4108

Billaras

Βάρος σε “ψηλούς” άσους!

Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά σήμερα! Με στοίχημα μεν, αλλά όχι με αποτελέσματα κλπ. Αυτά… πιό κάτω. Θα ξεκινήσω με…διαλόγους. Χθες λοιπόν, μετά από μιά εβδομάδα κούρασης, πήρα τη γυναίκα μου και βγήκαμε γιά φαί, ήταν περίπου 9.45, είδα τα ημίχρονα σε Εσπανιόλ και Λοριάν κι έφυγα. Γύρισα αργά, δεν άνοιξα καθόλου το λάπτοπ, τα αποτελέσματα τα ήξερα εξάλλου.

Οταν έφυγα από το σπίτι μου, τα σχόλια ήταν έξι. Σήμερα, ανοίγω το λάπτοπ να μελετήσω-γράψω και βλέπω σχόλια 41! Λέω μέσα μου “ωχ, πάλι κάποιος έκραξε και απάντησαν άλλοι και πάει λέγοντας”. Αμ δε! Διαβάζω και βλέπω μερικούς φίλους να ασχολούνται με τη στατιστική εμφανίσεως αποτελεσμάτων, με επιχειρήματα, με γνώσεις, διάβασα σχόλια που δείχνουν αν μη τι άλλο ψάξιμο.

Παίδεμα μυαλού που έγραφα προχθές. Ε, ένα θα πω: Μακάρι να το πάλευαν-έψαχναν όλοι έτσι. Χάρηκα πάρα πολύ, μα πάρα πολύ (και αδικούνται αυτά τα σχόλια, ήδη χάθηκαν αφού ανέβασα νέο κείμενο, αν κάποιος έχει όρεξη και χρόνο ας γυρίσει στο χθες και ας τα κοπιάρει στο φόρουμ) που βλέπω ανθρώπους να μιλάνε σοβαρά, με επίπεδο, με γνώση και να το ψάχνουν.

ΑΥΤΟ είναι ένα από τα βασικά που ήθελα να γίνεται σε αυτό το site. Αυτό ήθελα να γράψω γιά εισαγωγή, να εκφράσω τη χαρά μου. Πάμε στο κουμάρι. Χθες ήταν μιά μέρα που μάλλον (συνολικά) ήταν κακή. Δεν αναφέρομαι στα δικά μου, αλλά συνολικά. Εβλεπα τι γινόταν αριστερά και δεξιά (μην παρεξηγηθώ, δεν αφήνω αιχμές) και κατάλαβα ότι λίγοι πληρώθηκαν.

Πχ, δεν θα αδικούσα κανέναν αν έπαιζε Λεβερκούζεν. Στην Ιταλία, τα είδατε επίσης. Κάποιος με είχε κράξει που έπαιξα προ καιρού διπλό Ουντινέζε μέσα στο Τορίνο με την Γιούβε. Τι…έγινε χθες στο Τορίνο; Είδατε. Οπως και τι έγινε στη Ρώμη και στη Λάτσιο.. Αν σταθώ στα δικά μου, πάλι στη χημεία τα χάλασα αρκετά, κάκιστα έκανα πχ που φοβήθηκα έιτε την Γουότφορντ, είτε την Μπρίστολ Ρόβερς.

Γιατί το νησί δεν πήγε κι άσχημα σε ότι αφορά στις μπόμπες. Εκτός νησιού, τρίχες. Εγραψα παραπάνω ότι είδα τα πρώτα ημίχρονα των αγώνων που με ενδιέφεραν. Ε, “είχα πάρει γραμμή” από την εικόνα των 45'. Κακή η Λοριάν, αν την συγκρίνω πχ με την ομαδάρα που είχαμε ποντάρει μέσα στην Σεντ Ετιέν, ήταν..άλλη ομάδα. Και η Εσπανιόλ από την άλλη, δεν χαλάστηκε με το Χ, δεν θέλησε να ρισκάρει.

Δεν μετανοιώνω, σωστά μπετ ήταν, απλώς οι ομάδες δεν έπαιξαν. Μέσα στο πρόγραμμα. Και η ήττα των 383 μονάδων, μικρή ήττα, κι αυτή μέσα στο πρόγραμμα είναι. Χάρηκα γιά την ΜΚ Ντονς (πάλι κάποιος πρόσφατα έκραζε γιά το τάληρο πχ της Ρεάλ στη Βαλένθια, το χθεσινό ντόρτι της ΜΚ όμως θα…πέρασε ντούκου), χάρηκα γιά τον Πανιώνιο (δύο φίλοι χθες νωρίς το σχολίασαν αλλά έκαναν ένα “λαθάκι”, το προσέγγισαν αγωνιστικά, ενώ .

.εγώ όχι και τόσο), αλλά..έμεινα με τη χαρά. Ηθελα απλώς να “διπλώσω” γιά να κερδίσω, μου αρκούσε μιά από τις δύο το βράδυ, αλλά δεν προέκυψε. Ολα καλά, είπαμε, ήττα (μικρή) εντός προγράμματος. Πάμε στο σήμερα… Από χθες σας προϊδέασα, θα δείτε άλλο παιχνίδι. Εχω και 2-3 μεγάλα σημεία-αουτσάιντερ, αλλά είναι περισσότερο fun bets, παρά σοβαρό παιχνίδι.

Αναφέρομαι σε Μπρέντφορντ (ειδικά αφού την βρίσκω και στο 13.00 και η Τσέλσι δεν θα έχει Αζάρ, Λουίζ, Μίκελ στα χαφ και το ματς είναι τοπικό μεγάλο ντέρμπι), σε Λιντς (εδώ απλώς στέκομαι στην δυναμική της γηπεδούχου που σαφώς διψάει και την βρίσκω στο 5.50) και…Γκιμαράες (στο 7.00 τώρα, αναρωτιέμαι γιατί, αναρωτιέμαι δηλαδή πως το ψοφίμι Σπόρτινγκ έγινε άξαφνα…ομαδάρα του 1.

50 με τον -γνωστό μας- Φερέιρα στον πάγκο).  Και κάπου εδώ κλείνουν τα μεγάλα. Στο τέλος θα δείτε ποιά και πως θα τα παίξω. Πάμε στο ζουμί. Μου αρέσουν κάμποσα (μεγάλα σε απόδοση) φαβορί. Και ειδικά γηπεδούχοι. Στέκομαι σε Αμβούργο (2.35), ΠΑΣ Γιάννινα (2.00), Νις (2.40) και εδώ προσθέτω ένα ακόμα, σημερινό, την Μαρίτιμο (2.40). Τέσσερις καλοί άσοι.

Υπάρχει κι ένας μικρότερος αλλά σωστός, η Σαμπντόρια στο 1.65. Εδώ να αναφέρω ότι είχα και έκτο, την Αλκορκόν, αλλά την έσβησα σήμερα. Αρα μένω με πέντε άσους. Προσθέτω στη μελέτη μου και μερικά καλοπληρωμένα over, σε Ουντινέζε, Σεντ Ετιέν, Αταλάντα και Βαγιεκάνο. Και έκλεισα γιά σήμερα, με αυτά πορεύομαι… Γιά Αμβούργο, Νις, ΠΑΣ, να πω κατ' αρχάς ότι έχω φρέσκια εικόνα κι αυτό πάντα το μετράω πολύ.

Και των αντιπάλων τους. Είδα πχ το Βέροια-Λεβαδειακός πριν μιά εβδομάδα. Είδα το Βέρντερ-Ντόρτμουντ επίσης. Θεωρώ ότι και οι τρεις ομάδες που κρατάω, παρότι το ένα (Αμβούργο) είναι ντέρμπι, είναι σωστοί. Καλά και οι τρεις αυτές ομάδες, άσχημα (ως πολύ άσχημα) οι φιλοξενούμενες (η Μπορντό και χωρίς επίθεση, ένας της έμεινε). Γιά το πορτογαλικό, τσιγκλίστικα από κάποια πράγματα που είδα σήμερα, είδα τις καλές επιστροφές της γηπεδούχου (4 βασικοί), είδα και την νίκη της φιλοξενούμενης πριν λίγο καιρό στο Λιγκ Καπ κι αυτό μου είπε…κάτι επίσης.

Γιά τα over δεν έχω να σχολιάσω πολλά, δείτε εσείς την στατιστική τους, λίγο το σπανιόλικο φοβάμαι επειδή έχουν και οι δύο απουσίες μεσοεπιθετικά, ίσως τελικά το αφήσω. Ωρα γιά τσιγάρο, λίγο καφέ, τελευταία ματιά και…χημεία. Τους τέσσερις άσους, θα τους ποντάρω όπως σχετικά πρόσφατα που παραλίγο να “γραψουν” όλα. Δυό δυάδες.

Και μαζί, σε (χαλαρή) τετράδα. Εδώ, επειδή το διάβασα σε 1-2 σχόλια, ΜΗΝ μπερδεύεστε, το παιχνίδι μου ΔΕΝ είναι…τετράδα. Είναι οι δυάδες. Απλώς πετάω λίγα ευρώ και στην τετράδα, μπας και! Αυτό είναι όλο. Θα παίξω κι ένα παρολί με τρία over (αρχικά είπα να βάλω δύο και την Σαμπντόρια αλλά αποφάσισα να μην τα ανακατέψω τελικά), και πάπαλα.

Ή μάλλον, θα ρίξω και δύο μονά, δεν θα παίξω την Λιντς (κολλάω στην άριστη εικόνα που είδα πρόσφατα από την Τότεναμ στο ματς με την Γιουνάιτεντ) και θα ποντάρω χαλαρότατα σε Μπρένφορντ και Γκιμαράες. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 26/1: 315 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.885 μονάδες. Ποντάρισμα 27/1: Μονό αποδεκτό: Μπρέντφορντ 1 (13.00), με 30 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Γκιμαράες 2 (7.00), με 45 μονάδες. Δυάδα: Αμβούργο 1 – ΠΑΣ Γιάννινα 1 (4.7) με 160 μονάδες. Δυάδα: Νις 1 -Μαρίτιμο 1 (5.76), με 140 μονάδες. Σε όλη την τετράδα (27.07),  20 μονάδες. Παρολί με over: Αταλάντα-Σεντ Ετιέν-Ουντινέζε (7.45), με 90 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 485 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.400 μονάδες. Είναι σαφές ότι δεν παίζω κανένα…τρομακτικό ποσό (αν δείτε όλο το διήμερο είμαι τουλάχιστον 300 μονάδες κάτω από το συνηθισμένο όριο μου), είναι ακόμα πιό σαφές ότι το βάρος είναι στις δυάδες.

Μιά να βγει, κέρδισα κιόλας. Αυτό είναι το ζητούμενο. Και η χημεία ανήκει στον καθένα σας, αν θέλετε αλλάξτε την. Τίποτα άλλο, ραντεβού με νέα στήλη την Τρίτη, να περνάτε καλά!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras