα! Πάρτο αλλιώς, πως το λένε; Δεν το βλέπεις ότι οι μπουκ σε βλέπουν (και είσαι) πρόβατο; Πρέπει να στα λέει ο (κάθε) Billaras; Ή επειδή στο σερβίρουν οι απανταχού μυρωδιάδες του συναφιού μου είναι …άχαστο το σημείο; Μα στο 1.50; Ομάδα που δεν έχει νίκη; Πέρυσι ήταν αν θυμάμαι καλά η Παρί που έκανε απανωτές στραβές στο ξεκίνημα.

Πάλι…πάρτι οι μπουκ. Τώρα είναι η ομάδα του Φαν Γκάαλ. Γιά να το κλείσω: Η μεγάλη νίκη του Betsellers δεν είναι ότι Τρίτη-Τετάρτη πήραμε κεφάλια. Είναι ότι διαχρονικά αυτά τα σημεία είτε τα κοροϊδεύουμε, είτε τα κοντράρουμε. Και η διαφορά είναι κραυγαλέα… Πάμε γρήγορα στο σήμερα: Ολα μαζί, ότι είχα μαζέψει ήταν: Τότεναμ, Χαλ, Ανόβερο, Τσβόλε, Γκρόνιγκεν, Σαμπντόρια, Γρανάδα και σήμερα πρόσθεσα την Ρίβερ Πλέιτ.

Ε και κάτι “μικρά”, σαν το over της Σασουόλο και το διπλό της Ιντερ. Η αλήθεια είναι ότι το μάτι μου έπεσε και σε μιά Χάουγκεσουντ σήμερα, αλλά…έχω να παίξω από προπερσι Νορβηγία, δεν τις έχω δει οπότε το προσπέρασα. Ας κάνω μιά ακόμα διαλογή: Αφήνω Τότεναμ αλλά…ίσως προς το παρόν. Γιατί προς το παρόν; Γιατί θέλω να δω 11αδες.

Αμα δεν είναι 11αδα Μπαλοτέλι και Λαλάνα, αν δω την ίδια που έπαιξε με τη Σίτι, μπορεί και να πάω στον “πλούσιο” άσο του 2.70. Η Τότεναμ μου αρέσει, η Λίβερπουλ με κέντρο Χέντερσον-Τζέραρντ-Αλεν και επίθεση Κουτίνιο-Στάριτζ-Στέρλιγκ έχει θέμα. Και στα μετόπισθεν έχει…ακόμα μεγαλύτερο, μπάζει άσχημα. Αφήνω Τσβόλε, φοβάμαι κούραση από την Ευρώπη, δεν είναι και μαθημένη.

Αφήνω και Αννόβερο, παρότι η Μάιντζ πίσω είναι σαν ελβετικό τυρί. Στεναχωρήθηκα χθες που μου έφυγε αντουφέκιστη η Πάτερμπορν, αλλά…θα την ξαναβρούμε. Το σημερινό το αφήνω γιατί εκτός έδρας παραδοσιακά το Αννόβερο “χάνεται”. Αφήνω και Ρίβερ Πλέιτ, παρότι παίζει ωραία μπάλα, δεν παύει να είναι μεγάλο ματς αυτό απόψε και το 2.

70 δεν είναι δα και καμιά ευκαιρία τρελλή. Τέλος, έξω και η Γκρόνιγκεν με…βαριά καρδιά, απλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο Αγιαξ θα κάνει 2η σερί στραβή, φοβάμαι και την ισοπαλία. Πάντως εδώ υπάρχει σαφές λάθος στο σετ αποδόσεων. Και έτσι, το παιχνίδι μου ουσιαστικά σχηματίστηκε. Οι Χαλ (3.30)-Σαμπντόρια (3.30)-Γρανάδα (3.40) θα πάνε μαζί, οι Σασουόλο over-Ιντερ διπλό θα πάνε κι αυτές μαζί σε μιά δυάδα.

Η Βίλα ….έφαγε κόντρα προχθές και δεν έχω κανένα πρόβλημα να την ξανακοντράρω, η Παλέρμο από νωρίς…έχει “χωσιές” του τρελλοπρόεδρου στον προπονητή (ούτε 1.05 δεν πλήρωνε αυτό), η δε Γρανάδα του Καπαρός μου άρεσε και με αυτόν στον πάγκο θα την εμπιστεύομαι συχνά-πυκνά. Η μίζα πάντως-κι αυτό είναι σημαντικό- παραμένει ΧΑΜΗΛΑ.

Είπαμε, οι μηχανές θα φουλάρουν με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.740 μονάδες. Ποντάρισμα 31/8: Patent: Χαλ 2 (3.30)-Σαμπντόρια 2 (3.30)-Γρανάδα 2 (3.40). Από 55 μονάδες κάθε μονό, 15 σε κάθε δυάδα και 5 στην τριάδα. Ολο μαζί 215 μονάδες. Δυάδα: Ιντερ 2 -Σασουόλο over (4.08) με 75 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 290 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 7.450 μονάδες. Καλό βόλι, συνεχίστε χαλαρά, μάλλον θα τα ξαναπούμε την Τρίτη (αν και δεν έχει κάτι φοβερό, Λιγκ Τρόφι έχει), αλλιώς το άλλο Σάββατο ξανά. Να ευχηθώ σε όλους καλό μήνα γιά αύριο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras