878

Thassios

Να πάρουν φωτιά τα δίχτυα – UPDATE!

Τελικά δεν τραβάει με τίποτα. Καλημέρα παικταράδες μου!

Δύο παιχνίδια διάλεξα όπου ήταν ματς τελικοί. Ο ένας μάλιστα ήταν ο κορυφαίος τελικός. Κι όμως οι ομάδες δεν δείχνουν το πάθος που θα περίμενε κανείς. Στο ματς της Βραζιλίας βέβαια δεν βοήθησε και το σκορ καθώς είχε λίγο ένταση αλλά ο χθεσινός τελικός ήταν να απορείς.

Δηλαδή πέρα από το στοιχηματικό κομμάτι , δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι οπαδοί έμειναν ευχαριστημένοι με το θέαμα. Πολύ κατοχή , λίγες καλές φάσεις , καθόλου ένταση και σκληρά φάουλ. Θα μπορούσε βέβαια και ο ρέφερι να βγάλει παραπάνω κάρτες αλλά και πάλι δεν θα βοηθούσε καθόλου. Το θέμα εδώ πλέον είναι οι ομάδες και μιλάμε χθες για Λατίνους, ασχέτως αν πολλές φορές οι διαιτητές μας τα κάνουν μαντάρα.

Πριν λίγο καιρό είχα αποφασίσει να κάνω ακόμη πιο σκληρή διαλογή σε ότι αφορά τα παιχνίδια με κάρτες και το έκανα. Πλέον είναι μονόδρομος νομίζω να τις έχω σαν τελευταία επιλογή στο παιχνίδι μου και να επικεντρωθώ ακόμη περισσότερο στα υπόλοιπα ειδικά μέχρι να δω ότι αρχίζουν και στρώνουν.

Πάμε στα φρέσκα με καλή διάθεση.

Τώρα θα μου πεις ‘’Εδώ στοιχηματικά τραβάμε όλα αυτά και εσύ έχεις καλή διάθεση;’’! Φυσιολογικά και εγώ σκατά από διάθεση θα ήμουν αλλά η επιστροφή του στρατηγού μας (Billaras) στον στοιχηματικό πόλεμο μου δίνει πολύ χαρά και όρεξη. (Ου ρε γλείφτη! )  Όσο και αν ήταν σύντομο το διάστημα που έλειπε, παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία να λείπει ο δάσκαλος και να ξέρεις ότι δεν είναι στα καλύτερά του.

Οπότε ναι , έχω πολύ ανεβασμένη ψυχολογία παρόλο που στοιχηματικά είμαι για τα ανάθεμα.  

Σήμερα έχω ξεχωρίσει πάρα πολλά παιχνίδια είτε για κάρτες , είτε για γκολ. Αναφέρω στα γρήγορα τα παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει για κάρτες αφού όπως είπα θα μείνουν τελευταία στη λίστα επιλογής. Στην Ελλάδα έχουμε το ντέρμπι του Βορρά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ , στην Ρωσία έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια σε Ρουμπίν Καζάν (σούπερ παράδοση ) και Τσσκά Μόσχας ενώ στην Ιταλία το βράδυ έχουμε το Νάπολι – Λάτσιο.

Μετά σε 2η διαλογή ας πούμε έχουμε το Λοριάν – Ρεν που είναι μια μάχη της Βρετάνης ενώ αξία μπορεί να βρει κάποιος και στις κόκκινες στα ματς για το πρωτάθλημα της Χιλής που έχουμε καλές αποδόσεις. Ας πούμε το παιχνίδι της Κουρίκο Ούνιδο θεωρώ ότι θα έχει πολύ ξύλο. Στο Αγγλικό ντέρμπι θα απέχω καθώς δεν βρίσκω αξία κάπου ενώ στη Τουρκία ιδιαίτερο είναι το ματς της Μαλάτιασπορ με την Γαλατά καθώς πέρυσι αυτή ήταν ουσιαστικά που στέρησε το τίτλο από την φιλοξενούμενη.

Οπότε μπορεί να έχουμε νεύρα ,ειδικά και μετά από την ήττα από τη Φενέρ στο ντέρμπι. Δείτε τα και εσείς και επιλέξτε άμα σας αρέσει κάτι.

Πάμε τώρα σε όλα τα υπόλοιπα ειδικά και αναφέρω τι μου αρέσει για να περάσουμε μετά στη διαλογή.

Ξεκινάω από τη Γαλλία όπου το μεσημέρι έχουμε το Μονακό – Στρασβούργο. Η Μονακό μετά και την σπουδαία νίκη επί της Σοσειδάδ όπου της έδωσε την πρώτη θέση στο ομίλους είναι καιρός να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα όπου θέλει να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία.

Έχει την ψυχολογία με το μέρος της και θεωρώ ότι θα κερδίσει σήμερα , όχι όμως τόσο εύκολα όσο λένε οι αποδόσεις. Το Στρασβούργο είναι καλή ομάδα και θα της βάλει δύσκολα και βλέπω να σκοράρει στο ματς. Στα 6 εκτός έδρας ματς έχει 4 g/g ενώ από την άλλη η Μονακό έχει 3 στα 4 τελευταία εντός g/g πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 νίκες. Οπότε αντί για τον άσσο του 1,65 , προτιμώ να κρατήσω το κόμπο 1 + g/g που με πάει στο 3,50.

 Λίγο η απουσία τους βασικού κεντρικού αμυντικού Badiashile της Μονακό και λίγο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει το Στρασβούργο νομίζω ότι θα μας δώσουν γκολ. Στο 3,75 το g/g + οβερ 3,5 είναι ακόμη μια επιλογή ενώ ακόμη πιο ψηλά είναι το anytime score 2-1 σε απόδοση 4,25.

Παρόμοιο ματς με πολλά γκολ ίσως δούμε και στο Μπορντό – Μπρέστ όπου στατιστικά οι δύο ομάδες δείχνουν να σκοράρουν και να δέχονται εύκολα γκολ.

Η Μπορντό έχει 6 σερί g/g εντός ενώ η Μπρέστ εκτός έδρας έχει μόνο g/g. Εδώ έχουμε στο 3,25 το g/g + όβερ 3,5.

Το βράδυ στην Γαλλία έχουμε το Μαρσέϊγ – Τρουά. Οι γηπεδούχοι είναι απογοητευμένοι μετά την ήττα από τη Γαλατά αφού αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League. Η Τρουά από την άλλη είναι σίγουρα κατώτερη ομάδα αλλά σκληρό καρύδι.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως αρκετές φορές έχει καταφέρει να προηγείται στο ματς αν και η εικόνας της γενικά δεν είναι καλή και καταφέρνει να μην πάρει τη νίκη μετά. Εκτός έδρας έχασε με ανατροπή από την Λυών κι αυτό με κάνει να γλυκοιτάζω το να σκοράρει πρώτη σε απόδοση 3,20. Βέβαια όποιος θέλει μπορεί να πάρει και ανατροπή αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα έχει ψυχολογία ώστε να μπορέσει να το φέρει τούμπα η Μαρσέϊγ.

Η παράδοση των ομάδων δείχνει γκολ πάντως και τις περισσότερες φορές να έχει προηγηθεί η Τρουά.

Προχωράμε και πάμε στην Ιταλία όπου έχουμε ένα παρόμοιο ματς για ανάλυση με αυτό της Μονακό. Αναφέρομαι στην Μίλαν που υποδέχεται την Σασουόλο και θα πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στην κορυφή μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα.

Έχει ψυχολογία μετά και την νίκη μέσα στην Ατλέτικο αλλά το σημερινό παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο μας λέει ο άσσος του 1,55. Η Σασουόλο είναι επικίνδυνη ομάδα και το είδαμε πριν μερικές αγωνιστικές όταν κέρδισε με 1-2 μέσα στην Γιουβέντους. Τα τελευταία 7 παιχνίδια που έπαιξε είναι όλα g/g+ όβερ 2,5 ενώ και η Μίλαν είδαμε πίσω να μην πατάει καλά αφου δέχτηκε 4 γκολ από την Φιορεντίνα.

Η Τελευταία ήττα εντός για το πρωτάθλημα ήταν πέρυσι αφού φέτος δεν έχει χάσει ακόμη. Τότε είχε χάσει μαντέψτε από ποια; Από την Σασουόλο με 1-2. Μου αρέσει το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 3,75 ενώ και το να έχουμε ανατροπή στο ματς στο 6,25 είναι μια καλή απόδοση. Βλέπουμε ανατροπή στο σκορ συχνά στα ματς της Σασουόλο. Τέλος και το anytime score 2-1 μου αρέσει σε απόδοση 3,5 εκτός αν κάποιος βλέπει να την ‘’κάνει’’ η Μίλαν οπότε μπορεί να επιλέξει το 1-2.

Στην Ολλανδία περιμένω αρκετά γκολ στο Τβέντε – Φέγενορντ. Φυσικά κάτι τέτοιο βλέπουν και οι μπουκ και έτσι δεν έχουμε αξία στα γκολ. Αυτό που μου αρέσει είναι το g/g  ημίχρονου σε απόδοση 3 αφού έχουν καλούς μέσους όρους που σκοράρουν και δέχονται γκολ. Στα 6 ματς εντός έχει 2 g/g ημιχρόνου η Τβέντε ενώ 3 από τα 6 εκτός έδρας έχει η Φέγενορντ.

Στο 4,33 η απόδοση μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή.

Στην Δανία έχουμε το Μπρόντμπι – Ράντερς όπου μπορεί να δούμε ωραία πράγματα. Ομάδες που σκοράρουν , ομάδες που κάνουν ανατροπές και γενικά η παράδοση μας δείχνει κάτι τέτοιο και σήμερα. Είναι από τα παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε ρίσκο και να στοχεύσουμε και  σε μεγάλες αποδόσεις.

Ξεκινάω από το g/g + οβερ 3,5 που βρίσκω σε απόδοση 3,5. Μετά κρατάω την ανατροπή σκορ υπέρ της Μπρόντμπι σε απόδοση 9 ενώ άμα το συνδυάσω και με όβερ 4,5 πάει στο 21 (σε περίπτωση που δούμε καμία διπλή ανατροπή και κανένα 3-2 σκορ).

Τέλος πάμε στην Νορβηγία όπου θα μπούμε σε έναν κυνήγι σκόρερ. Τι εννοώ;;; Στο πρωτάθλημα έχουμε δύο σκόρερ που κοντράρονται στο ποιος θα βγει πρώτος.

Ο Ένας είναι ο Olsen της Λίλεστρομ που πέτυχε χθες χατ τρικ και έφτασε στα 25 γκολ και έπιασε στην πρώτη θέση τον αντίπαλό του Omoijuanfo της Μόλντε που όμως παίζει σήμερα απέναντι στην τελευταία Μπραν που καίγεται για βαθμούς και έχει την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Την τελευταία φορά που παίξανε πέτυχε 3 γκολ ο επιθετικός της Μόλντε και περιμένω να κάνει τα πάντα και σήμερα για να σημειώσει πάνω από 1 γκολ.

Καίγονται για βαθμοί οι γηπεδούχοι ώστε να προλάβουν τα μπαράζ ενώ η και η Μόλντε άμα νωρίτερα έχει χάσει η Μπόντο Γκλίμτ έχει ελπίδες για πρωτάθλημα. Περιμένω ματς με πολλά γκολ και θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του ο παικταράς μας. Στο 4 να σκοράρει 2+ γκολ ενώ στο 14 να πετύχει από 3 και πάνω. Εναλλακτικά καλή απόδοση είναι και το 7 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα και κράτησα. Μεγάλη στήλη με αρκετές επιλογές. Πάμε τώρα να δούμε τι θα κρατήσω. Καταρχήν θα πάρω μια βαρβάτη δυάδα με g/g + Οβερ 3,5 σε Μονακό και Μπρόντμπι. Μετά θα ποντάρω και την ανατροπή σκορ σε Μπρόντμπι. Σε Μίλαν θα πάρω μονό το anytime score 2-1 καθώς φέτος είναι πολύ δυνατή στην έδρας της και δεν βλέπω να γκελάρει πάλι.

Τέλος θα πάρω ακόμη μια δυάδα με κόκκινες κάρτες σε Τσσκά Μόσχας και Πόρτο. Το πρώτο δεν χρειάζεται συστάσεις ενώ στο 2ο έφαγα ένα σπρώξιμο από το καλό μου φίλο στη Σέριφο. Πάνω που τα λέγαμε μου λέει ‘’ Ρε μήπως τα βρει σκούρα η Πόρτο;;’’ και όντως κάθισα και τα έβαλα κάτω και θεωρώ ότι θα ζοριστεί η Πόρτο με την καλή Γκιμαράες.

Όταν ζορίζεται η Πόρτο αρχίζει το ξύλο. Ρέφερι σούπερ έχω και ομάδες με ψηλό μέσο όρο σε κάρτες. Οπότε μια δυάδα με κόκκινες και έκλεισα για σήμερα.

Τα λέμε στο chat ας ελπίσουμε με μπόλικο live!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Πάμε να κλείσουμε αυτόν τον αναθεματισμένο μήνα με ένα σημερινό ειδικό μπετ που προέκυψε μελετώντας λίγο τα στατιστικά (γκολ και στα δύο ημίχρονα έχουμε συχνά στα παιχνίδια τους ενώ με καρτάκια ρέφερι και μέσους όρους πάνω από 2 κάρτες στο 2ο ημίχρονο οι ομάδες).

Οπότε θα πάω με το ειδικό ”γκολ και στα δύο ημίχρονο + οβερ 2,5 κάρτες στο 2ο ημίχρονο”. Λόγω χρόνου δεν θα κάνω παραπάνω ανάλυση παρά μόνο θα σας πω ότι το μπετ θα το βρείτε στη καρτέλα ”Bet Request΄΄.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS