1407

Skotostrious

Αυτοκράτορας στους βασιλικούς στάβλους…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ στο Ασκοτ , όπου το υπερθέαμα από τις αγωνιστικές επιδόσεις επισκιάστηκε από το πρωτόγνωρο θέαμα των άδειων κερκίδων και της απόλυτης σιγής στο τεράστιο στάδιο. Σημεία των καιρών με τα οποία πρέπει να συμβιβαστούμε.  Ας δούμε λοιπόν τι επιλογές έχουμε στην δεύτερη μέρα του φεστιβάλ.

Στη δεύτερη κούρσα του προγράμματος, μια ιπποδρομία για τριετή άλογα σε απόσταση 1 mile 2 furlongs , ανάμεσα σε αρκετές ενδιαφέρουσες συμμετοχές αυτή που ίσως ξεχωρίζει λίγο παραπάνω στις τρέχουσες αποδόσεις, είναι ο RUSSIAN EMPEROR, εκπρόσωπος του κορυφαίου σύγχρονου εκπαιδευτή Aidan O’ Brien. Εχει πολύ λίγα μίλια στα πόδια του καθώς έχει κάνει μόνο 3 αγώνες άλλα κατάφερε γρήγορα να πάρει την πρώτη του νίκη σε ισχυρό handicap στο Naas στη φετινή του επανεμφάνιση, πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το φεστιβάλ με μια δεύτερη θέση σε αντίστοιχη με τη σημερινή Group 3 κούρσα.

Το αναμενόμενο μαλακό έδαφος αναμένεται να το βοηθήσει όπως επίσης και η παρουσία του πολυνίκη τζόκεϋ Ryan Moore.

Στην έκτη ιπποδρομία του προγράμματος, μια κούρσα για διετή νεαρά άλογα, θα στηρίξουμε την συμμετοχή του σπουδαίου αμερικάνου εκπαιδευτή Wesley Ward (κεντρική φωτό), SUNSHINE CITY. Πάντ αξίζει να παρακολουθούμε με προσοχή τα άλογα του καθώς δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και τα φέρνει πάντα με στόχο τη διάκριση ειδικά στα πολύ μικρά σπριντ.

Με την παρουσία του Frankie Dettori στη σέλα η συγκεκριμένη φοραδίτσα που ήδη έχει μια νίκη στο ντεμπούτο της αξίζει τη στήριξη και το σεβασμό.

Συνοπτικά

Τετάρτη 17/06 15:50 Royal Ascot  Hampton Court Stakes : RUSSIAN EMPEROR (3,75)

Τετάρτη 17/06 18:10 Royal Ascot  Windsor Castle Stakes : SUNSHINE CITY (7,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ :513, αρ : 8 / κωδ : 520 , αρ : 20)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious