989

Billaras

Βαριά καρδιά, βαριά χέρια…

Παραμένω με την ίδια διάθεση. Εχω μαυρίσει. Αλλος μπορεί να το παίρνει ελαφρά, δεν ξέρω, δεν μπαίνω στην ψυχοσύνθεση κανενός, ούτε τον κρίνω. Μιλάω γιά εμένα.

Οσο οι φωτιές είναι εδώ, όσο χάνονται δάση, περιουσίες, οξυγόνο και βλέπουμε ζωντανά την ολική καταστροφή της Βόρειας Ευβοιας, όταν ξυπνάω και η πρώτη μου έγνοια είναι να δω τι γίνεται στα μέτωπα, δεν μπορώ να λειτουργήσω φυσιολογικά.

Μιά φυσιολογική μέρα κοντά στα μέσα Αυγούστου στην Αθήνα με 38 βαθμούς θα ήταν “ξυπνάω, καφεδακι, μελετάω ξανά όσα έχω ήδη δει, γραφω, παίζω (λίγα) και το μεσημερι ξαπλάρω ή πάω και γιά μιά βουτιά εδώ κοντά ως τις 8 και το βράδυ μπαλίτσα και ματσάκια και στοίχημα”.

Τώρα εχω κάνει ή θα κάνω τα μισά από τα παραπάνω και απ’ αυτά που τελικά έκανα, έγιναν και με το ζόρι.

Ποιά μελέτη, ποιό στοίχημα, ούτε καν σκέψη γιά μπάνιο, το βράδυ το ένα μάτι θα βλέπει ματς και το άλλο θα βλέπει Open και φωτιές! Τι να λέμε λοιπόν…

Τελος πάντων, στα γρήγορα θα τα πάμε. Η δουλειά είναι δουλειά.

Είχα σημειώσει από χθες 4-5 ματς και αυτά έγραψα στην σημερινή Kingbet. Σάλφορντ, Μάνσφιλντ, Καρλάιλ, Πόρτσμουθ και την Μπράντφορντ αύριο.

Φυσικά γιά προκριματικά Champions League ή Europa League ή Conferens League ούτε λόγος. Τα είδα μεν, τα προσπέρασα δε. Μόνο το Λιγκ Καπ μου έκανε. Και θυμίζω ότι και πέρυσι το Λιγκ Καπ είχε (καλό)πληρώσει. Το Σάββατο πέρασε η Χαλ με ντόρτι, ισοπαλία στην χαλαρή “πρεμιέρα”. Αξιζε και η Μπράντφορντ, έχασε μαλιά (γιά να είμαι ακριβής, έπιασε άντερα ο τερματοφύλακας της Εξετερ).

Τώρα, είχα αυτά τα πέντε, σήμερα μου “γυάλισαν” λίγο και Γουόλσολ και Μπόλτον. Εσβησα τα περισσότερα. Καρλάικ πρώτα, πολύ τραβηγμένο. Μετά Πόρτσμουθ γιατί έκανε 9 ωρες ταξίδι στο Φλίτγουντ και ο προπονητής μίλησε γιά κούραση και rotation. Μετά άφησα και τα δύο που είδα σήμερα (θα τα βλέπουμε στο live). Οπότε, έμειναν τρία….

Σάλφορντ-Μάνσφιλντ-Μπράντφορντ (αύριο).

Το αυριανό είναι…εύκολη επιλογή. Στο draw no bet στο 4,50 το κρατάω σε μονό. Τα δύο σημερινά οριακά τα παίζω. Γιατί; Μα γιατί μας…πήρανε χαμπάρι. Χθες όταν τα έγραψα γιά την Kingbet, είχα Μάνσφιλντ στο 3,30 και Σάλφορντ στο 3,40. Τώρα έχουμε 2,90 και 3,00. Αξία δεν υπάρχει, απλά είναι τίμια. Πρέστον κόντραρα και προχθές (φωτό από το 1-4 της Χαλ), η Μάνσφιλντ το έχει το ύψος και ο Κλαφ θα το κυνηγήσει το παράσημο πρόκρισης απ’ τον πάγκο.

Η δε Σάλφορντ, τα ξέρετε, είναι η πλέον φιλόδοξη ομάδα, με χρήμα και τους πρώην της Γιουνάιτεντ στη διοίκηση, όταν η Ντέρμπι είναι στο έλεος του Θεού, φέρνει μόνο ελεύθερους λόγω εμπάργκο και το Λιγκ Καπ μοιάζει ως πολυτέλεια. Και έχει…Ρούνεϊ στον πάγκο!

Μονά-δυάδα αυτά, μονό στο draw no bet η Mπράντφορντ αύριο και κλείσαμε.

Και πολλά έγραψα. Τα λέμε το βραδυ στο chat, τουλάχιστον εκεί ξεχνιόμαστε λίγο.

Μόνη ευχή, είναι στην επόμενη στήλη (Παρασκευή μεσημέρι μάλλον, μιάς και μετά έχουμε το διήμερο της Παναγιάς) να μιλήσουμε μονάχα γιά μπάλα και στοίχημα. Να έχει τελειώσει ο εφιάλτης…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras