4376

Billaras

“Βατό”- χαλαρό παιχνίδι!

Δεν ήταν νικηφόρο το “ζέσταμα” χθες, αφού η Λοριάν ναι μεν κέρδισε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μονακό, σε ματς που ένα γκολ θα τα έκρινε όλα. Το έβαλε η Κλερμόν, δεν ήρθε η δυάδουλα μου, αλλά…το'χα ξεχάσει με τη λήξη των αγώνων. Ηταν ένα -όπως το ονόμασα- ζέσταμα. Δέχομαι να παίρνω πάνω από 2000 μονάδες την Τετάρτη και να δίνω πίσω τις…80! Και επειδή πάντα από τη φύση μου βρίσκω τη θετική πλευρά, είπα μέσα μου και κάτι σαν “καλά έγινε και έχασες χθες, δεν γίνεται Σάββατο στα λεφτά σου, Κυριακή κέρδος, Τρίτη κέρδος, Τετάρτη κέρδος, καλύτερα που έσπασε η αλυσίδα τώρα”… Η αλήθεια είναι ότι το γκάζι δεν θα το πατήσω σήμερα.

Ούτε χαλαρός θα είμαι, αλλά ούτε και στην πρίζα. Κάπου στη μέση. Οτι έγραφα και πριν μιά εβδομάδα, γράφω και τώρα: Θέλω να συνδυάζω-αν γίνεται-νέα κέρδη, με σαφέστατη προφύλαξη των ήδη κερδισμένων. Ούτε θα πω “αράζω”, ούτε θα πω “ορμάω”. Και έτσι να τελειώσει η σαιζόν, μιά χαρά είμαι. Ας γίνουν μόνο “αψιμαχίες” με τους μπουκ από εδώ και πέρα (καταλαβαίνετε, στο στυλ “πάρε πέντε-δώσε τρία-πάρε τρία-δώσε πέντε”).

Δεν καίγομαι. Κι αν είναι να'ρθει κάτι καλό, ας έρθει…. Τι έχω ξεχωρίσει γιά σήμερα; Χθες βράδυ έκατσα και τα χώρισα σε κατηγορίες. Τα “μικρά” (από 1.50 ως 1.95), τα “μεσαία” (απο 2.00 ως 2.60), τα “μεγάλα” (καθαρά αουτσάιντερ δηλαδή) και τα..χινάρια! Εχουμε κι αυτά στο μενού τέτοια εποχή. Στην 1η λίστα έχω τις Σαμπντόρια, Γκλάντμπαχ, Αρσεναλ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ρόμα over και Θέλτα.

Στην 2η λίστα έχω Μούρθια, Γουέστ Μπρομ και Τσέστερφιλντ. Στην τρίτη λίστα έχω Στουτγάρδη και Μπόλτον. Και στα χινάρια έχω Πάλας-Φλίτγουντ-Ασκολι-Χαρτλπουλ-Λας Πάλμας. Αυτά είναι όλα μαζί. Οταν έφτιαχνα αυτή τη λίστα (αυτός ο τρόπος είναι καλός γιά ξεδιάλεγμα), διαπίστωσα το εξής: Οτι έχω λίγα “μεσαία” που είναι και η…καλύτερη λίστα.

Αυριο πχ έχω και Σαν Πάουλι και Εσκισεχιρ, και Σοσο και Ουντινέζε. Εχω περισσότερα. Επίσης διαπίστωσα ότι αύριο έχω και καλύτερα χινάρια (Ινγκολσταντ-Αταλάντα-Βαλενσιέν-Χερέθ). Και ότι…αντίθετα, έχω πολύ λιγότερα μικρά, κυρίως κάτι over. Οπότε…σαν να μου αρέσει αύριο η μέρα πιό πολύ… Το ξεδιάλεγμα ξεκινάει ως εξής: Από το…λόττο.

Τις ισοπαλίες. Είναι εννιά σε όλο το διήμερο. Θέλω πέντε καλές. Να κάνω ένα σύστημα λόττο, να περάσει καλά το διήμερο, με…έξτρα αδρεναλίνη. Είναι σαφές ότι έχω χαλαρώσει πλέον και επιτρέπω και καμιά παρασπονδία, κανένα…τρελούτσικο μπετ. Λέω να πάρω δύο εγγλέζες (Πάλας και Φλίτγουντ), να πάρω και μιά Λας Πάλμας και από αύριο να πάρω Χερέθ και Αταλάντα.

Τα αυριανά είναι τα…πιό πιθανά και..όχι τόσο καθαρά! Φυσικά, μιλάμε γιά λόττο, οπότε…διαλέξτε εσείς αν θέλετε άλλους “αριθμούς”. Εγώ πήρα αυτούς τους πέντε! Αρα, στο χέρι ένα σύστημα ισοπαλιών διημέρου και φέυγουμε από αυτά. Πάω στα ασόδια. Θα σβήσω από τα μεγάλα την Στουτγάρδη γιατί η απόδοση της πλέον δεν με καλύπτει.

Οταν το σημείο “ανοίγει” σε μπουκ στο 6.50 και τώρα είναι μαξ στο 4.80 στο ανταλλακτήριο (και 4.50 σε μπουκ), ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και να έρθει, δεν αξίζει. Από τα μεγάλα λοιπόν, κρατάω Μπόλτον. Και κίνητρο έχω (λέω “έχω” καθότι η ομάδα μου), και φόρμίτσα έχω και η Σάντερλαντ είναι σκασμένη και με απόντες στα χαφ πολλούς (ειδικά του Λάρσον, όταν είδα ότι θα λείπει, χάρηκα, θα λείπουν όλα τα στημένα).

Στο σακούλι η ομάδα μου. Πάω στα “μεσαία”. Είναι τρία. Γουέστ Μπρομ (περιμένουν την Βίλα με…άγριες διαθέσεις στο ντέρμπι και θα είναι τεράστια γιορτή αν την…υποβιβάσουν κιόλας), Τσέστερφιλντ (εδώ κάνω τα στραβά μάτια στην απόδοση, αλλά οκ, τρεις νίκες σερί η ομάδα, κίνητρο σωτηρίας, αδιάφορη η άλλη, σοβαρές ελπίδες γιά την Τσέστερφιλντ αφού οι άλλες που καίγονται έχουν ζόρικο πρόγραμμα) και Μούρθια (υλικό κακό δεν έχει και καίγεται, η Σαμπαντέλ σφυρίζει αδιάφορα).

Θα πετάξω την Μούρθια. Κάνω τα στραβά μάτια γιά την Τσέστερφιλντ, αλλά…μου δίνει και το δικαίωμα να το κάνω, έιναι σε φόρμα! Η Μούρθια είναι χάλια, γιατί να ποντάρω στο μπάζο περιμένωντας δώρο από την Σαμπαντέλ; Οχι, την αφήνω. Αρα, δύο στο χέρι από “μεσαία”. Και κλείνω με τα “μικρά”. Είναι έξι. Θέλτα, Ρόμα over (αν αναρωτιέστε γιατί δεν πάω στο διπλό εδώ, θα σας πω ότι μέσα στο μυαλό μου έχω την Ιντερ 3η και κινούμαι βάση αυτού), Γουένσντεϊ, Αρσεναλ, Γκλάντμπαχ και Σαμπντόρια.

Ποιά θα πετάξω; Κανένα. Θα κάνω δύο χαλαρά παρολί. Η χημεία κι εδώ, φυσικά και μπορεί να αλλάξει από εσάς. Οπότε, έκλεισα γιά σήμερα. Ενα μονό (Μπόλτον, να μπορώ να κάνω και trading), ένα σύστημα ισοπαλιών διημέρου, μιά…δυάδα μεσαίων να παιχθέι ατόφια και δύο παρολί από τα έξι “μικρά”. Αυτό θα είναι το παιχνίδι μου. Ομως, επείδη θέλω να…προλάβω κάτι, θα παίξω από σήμερα και μιά καλή αυριανή δυάδα.

Εσκισεχίρ 1-Σοσό 1. Αυτό ναι, θα είναι ένα καλό μπετ. Καλύτερο από όλα τα σημερινά. Η ανάλυση της δυάδας αυτής, αύριο. Προς το παρόν, απλά την βάζω στο παιχνίδι μου…. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 27.770 μονάδες. Ποντάρισμα 28/4: Μονό αποδεκτό: Μπόλτον 2 (3.95), 90 μονάδες. Δυάδα: Γουέστ Μπρομ 1-Τσέστερφιλντ 2 (5.25), 110 μονάδες. Παρολί: Γκλάντμπαχ 1-Σαμπντόρια 1 -Ρόμα over (4.

85), 130 μονάδες. Παρολί: Αρσεναλ 2-Γουένσντεϊ 2-Θέλτα 1 (6.67) 100 μονάδες. Σύστημα 3-4-5 ισοπαλιών: Πάλας (3.25)-Φλίτγουντ (3.20)-Λας Πάλμας (3.20)-Αταλάντα (2.40)-Χερέθ (3.10), από 24 μονάδες σε κάθε τριάδα (σύνολο 240), από 10 σε κάθε τετράδα (σύνολο 50) και 5 στην πεντάδα. Ολο μαζί 295 μονάδες. Δυάδα Κυριακής: Σοσό 1-Εσκισεχίρ 1 (5.5), 205 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 930 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 26.840 μονάδες. Κλείσαμε. Μην σας…τρομάζουν οι 930 μονάδες, οι 205 είναι αυριανές (που σημαίνει ότι το υπόλοιπο παιχνίδι μου θα είναι πολύ λίγοτερο αύριο). Αρα, με 725 μονάδες σήμερα κάνω και ένα νορμάλ παιχνίδι και παράλληλα ένα…χαλαρό παιχνίδι. Παίζω με καλά κέρδη, άρα και…παρολί βλέπετε και σύστημα ισοπαλιών βλέπετε, γενικά…πιό προσιτό παιχνίδι σε πολλούς, κάτι που σπάνια κάνω.

Είπαμε. Μπαίνουμε Μάιο, η σαιζόν είναι καλή, επιτρέπω και…παρασπονδίες (με μέτρο). Ραντεβού στο chat…αργά, γιατί νωρίς, 4-7, θα είμαι στο www.betradio.com! Θα κάνουμε “μαζί” το live σήμερα!! Οπότε…στήστε αυτί και κάντε μας παρέα στο ράδιο 4-7. ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras