685

Thassios

Αυτοί το χαβά τους – UPDATE 2!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Δεν μας ικανοποίησαν πλήρως οι Βραζιλιάνοι με τα ντέρμπι στη προηγούμενη στήλη αφού είχαμε ένα πάρα πολύ μικρός κέρδος. Πολύ ήρεμο το ντέρμπι ανάμεσα στην Σάντος και την Παλμέϊρας ενώ και το καυτό ”FlaFlu” μας πλήρωσε με κόκκινες παικτών που βγήκαν στον πάγκο. Αυτό είχε όμως κάμποσες κίτρινες στο ματς.

Γενικά δεν είμαι απογοητευμένος από τους Βραζιλιάνους και θεωρώ ότι θα στρώσουν και καλύτερα. Γι αυτό και η στήλη αυτή θα είναι και πάλι αφιερωμένη σε αυτούς μιας και έχω ξεχωρίσει κάποια σημεία.

Πάμε λίγο να τα δούμε. Καταρχήν και στα τρία παιχνίδια έχω βρει κάτι κοινό που βρίσκω σε τίμιες αποδόσεις και θα θέσω ως βάση αυτό για τα πονταρισματά μου.

Ποιο είναι αυτό;;;Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στου αγώνες. Οι αγώνες είναι οι Σεάρα – Κορίτιμπα , Αβαί – Σάο Πάολο και Παλμέϊρας – Μινέϊρο.

H Σεάρα έχει 2/3 g/g εντός ενώ και η Κορίτιμπα 3/4 εκτός. Η Κορίτιμπα συνεχίσει εκτός να δέχεται 2 γκολ τουλάχιστον (7 σερί ματς στο πρωτάθλημα) ενώ και στα τελευταίο ματς μεταξύ τους εκεί μέσα είχαμε επιβεβαίωση του g/g.

Οπότε το να σκοράρουν και οι δύο σε απόδοση 2,15 είναι μια απόδοση με μικρή αξία.

Μετά έχουμε την Αβαί να υποδέχεται την Σάο Πάολο. Τους φιλοξενούμενους τους είχαμε δει και σε προηγούμενη στήλη όπου μας στέρησαν ένα μεγάλο ταμείο με το γκολ που δέχτηκαν από τη Σεάρα. Η άμυνά τους δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη και δέχονται φάσεις εύκολα.

Ωστόσο επιθετικά είναι καλοί. Όλα g/g τα εκτός έδρας παιχνίδια τους( μάλιστα και τρία εκτός έληξαν 1-1 σκορ) ενώ και η Αβαί εντός έχει 3/4 g/g. Εδώ στο 2,20 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες επίσης με αξία.

Τέλος στην Παλμέϊρας παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες μέχρι στιγμής της κατηγορίας έχοντας και τις δύο πρώτες θέσεις στην βαθμολογία.

Δυνατό παιχνίδι περιμένω με τις ομάδες να έχουν πολύ ποιότητα και γι αυτό εδώ έχουμε και τα χαμηλότερο σε τιμή g/g ( κάπου στο 1,85) όπου είναι μια τίμια απόδοση. Τελευταίο ματς εκεί μέσα είχε λήξει 2-2 ενώ κάτι που αξίζει να δούμε είναι ότι τα 3 τελευταία ματς μεταξύ τους είχαμε σε όλα Χ/Χ ημίχρονο/τελικό. Στα μάτια μου το ματς ξεκινάει από 1-1.

Οπότε έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από Βραζιλία που μου αρέσουν τα g/g. Φυσικά και δεν θα κάνω κανένα τρίξι με τέτοιες αποδόσεις , μη τρελαθούμε, απλά δείτε μήπως και θέλετε να κάνετε κάποια δυάδα. Εγώ θα τα ενισχύσω με κάρτες και θα κάνω ένα ωραίο τρίξι.

Στο ματς της Σεάρα έχουμε ομάδες που παίρνουν κάρτες (κοντά στο 3 ο μέσο όρος τους ανά αγώνα) ενώ και ο ρέφερι φέτος έχει 22 κίτρινες σε 3 ματς.

Δηλαδή ο μέσος όρος του είναι λίγο πάνω από 7 κάρτες ανά ματς. Οπότε το όβερ 5,5 κάρτες είναι κάτι που μπορεί να ξεπεράσει σαν όριο. Οπότε πάμε σε κόμπο ”g/g + όβερ 5,5 κάρτες” στην απόδοση 3,30 που βλέπω.

Στο ματς της Αβαί με την Σάο Πάολο θα δούμε ξύλο. Απλά ο ρέφερι είναι ο χειρότερος Βραζιλιάνος ρέφερι που θα μπορούσε να σφυρίξει το ματς.

Γι αυτό και θα πάρω άλλο μονοπάτι. Η Σάο Πάολο στα 2 από τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια πήρε παραπάνω κάρτες ενώ και ο μέσος όρος της είναι μεγαλύτερος από αυτόν της Αβαί. Ο Ρέφερι παρόλο που δεν είναι καρτάκιας σε αυτές τις λίγες που βγάζει έχει διπλάσιες κάρτες στις φιλοξενούμενες απ’ ότι στους γηπεδούχους. Οπότε το Χ2 στις κάρτες ( η πιο σωστά το χάντικαπ καρτών +0,5 Σάο Πάολο) θεωρώ ότι είναι τίμιο για να μπει στο κόμπο μας.

Το ειδικό ”g/g + 0,5 Σάο Πάολο (χάντικαπ καρτών)” σε απόδοση 3,7 έχει αξία.

Τέλος όπως είπα περιμένω δυνατό ματς ανάμεσα στις δύο πρώτες της Βαθμολογίας. Παλμέϊρας και Ατλέτικο Μινέϊρο θα τα δώσουν όλα για να αποδείξουν ποιος αξίζει να βρίσκεται πρώτος. Το όριο καρτών στο 5,5 θεωρώ ότι μπορούν άνετα να το ξεπεράσουν αν παίξουν με πάθος και ένταση.

Ο Sampaio είναι τίμιος ρέφερι και θα βγάλει τις κάρτες που πρέπει με το μέσο όρο του φέτος να είναι κάπου στις 5,5 κάρτες. Στο τελευταίο ματς μεταξύ τους είχαμε 7 κίτρινες κάρτες οπότε θεωρώ ότι μπορεί να δούμε κάτι παρόμοιο. Πάμε λοιπόν κι εδώ με το ειδικό ”g/g + όβερ 5,5 κάρτες” σε απόδοση 3,60.

Συμπληρώθηκε το Βραζιλιάνικο τρίξι λοιπόν.

Όλα παίζονται από το match combo ενώ και η εταιρία που τα παίζω μετράει και τις κάρτες στον πάγκο (εκτός αν έχει βγει αλλαγή ο παίκτης). Έτσι πληρωθήκαμε και στην προηγούμενη στήλη.

Από εκεί και πέρα δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο άλλο ματς η ειδικό. Λίγο ένα g/g ημιχρόνου από τις χαμηλές κατηγορίες της Αυστραλίας ανάμεσα στην Λόγκαν Λάιτνινγκ και την Πενινσούλα αλλά η απόδοση δεν είναι κάτι τρομερό.

Τίμιο 3αράκι.

Οπότε θα πορευτώ με το τρίξι ενώ θα πάρω και ένα μονό στον αγώνα της Παλμέιρας με το κόμπο ” X/X + g/g ” σε απόδοση 9! Σκέφτηκα λίγο και τη δυάδα με τα anytime score 1-1 σε Αβαί και Παλμέϊρας αλλά δεν θέλω να ανοιχτώ. Δείτε τα εσείς και αποφασίστε!

Τα λέμε λογικά το βράδυ στο chat να δούμε μαζί λίγο Nations League ενώ όπως καταλάβετε δεν θα έχουμε αύριο νέα στήλη αφού είναι διημέρου ουσιαστικά!

UPDATE!!

Καλησπέρα Βραζιλιάνοι μου!

Δεν ευστόχησε κάπου η προηγούμενη στήλη αφού στον αγώνα της Σεάρα δεν βγήκε η 6η κάρτα ( είχαμε 3 στο ημίχρονο ) ώστε να μπούμε δυναμικά με δυάδα στο σακούλι ενώ στο ματς της Παλμέϊρας απορώ πως δεν βάλανε γκολ.

Πάντως θεωρώ ότι έκανα χαζομάρα που δεν έριξα κάτι στη δυάδα με 1-1 σκορ σε Σάο Πάολο και Χ/Χ σε Παλμέϊρας που είχα επισημάνει στη στήλη. Κάποιοι από εσάς πάντως το κάνατε και χαίρομαι.

Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με τους Βραζιλιάνους!

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Κορινθιάνς με την Ζουβεντούδε. Η Κορινθιάνς στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς δέχτηκε πρώτη γκολ και μετά ισοφάρισε.

Και τα δύο τελευταία έληξαν ισόπαλα 1-1 ενώ παραμένει αήττητη εντός. Από την άλλη η Ζουβεντούδε στα 3 τελευταία εκτός έχει προηγηθεί στο σκορ ενώ έχει κερδίσει μόνο το ένα. Με βάση αυτά που βλέπω ενώ κοιτώντας και λίγο το τελευταίο ματς μεταξύ τους εκεί μέσα (είχε προηγηθεί πάλι η Ζουβεντούδε και είχε λήξει ισοπαλία) λέω να ποντάρω το ειδικό ”πρώτη γκολ Ζουβεντούδε + 1Χ” σε απόδοση 5,75 που βλέπω.

Μετά περνάμε στον αγώνα της Φλουμινένσε με την Γκοϊανιένσε. Εδώ περιμένω μια Φλουμινένσε να μπει δυναμικά στο ματς. Τα τρία τελευταία εντός ήταν όλα g/g και όβερ ενώ και στα τρία είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη η Γκοϊανιένσε έχει δεχτεί γκολ στα 3/4 εκτός έδρας ημίχρονα ενώ έχει σκοράρει στα δύο ματς εκτός και όχι πάνω από ένα γκολ.

Με τα παραπάνω δεδομένα θα πάρω το ειδικό ” όβερ 1,5 γκολ στο ματς + Φλουμινένσε να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο + Γκοϊανιένσε άντερ 1,5 γκολ” σε απόδοση 3 που βλέπω.

Τέλος πάμε και στο ματς της Ιντερνασιονάλ με την Φλαμένγκο. Οι γηπεδούχοι έχουν εντός 3/4 g/g με τα δύο να είναι από το ημίχρονο ενώ οι φιλοξενούμενοι (με νέο προπονητή απόψε) έχουν 3/5 g/g εκτός (με τα δύο να είναι από το ημίχρονο).

Το παιχνίδι για εμένα ξεκινάει από το g/g κάτι που επιβεβαιώνει και η παράδοση όπου έχουμε 4/5 g/g και όβερ 2,5. Εκτός από αυτό βλέπω και πολλή ένταση στα μεταξύ τους ματς με 4 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 5 ενώ είναι και οι δύο ομάδες που έχουνε καλούς μέσου όρους καρτών. Με τον Machado στην σφυρίχτρα περιμένω να δούμε τουλάχιστον 6 κίτρινες στο ματς αλλά και κόκκινη.

Να μην τα πολυλογώ , μου έχουν προκύψει δύο ειδικά. Το ταπεινό ” g/g + όβερ 5,5 κάρτες + όβερ 1,5 κάρτα η κάθε ομάδα ” (το τελευταίο είναι η επιλογή ”να δεχθούν και οι δύο ομάδες από 2 κάρτες τουλάχιστον”) που δίνει απόδοση 3 και ένα πιο μπαρουτιασμένο με το ειδικό ”g/g ημιχρόνου + κόκκινη + όβερ 5,5 κάρτες” σε απόδοση 19!

Οπότε έχουμε και λέμε.

Θα παίξω σε μονό αποδεκτό το ματς της Κορινθιάνς. Μετά θα ρίξω δυάδα το ειδικό σε Φλουμινένσε και το 3άρι σε Ιντερνασιονάλ. Τέλος θα ποντάρω και μονό το 19αρι στο ίδιο ματς.

Αύριο μπορεί δείτε ένα 2ο update με κάποιες νέες επιλογές τις οποίες θέλω να ξαναδώ ενώ το βράδυ θα είμαι chat να δούμε το πρώτο Βραζιλιάνικο!

UPDATE 2!!

Καλησπέρα! Δεν ευστοχήσαμε πάλι καθώς πετύχαμε μεν το μπετ σε Ιντερνασιονάλ στη δυάδα αλλά η Φλουμινένσε πήγε και έχασε.

Ομολογώ πως κανένας δε περίμενε αυτό το διπλό.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια για ποντάρισμα.

Το πρώτο είναι πάλι από τη Βραζιλία όπου παίζουν δύο ομάδες που δεν είναι και στα καλύτερά τους. Η Μποταφόγκο που έρχεται από 3 σερί ήττες θα αντιμετωπίσει μια Αβαί που έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία πέντε. Οπότε περιμένω ένα παιχνίδι δυνατό που θα θέλουν να πάρουν τη νίκη σαν τρελές και οι δύο.

Μόνο g/g τα εντός έδρας παιχνίδια της Μποταφόγκο ενώ και η Αβαί έχει 6 σερί g/g. Ξεκινάω οπότε από το g/g στο ματς και θα το συνδυάσω με κάρτες μιας και περιμένω πάνω από 5 κάρτες στο παιχνίδι αλλά και από 2 κάρτες τουλάχιστον η κάθε ομάδα. Ο Ρέφερι είναι τίμιος έχοντας μέσο όρο φέτος λίγο κοντά στις 7 κάρτες ανά μάτς ενώ στα ματς της Αβαί βλέπουμε συχνά ξύλο στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχοντας πάρει 2 κόκκινες στα δύο τελευταία.

Το ειδικό ”g/g + όβερ 5,5 κάρτες + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα” σε απόδοση 4,25 θα μπει στο παιχνίδι μου!

Μετά περνάμε σε ένα ματς που θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να παρακολουθήσετε. Μιλάμε για το Αυστραλία – Περού όπου η νικήτρια θα πάρει τη πολυπόθετη θέση στο Μουντιάλ. Το ματς θα γίνει στο Κατάρ αλλά οι φίλοι του Περού έχουν φροντίσει να το κάνουν έδρας τους.

Όπως πολλοί θα έχετε διαβάσει , 12,000 φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Καλύτερη ομάδα το Περού στα μάτια μου και περιμένω προσωπικά να πάρει τη πρόκριση σε ένα ματς που θεωρώ ότι θα είναι κλειστό χωρίς πολλά γκολ (αφήστε που εκείνη την ώρα θα έχει και γύρω στους 34 βαθμούς στο γήπεδο). Το Περού έχει 4 συνεχόμενα άντερ στα τελευταία 4 επίσημα ματς και περιμένω κάτι παρόμοιο απόψε παίρνοντας τη πρόκριση , ας το πούμε επαγγελματικά, δηλαδή με κανένα 0-1 ή 0-2.

Η Αυστραλία θα επιδιώξει το γκολ αλλά θα έχει το νου της στα μετόπισθεν σε έναν αγώνα που είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν με τα Εμιράτα όπου ήταν και το φαβορί. Από εκεί και πέρα περιμένω κάρτες στο ματς με το Σλοβένο ρέφερι να είναι από αυτούς που τις βγάζουν πιο εύκολα από άλλους σε παιχνίδια Εθνικών ομάδων (ειδικά με τα τάκλιν των Περουβιανών).

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2018 όπου κέρδισε 2-0 το Περού και είχαν βγει 6 κάρτες. Περιμένω κάτι παρόμοιο. Αν θα πάει παράταση το ματς θεωρώ ότι θα γίνει μόνο με γκολ , δηλαδή κάτι σε 1-1, οπότε με βάση τα παραπάνω έχω καταλήξει σε κάποια ειδικά. Το πρώτο είναι το ” άντερ 3,5 + Γκολ Περού + όβερ 4,5 κάρτες + οβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα” σε απόδοση 3,45”.

Το 2ο είναι κάτι που αφορά τον τερματά του Περού. Είναι από αυτούς που κάνουν καθυστερήσεις και άμα κερδίζει το Περού θα την πάρει τη κάρτα. Σε απόδοση 15 θα παιχτεί το ειδικό ”2 + κάρτα ο Π. Γκαλέζ”.

Οπότε μονά και δυάδα τα μικρά σε Βραζιλία και Αυστραλία ενώ θα πάρω και το μονό του τερματά στο 2ο ματς.

Τα λέμε το βράδυ στο chat να δούμε τη ματσάρα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS