1091

Thassios

Βαθμό να πάρουν και ας μείνουν με δέκα! – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Χθες περίμενα περισσότερα νεύρα στο Ελληνικό ντέρμπι αλλά τελικά άργησε να ανάψει το ματσάκι ενώ και η άμεση ανατροπή του Παοκ δεν βοήθησε. Πάντως από νωρίς στο Τούρκικο τα παιδιά έκανα τη δουλειά και έτσι πήραμε κάποια λίγα κέρδη.

Σήμερα όπως σας ενημέρωσα ανεβάζω στήλη για αύριο ενώ θα είμαι και συνοπτικός όσο γίνεται λόγω της ημέρας.

Θα μείνουμε όπως εδώ και πολύ καιρό πιστοί στα παιχνίδια που προσφέρουν δύναμη και ‘’ξύλο’’ αφού μας έχουν φέρει εδώ και λίγο καιρό από πάνω.

Αύριο ξεχώρισα έξι τέτοια παιχνίδια από τα οποία και κατέληξα σε δύο για ποντάρισμα . Τα παιχνίδια ήταν τα εξής : Κοσέντζα – Πεσκάρα , Έλτσε – Ατλέτικο , Ζιλ Βιθέντε – Φαρένσε , Παρι – Λανς , Πορτιμονένσε – Ρίο ‘Άβε και Μίλαν Μπενεβέντο.

Από αυτά λοιπόν τα παιχνίδια είχα να κάνω τη διαλογή μου και αναφέρω πολύ γρήγορα γιατί κατέληξα στα δύο που θα δείτε. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά φάουλ και κάρτες είναι το ματς που ανέφερα για την Β Ιταλίας αλλά η μάξιμουμ απόδοση που βρίσκω είναι 2,85 και δεν θα δεχτώ την έκπτωση. Στο Έλτσε – Ατλέτικο η κάθε ομάδα θέλει το ματς για διαφορετικούς λόγους και θεωρώ ότι θα έχει πολλές μονομαχίες σκληρές αλλά ο ρέφερι που βάλανε στο ματς είναι κάτω του μετρίου και καλό είναι να το αφήσω για το live.

Οπότε έτσι απλά μείναμε στα τέσσερα ματσάκια . Τα δύο στη Πορτογαλία και τα ματς των Παρί και Μίλαν.

 Στη Παρί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αφού θα έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό για το σεντόνι μετά την ήττα. Το θέμα είναι όμως πως δεν είναι και τόσο άνετη στο πρωτάθλημα ενώ και η Λανς έχει δοντάκια και θέλει να παραμείνει στην 5αδα.

Άμα δεν της βγει από νωρίς το ματσάκι μπορεί να αρχίσουν τα νεύρα και να δούμε καμία κόκκινη. Ο Ρέφερι είναι ο κατάλληλος για να την δείξει και οι αποδόσεις προκαλούν. Πάντως εδώ υπάρχει και ο φόβος να δούμε κανένα 2-0 από νωρίς και να κλαίμε το μπετ.

Το ίδιο μπορεί να πάθουμε και στο ματς της Μίλαν όπου καίγεται για βαθμούς ώστε να μην μείνει εκτός 4αδας.

Σε μια περίοδο που η Μίλαν έχει δύο σερί ήττες έρχεται αντιμέτωπη με μια ομάδα που καίγεται για τη σωτηρία της μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει φέρει και οι δύο ομάδες έχουν πάντα κόκκινη κάρτα στη παράδοση. Ο Ρέφερι της αναμέτρησης δεν φημίζεται για ‘’κοκκινάκιας’’ ωστόσο στο τελευταίο του παιχνίδι που ήταν ανάμεσα στην Ρόμα και την Αταλάντα έδειξε 6 κίτρινες και 2 κόκκινες.

Είναι οπότε φορμαρισμένος και νομίζω πως δεν θα την κρατήσει στο τσεπάκι σε ένα ματς κόλαση. Όπως είπαμε όμως όλα θα πάνε στράφι άμα από νωρίς πάρει κεφάλι με μεγάλη διαφορά η Μίλαν.

Μετά από σκέψη και θα κρατήσω το ένα από τα δύο και θα είναι το Ιταλικό. Αυτό γιατί έχουμε ομάδα που καίγεται για τη σωτηρία και το προτιμώ ενώ και η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερά της με αποτέλεσμα, θεωρητικά πάντα, να είναι μικρότερες οι πιθανότητες να ξεφύγει το σκορ.

Πάντως στο Γαλλικό θα το τσεκάρουμε στο live όπου θα έχουμε και εικόνα του σκορ.

Τέλος μου έμειναν τα δύο Πορτογαλικά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην τη πατήσω όπως συμβαίνει με αυτό το πρωτάθλημα και βγει κόκκινη σε αυτό που άφησα. Θα επιλέξω για ποντάρισμα το ματς της Ζιλ Βιθέντε με την Φαρένσε γιατί έχουμε περισσότερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο δεν αισθάνονται άνετα με το θέμα της σωτηρίας και ειδικά η Φαρένσε.

Οι δύο ομάδες μπορεί να ξεφύγουν σε δύναμη και πολλά φάουλ αφού το έχουμε δει φέτος και από τις δύο με την γηπεδούχο να έχει 4 κόκκινες φέτος και την φιλοξενούμενη να έχει 6. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που άφησα και το άλλο Πορτογαλικό αφού η Πορτιμονένσε εκεί είναι από τις ήρεμες ομάδες της κατηγορίας ενώ έχει και αέρα βαθμών. Στο δικό μας τώρα διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Helder Malheiro που είναι καρτάκιας ενώ φέτος έχει δείξει 5 κόκκινες σε 15 ματς.

Στο 3,70 η κόκκινη κάρτα είναι μια χαρά απόδοση.

Με αυτά τα δύο θα κινηθούμε λοιπόν πριγκέιμ όπου είναι προτιμότερο και για τις τέσσερις ομάδες να μείνουν με δέκα παίκτες παρά να χάσουν το ματς. Στο ματς της Μίλαν που μου αρέσει αρκετά θα κάνω δύο πονταρίσματα. Ένα ποντάρισμα τις ομαδικές κόκκινες κάρτες (σε περίπτωση που γίνει χαμός) ενώ θα πάρω και το ειδικό ‘’οβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη ‘’ καθώς θεωρώ ότι η κόκκινη θα έρθει από δεύτερη κίτρινη.

Στο Πορτογαλικό θα πάμε με την απλή κόκκινη κάρτα ενώ θα παίξω και μία ανατροπή σκορ στην Ιταλία όπου βλέπουμε πολλές τελευταία στο πρωτάθλημά τους. Εγώ θα επιλέξω το ματς της Σπέτσια με την φιλοξενούμενη να είναι αυτή που θέλει πιο πολύ το ματς και αν τυχόν βρεθεί πίσω στο σκορ μπορεί να δούμε καμιά τούμπα (κάτι που έχουν κάνει στα 2 από τα τρία τελευταία μεταξύ τους).

Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω. Αύριο θα τα πούμε στο chat λιγότερες ώρες απ’ ότι συνήθως αφού είναι Μεγάλο Σάββατο.

Καλή Ανάσταση σε όλους και Καλό Πάσχα με υγεία!

UPDATE!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

Καλημέρα παικταράδες μου! Χρόνια Πολλά σε όλους και σας εύχομαι υγεία και του χρόνου να είστε γεροί να το γιορτάσετε όπου επιθυμείτε χωρίς κανένα περιορισμό.

Σήμερα θα κάνουμε ένα γρήγορο update γιατί δεν έχω πολλά παιχνίδια όπως χθες για να κάνω ανάλυση και επιπλέον ήδη πολλοί τσιμπάτε πετσούλα από το αρνί και δεν είστε για να διαβάζετε μεγάλα κατεβατά.

Δύο παιχνίδια ξεχώρισα για δύναμη και ‘’ξύλο’’. Πρώτο είναι το βραδινό παιχνίδι στο Πριγκηπάτο ανάμεσα σε Μονακό και Λυών όπου είναι τελικός αφού η Λυών ουσιαστικά κυνηγάει την Μονακό και την έξοδο στο Champions League.

Η Παράδοση των δύο ομάδων είναι γεμάτο κόκκινες αφού στα τελευταία 6 ματς είχαμε 5 κόκκινες κάρτες με το τελευταίο παιχνίδι να είναι το πρόσφατο ματς κυπέλλου όπου ανάγκασαν μέχρι και την Stephanie Frappart να δείξει κόκκινη κάρτα. Σήμερα σφυρίζει ο Clement Turpin που σαφώς είναι καλύτερος για κάρτες αν και τελευταία παρουσιάζεται πιο χαλαρός.

Θα ποντάρω τις ομαδικές κόκκινες χωρίς όμως να τις φορτώσω εξαιτίας της φόρμας του ρέφερι.

Το άλλο παιχνίδι έρχεται από την Ιταλία σε ένα ματς που η Σασουόλο υποδέχεται την Αταλάντα. Η γηπεδούχοι το μόνο κίνητρο που έχουν είναι να πιάσουν στην 7η θέση τη Ρόμα που οδηγεί στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα την τετράδα.

Σίγουρα το πιο λογικό σενάριο είναι να δούμε περισσότερο θέαμα παρά ξύλο στο ματς αφού και οι δύο ομάδες παίζουν παρόμοια και φουλ επιθετικά αλλά βλέπω ότι στα δύο τελευταία ματσάκια της Αταλάντα είχαμε νεύρα και 3 κόκκινες κάρτες και μπορεί αν δεν δούμε κανένα 0-3 από νωρίς να έχουμε παρατράγουδα. Εξάλλου αυτό που μου έκανε τελικά το κλικ να ποντάρω  είναι οι τρομερές αποδόσεις (άκου 13 ομαδική κόκκινη κάρτα) ενώ και ο ρέφερι είναι σούπερ για παιχνίδια που ξεφεύγουν σε πολλά φάουλ αν και θα πάμε χαλαρά.

Τίποτα άλλο για σήμερα (θα τα ρίξω και μια χαλαρή δυάδα). Αν θέλει κάποιος μπορεί να δει και δύο g/g ημιχρόνου σε Δανία 2η κατηγορία στο ματς της ΑΒ με τη Μπρονσόι αλλά και στην Αργεντινή το βράδυ μεταξύ της Σα Λορέντζο και της Γοδόι Κρουζ.

Καλό Πάσχα λοιπόν ! Σήμερα επιβάλλεται η μέρα για πολύ φαΐ αλλά έχετε και ανοιχτές τις ειδοποιήσεις γιατί εδώ στο Betsellers είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι και ας κρατάμε το αρνί στο χέρι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS