1132

Billaras

Αυτό ήταν…deja vu!

Σαν…deja vu ήταν αυτό το χθεσινό. Δεν έχει να κάνει ότι έχασα, σιγά τα αυγά, ούτε πέντε μονάδες δεν έχασα. Είναι που δεν κέρδισα! Και είναι σαν deja vu γιατί και περίπου πριν ένα μήνα είχε συμβεί κάτι ανάλογο αν θυμάστε, τότε που…έσκουζα γιά καιρό. Δείτε την φωτό της στήλης, ειναι η αρχική διαλογή της Παρασκευής στην Kingbet. Μετά, θυμηθείτε τι έγραφα χθες! “Θα βγουν από 3 ως 6, ιδανικό το 50%, είναι θέμα χημείας και τύχης”.

Πόσα εγγλέζικα είχα; Επτά χθες, ένα σήμερα. Τι έγινε στα επτά χθεσινά; 3-1-3. Οσα περίμενα. Ακριβώς. Ξαναδείτε την φώτο. Δεν έπαιξα Αουγκσμπουργκ που επεσήμανα ότι το σκέφτηκα την Παρασκευή στο update, δεν έπαιξα τα δύο μοναδικά “μικρά” που είχα και επίσης σκέφτηκα και ανέφερα κι εδώ (under Λιντς και over Σασουόλο) και από τα επτά εγγλέζικα διάλεξα τα τέσσερα.

Δύο από Παρασκευή, δύο χθες. Οταν στα επτά παίζεις τα τέσσερα, “σκάνε” 3-1-3 (Ν-Ι-Η) και πιάνεις το ένα, ε….το κέρατό μου. Με δύο κερδίζω, υπερδιπλασιάζω. Με τρία βγαίνει σούπερ μεροκάματο, μεγάλη νίκη. Και οκ, δεν έχω να πω κιχ γιά Πλίμουθ (που έτσι κι αλλιώς ήταν τελευταία στις προτιμήσεις μου) ή Μπράντφορντ (η μεγάλη απογοήτευση, τραγική, ανέστησε την Καρλάιλ κυριολεκτικά).

Να μην πω και γιά την Κάρντιφ; Να μη πω. Δεν άξιζε νίκης, την αδικει η ήττα στο 95′ (κουνέλι του τερματοφύλακα) αλλά τι 1-1, τι 1-2, δεν θα άλλαζε και κάτι. Οκ, άμα έχεις ρέντα κάτι τέτοια τα παίρνεις, αλλά βάση εικόνας δίκαιο θα ήταν το 1-1.

Οπότε ποιό μου έμεινε; Λέιτον-Σκάνθορπ… Μέσα σε 4 μέρες (Τρίτη-Σάββατο), η Λέιτον κάνει μιά (μία!!!) τελική στο στόχο σε 190′ λεπτά με τις καθυστερήσεις.

Με Στιβενέιτζ και Σκάνθορπ. Και έρχονται 0-0 και 1-1. Αντι 0-2 και 0-2 και δύο κερδισμένα και από νωρίς και με πρώιμη κιόλας. Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα τα χθεσινά: https://www.youtube.com/watch?v=AghfaYBIcwQ . Αμα βρείτε άλλη φάση εκτός απ΄το γκολ της, σφυρίχτε μου. Και δεν δίνεται και ένα πέναλτι στην Σκάνθορπ (δεν υπάρχει η φάση στα στιγμιότυπα).

Υπερβάλλω; Δείτε εδώ και της Τρίτης με τη Στιβενέιτζ: https://www.youtube.com/watch?v=bl33FaxDL_U . Σε 190 λεπτά με τα χασομέρια, ένα δοκάρι (με Στιβενέιτζ) και το γκολ (με Σκάνθορπ). Αυτά έκανε η Λέιτον, αλλά…δεν έχασε. Κλείσαμε.

Μιά βλέπω τα στιγμιότυπα, μιά βλέπω το πινακακάκι με την διαλογή στη φωτό, μιά βλέπω τις τριάρες των Μπέρτον και Μπάρνσλεϊ και Μπρίστολ Σίτι (πάλι καλά πλήρωσε η τελευταία) και μετά…ανάβω τσιγάρο απ’ τα νεύρα μου.

Ολος ο κόσμος χτυπιόταν χθες με την Ατλέτικο (τα βάρεσα κι εδώ τα καμπανάκια), εγώ κοπανιόμουν με σημεία του 3+, εκ των οποίων τα μισά έβαλαν…τρίμπαλο και εγώ έπαιξα τα άλλα. Τουλάχιστον η Σκάνθορπ, στο λαιμό μου έκατσε…

Το κλείνω εδώ. Οταν μου αξίζει να χάσω, να χάσω. Οταν μου αξίζει να κερδίσω, ας κερδίσω. Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω.

Χθες χάθηκε μιά μεγάλη ευκαιρία, η δεύτερη φετινή. Ετσι το βλέπω.

Πάω στο σήμερα. Η διαλογή μου στην εφημερίδα, επειδή δεν φαίνεται στην φωτό, είχε Σαουθάμπτον over, Στρασβούργο 2 (και ίσως over), Χάρτμπεργκ Χ-2, ΠΑΟ g/g και Γουέστ Χαμ 2 (το τελευταίο από τα οκτώ συνολικά εγγλέζικα).

Σήμερα τα σκάναρα πάλι όλα. Κι αυτά και όλα τα άλλα.

Πέταξα το over στη Σαουθάμπτον. Και χωρίς πολλές σκέψεις. Κράτησα τα άλλα τέσσερα. Και τι πρόσθεσα;

Τότεναμ στο 2,80 (και μάλιστα με συνδυαστικό g/g πάει στο 5,50, από το “φτιάξε αγορα” συμφέρει), λίγο κοίταξα Αϊντραχτ που τη βλεπω 4,33, αρκετά Μπέτις στο ντέρμπι της Σεβίλλης στο 3,75 και τέλος, στο g/g του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (2,20) πρόσθεσα και το Λάρισα-Ολυμπιακός g/g (2,05) και Βόλος-ΑΕΚ (1,95 το g/g εδώ).

Και έκλεισα. Με αυτά ασχολήθηκα.

Ξεσκαρτάρισμα τώρα.

Παίζω σίγουρα δύο μονά. Χάρτμπεργκ στο draw no bet στο 5,50 (βαζω dnb γιατί δεν υπάρχει πρώιμη). Μιά χαρά φόρμα, μιά χαρά παράδοση, η Ραπίντ ρηχά νερά. Και Τότεναμ στο combo που είπα. Διπλό με g/g (από το φτιάξε αγορά γιά τυχόν πρώιμη), επίσης στο 5,50.

Παίζω μια “χαμήλη” δυάδα με τα g/g σε Λάρισα (2,05) και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (2,20 το g/g).

Πάει κι αυτό.

Και μετά; Μετά κρατάω Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ αυτά σε μονά και δυάδα. Εδώ έχω και τυχόν πρώιμη. Αφήνω δηλαδή Στρασβούργο και Αϊντραχτ. Να δούμε πως θα βγει η μέρα. Εσεις ξαναδείτε τα, ο λόγος που αναφέρω πάντα όλη μου τη διαλογή και το σκεπτικό βήμα-βημα, γιά εσάς γίνεται. Αίντραχτ άφησα γιατί βλέπω ένα κόμπιασμα τελευταία δύο ματς και Στρασβούργο άφησα επειδη οκ, με νέο προπονητή είναι η Ρεν και όλο και κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Νέα στήλη την Τρίτη, καλά Κούλουμα, τα λέμε αργότερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras