237

Thassios

Αυτοκρατορικό στην πρωτεύουσα των ΄Ινκας – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Έχουμε καιρό να τα πούμε από εδώ αλλά και από το chat. Η Αλήθεια είναι ότι εξαφανίστηκα λίγο γιατί εδώ και 3 μέρες με έχει ρίξει στο κρεβάτι (ευτυχώς όχι πολύ βαριά) ο Κορονοϊός. Επομένως μου ήταν αδύνατο να καθίσω μπροστά από οθόνη και πόσο μάλλον να συμμετέχω στο chat. Σε ότι αφορά τη στήλη δεν υπήρχε και κάτι που θα έπαιζα , πέρα ίσως από το ματς της Τουρκίας που θα έπαιζα κάρτες λόγω έχθρας με τους Αρμένιους.

Πάμε στα φρέσκα όπου κάτι έχω εντοπίσει και θα τα δούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται μιας και ακόμη δεν είμαι για πολλά.

Ξεκινάω από τη Κόστα Ρίκα όπου έχουμε το παιχνίδι της Σαπρίσα με την Λιμπέρια. Πείτε μου ένα λόγο εδώ ρε παιδιά που δίνουν outsider το g/g. Η Σαπρίσα εντός έδρας έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς ενώ από την άλλη η Λιμπέρια έχει (μαζί με την Χερεντιάνο) έχει τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και έχει σκοράρει 10 γκολ σε 3 εκτός έδρας ματς.

Οπότε το g/g έχει αξία σε απόδοση 2, ενώ μου αρέσουν και το g/g ημιχρόνου (3 στα 3 εντός η Σαπρίσα) αλλά και το όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Λιμπέρια. Σε απόδοση 5,5 και τα δύο.

Μετά πάμε σε ένα ντέρμπι που λίγοι ξέρουν. Φυσικά εδώ είναι Betsellers και όταν μιλάμε για Περού και άλλες Λατίνες τα γνωρίζουμε καλά τα λημέρια. Στο Περού λοιπόν έχουμε το ντέρμπι του Νότου ανάμεσα στην Σιενσιάνο και την Μελγκάρ.

Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων ξεκίνησε όταν και οι δύο ομάδες ανέβηκαν στη πρώτη κατηγορία και ήταν οι ομάδες με μεγάλη δημοτικότητα εκτός αυτών με έδρα τη Λίμα. Εκτός από αυτό η Σιενσιάνο (η αλλιώς Κούσκο) ανήκει σε μια πόλη που θεωρείτε ότι ήταν η πρωτέουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας , γι’ αυτό και βρίσκεται εκεί το Μάτσου Πίτσου ενώ από την άλλη η Μελγκάρ (Αρεκίπα αλλιώς η ονομασία) θεωρείτε η πόλη των πλουσίων μιας και είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη του Περού ενώ έχει και το μεγαλύτερο ΑΕΠ.

Οπότε υπάρχει και μια κόντρα μεταξύ των πληθυσμών για το ποιος είναι πιο ”αυτοκράτορας”. Δε ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. Δηλαδή μιλάμε για ένα ”αυτοκρατορικό” ντέρμπι στο πρωτεύουσα των Ίνκας. Μέχρι στιγμής δεν ακουμπούσα το συγκεκριμένο ζευγάρι γιατί δεν έβλεπα πολύ ένταση μεταξύ τους. Στο τελευταίο παιχνίδι όμως άναψαν πολύ τα αίματα και θεωρώ ότι αναζωπυρώθηκε για τα καλά η κόντρα.

Το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5 και το κόμπο δίνει 26 (από το φτιάξε αγορά αυτό). Αυτά τα δύο θα παίξω.

Κλείνοντας πάμε και στους Ευρωπαίους όπου έχουμε ντέρμπι στη Β’ Ισπανίας ανάμεσα στην Οβιέδο και την Χιχόν. Τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν ένταση αλλά λείπει η κόκκινη κάρτα. Σήμερα ο ρέφερι (Adrian Cordero Vega) είναι ιδανικός γι’ αυτό ενώ η Οβιέδο φέτος τα κάνει πόλεμο τα ματς αφού έχουμε δει 3 κόκκινες στα 4 παιχνίδια της.

Πολύ χαλαρά πονταρισμένο το ειδικό ”όβερ 5,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη ” σε απόδοση 6.

Αυτά από εμένα κύριοι. Πραγματικά τα έφτυσα για να γράψω τη στήλη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά βλέπω κι αυτά τα θλιβερά γεγονότα που εξελίσσονται ακόμη μια φορά στη χώρα μας και ξέρετε η θλίψη και το άγχος δεν βοηθάνε στην ταχύτερη ανάρρωση.

Καλό Σαββατοκύριακο!

UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Δεν ευστοχήσαμε πάλι σε κάποιο bet από τη προηγούμενη στήλη και έτσι συνεχίζει να μεγαλώνει η ζημία στη στήλη.

Αν κάτι αξίζαμε , αυτό ήταν τα γκολ της Λιμπέρια αφού είχε πολλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα.

Πάμε λίγο στα γρήγορα σε δύο ρισκαδόρικα μπετ σε έναν αγώνα. Μου αρέσει πολύ τη δεδομένη στιγμή το ζευγάρι Περού – Βραζιλία γι αυτό και θα κάνω δύο πονταρίσματα. Περιμένω ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις , γκολ αλλά και κάρτες.

Η Βραζιλία σαφώς ανώτερη , περιμένω να σκοράρει άνετα μιας και το Περού δεν έχει την άμυνα που μπορεί να την σταματήσει. Επομένως μιας και το ξέρει η ομάδα του Reynoso αυτό , περιμένω να ψάξει το γκολ κι αυτή και όχι να ταμπουρωθεί πίσω. Πέρα από αυτό θα ψάξει και μια δυνατή και καλή εμφάνιση γιατί στο εσωτερικό της χώρας , σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο , γίνεται ο κακός χαμός (θα τα πούμε σε κάποια στήλη στο ΣΚ που έρχεται).

Το ματς για εμένα ξεκινάει από 0-2 , 0-3 και άμα μπορέσει να σκοράρει ένα γκολ το Περού ενώ περιμένω ένταση και πάθος.

Στις κάρτες έχουμε Αργεντίνο ρέφερι επομένως δεν θα διστάσει να βγάλει κάρτες στους Βραζιλιάνους που βρίσκω εξαιρετικές αποδόσεις. Τέλος βλέπω και πέναλτι στο παιχνίδι μιας και βγαίνει αρκετά στα μεταξύ τους ματς ενώ η Βραζιλία είναι ομάδα που πατάει εύκολα περιοχή και παίρνει συχνά (πήρε και με τη Βολιβία).

Με όλα τα παραπάνω λοιπόν θα κάνω δύο πονταρίσματα υψηλών αποδόσεων και αν έρθουν θα έχουμε μια καλή νίκη. Με 2 μοναδούλες και ένα παιχνίδι θα πορευτώ λοιπόν όλη την εβδομάδα , περιμένοντας να έχουμε επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Παρακάτω βλέπετε τα δύο ειδικά (το 2ο είναι στη καρτέλα bet request) :

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS