3112

Billaras

Βάζουμε την πρώτη…

Αντε να ξαναμπαινουν μπροστά οι μηχανές. Καλα αράξαμε, ελάχιστα ασχολήθηκα (ως φίλαθλος εννοώ, γιατι στοιχηματικά καθόλου) με τις εθνικές, αλλά τώρα αρχίζει το καλό. Με εξαίρεση την περσινή χρονιά (που σε όλα τα επίπεδα…εξαιρείται), κάθε χρόνο αυτή η εποχή είναι η καλύτερη γιά στοίχημα. Απο τώρα ως μέσα Δεκέμβρη, ένα δίμηνο. Γιατί και πάμε με αλεπάλληλα ματς και οι ομάδες έχουν συμπληρώσει τον “σωστό” αριθμό αγώνων γιά ασφαλή συμπεράσματα.

Με μιά επισήμανση όμως, που αφορά στο σήμερα και το αύριο: Οπως έγραψα και στις εφημερίδες, από τώρα πατάμε μεν το γκάζι, αλλά όταν ξεκινάς, βάζεις πρώτη, όχι τετάρτη. Θα φορτώσει εν ολίγοις το πράγμα, αλλά μετά από διακοπή οφείλουμε να προσέξουμε πολύ, να βγούμε στη…διασταύρωση πολύ προσεκτικά! Ο λόγος απλός. Η φόρμα. Μελετάμε βάση φόρμας.

Αλλά την φόρμα..προ διακοπής. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, εκεί θα πατήσουμε. Αλλά γιά να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, πάμε συντηρητικά. Νομίζω καταννοητό… Πάμε χωρίς περιστροφές στο παρασύνθημα. Δύο δεδομένα με εξιτάρισαν γιά όλο το τριήμερο. Πρώτον, οι πολλοί νέο τεχνικοί. Από Λίβερπουλ και Σάντερλαντ, ως Νταντί Γιουνάιτεντ και Ντονκάστερ και Ρόδεραμ.

Το άλλο, κάτι που έκαναν οι μπουκ. Εχουν πολλές (πολλές όμως) ομάδες που είναι ψηλά, ακόμα και πρώτες, σε τιμές μεγάλων αουτσάιντερ. Δεν θυμάμαι άλλη φορά πχ τρεις πρωτοπόρους να είναι μεγάλα αουτσάιντερ. Φιορεντίνα-Οστάνδη-Νόρσεπινγκ! Γιά να είναι πρώτες, κάτι κάνουν καλά (γέλια). Γι αυτο και διαφωνω με τον Μακη σημερα που λέει οτι δεν του αρέσει το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα μιά χαρά είναι στα μάτια μου. Η ….να μην την πω διακοπή είναι που με φρενάρει πολύ! Στο νησί είχα βάλει στην άκρη τις Λίβερπουλ, Κρου over, Μπέρι, Πιτέρμπορο, Οξφορντ, Μόρκαμ, Λιντς, Γουέστ Χαμ, Κρόουλι over, Γουότφορντ, κι αύριο τις Γουλβς και Νταντί Γιουνάιτεντ. Ομολογώ ότι προβληματίστηκα και με Ρόδεραμ, Ντόνκαστερ, που'χουν νέους τεχνικούς.

Αλλά δεν θέλω να απλώσω το παιχνίδι μου, οπότε μεγάλο το σβήσιμο. Εσβησα Λίβερπουλ (σέβομαι και την Τότεναμ, το θελα πιό ψηλα το διπλό), Γουότφορντ (δεν με ψήνει και τόσο ως ομάδα), τα δύο over που ανέφερα, 'εσβησα και Γουέστ Χαμ (δεν είναι κορόιδο ο Πούλις να την πατήσει σαν τις “μεγάλες”), κράτησα τα αυριανά γιά… αύριο (Νταντί και Γουλβς), οπότε με πόσα έμεινα; Μπέρι-Πιτέρμπορο-Οξφορντ-Μόρκαμ-Λιντς.

Ας πάει και το παλιάμπελο, φαβορί σε ντέρμπι (Μπέρι) δεν λέει να παίξω, σήμερα καταλήγω στο σβήσιμο της. Και μου έμειναν τέσσερα… Να πάω σε yankee δεν θέλω. Ενα και πολύ ήταν την περασμένη εβδομάδα. Τηρώ την πορεία που χάραξα φέτος. Κάνενα παρολί ως τώρα, κανένα trixie, μονάχα ένα yankee. Και…σε πολύ καλό μου έχει βγει. Θα σβήσω και τη Λιντς.

Γιατί δεν “κολλάει” με τις άλλες. Οι άλλες τρεις έχουν μομέντουμ-φόρμα και δεν είχαν διακοπή. Βασικά και τα δύο. Η Λιντς δεν έχει νίκη εντός και η Μπράιτον είναι αήττητη. Την δοκίμασα μια φορά με Κάρντιφ, έμεινε στο Χ. Θα το αφήσω. Κι έτσι, απλοποιήθηκαν όλα. Μόρκαμ (4.00)-Πιτέρμπορο (3.10)-Οξφορντ (3.10). τα είπα όλα και γιά τις τρεις με την παραπάνω φράση: Φόρμα-μομέντουμ.

Ας το βγάλουν ξανά στο χορτάρι… Πάμε εκτός νησιού. Τα περισσότερα απ΄όσα μ αρέσουν είναι αύριο. Σήμερα έσβησα κάμποσα (Αλτάχ, Χέρακλες, την Θέλτα που είναι αύριο νωρίς, Χέρτα, Καλλονή) και έμεινα..ακριβώς με τρία! Λέουβεν-Ανζέ-Ντάρμσαντ. Δείτε την τραγική φόρμα της Λόκερεν, της Τουλούζ και της Αουγκσμπουργκ. Φυσικά, πάντα προ διακοπής.

Αλλά οκ, δέχομαι να ρισκάρω σε αυτές τις αποδόσεις. Μιλάμε ότι η Ανζέ είναι δεύτερη και η Ντάρμσαντ αήττητη εκτός! Οπως έγραψα και παραπάνω, κάτι θα κάνουν καλά, δεν μπορεί! Κι ετσι, το παιχνίδι μου ολοκληρώθηκε. Τρία από νησί, τρία εκτός νησιού. ΜΟΛΙΣ έξι ματς, όλα μεγάλα, κανένα κάτω απο 3.00. Από εδώ και πέρα, ο καθένας ας αποφασίσει.

Κάντε τη χημεία σας. Εγώ, για να μην ξεπεράσω το ημερήσιο όριο μου, θα ρισκάρω στο νησί και θα παίξω το πρώτο φετινό μου trixie. Κυνηγάω δύο από τρία δηλαδή. Θα το κάνω σπάνια, αλλά είναι αναγκαίο σήμερα. Και λόγω αποδόσεων και λόγω ύπαρξης δεύτερο συστήματος. Κάτι τελευταίο: Σήμερα δεν θα ειμαι στο chat, γιατί…παρότι έχει πολλά ματς, θα πάω γιά ένα ψάρεμα.

Η φωτό της στήλης είναι…χαρακτηριστική και πέρα για πέρα σωστή (γέλια). Αύριο κανονικά νέα στήλη ίδια ώρα και θα είμαι και στο chat. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.820 μονάδες. Ποντάρισμα 17/10: Trixie: Μόρκαμ 2 (4.00)-Οξφορντ 2 (3.10)-Πιτέρμπορο 2 (3.10) . Από 50 μονάδες κάθε δυάδα και 10 η τριάδα. Ολο μαζί 160 μονάδες. Patent : Λέουβεν 2 (4.

75)-Ανζέ 2 (4.20)-Ντάρμσαντ 2 (4.75) με 20 μονάδες σε κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα,σύνολο 70. Και ακολούθως, 45 σε Λέουβεν και Ντάρμσαντ, 50 σε Ανζέ. Ολο μαζί 210 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 370 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.450 μονάδες. Καλό βόλι και μαζευτείτε στο chat παρότι δεν θα είμαι. Εκει είναι το καφενείο σας, το πρακτορείο σας, η παρέα σας, όλα μαζί! Τα λέμε σε ένα 24ωρο (και μην δω καμιά ευχή γιά το ψάρεμα, απαγορεύεται, χεχεχεχε).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras