1204

Μάκης Μηνδρινός

Βγαίνει μια δυάδα

Χαιρετώ! Δεν ήθελε να πληρώσει το Σάββατο, η Γουλβς έδειχνε ότι το έχει στο Μπράιτον προηγήθηκε 3-1, αλλά τελικά πήγε στο 3-3 το ματς. Ξέρω ότι αρκετοί το πληρώθηκαν με πρώιμη, οι περισσότεροι απ’ ό,τι κατάλαβα, οπότε αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.

Στην κάβα από τη στιγμή που επέλεξα συγκεκριμένη εταιρία και έπαιξα με 0% γκανιότα, δεν μπορούσα να το περάσω ως κερδισμένο.

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, την κάβα προφανώς καλό είναι να τη βλέπουμε πράσινη και με κέρδη, αλλά είναι περισσότερο για να βλέπουμε τη διαχείριση. Εννοείται ότι από τη στιγμή που ξεκινάει το ματς, ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. Θέλω να πω, ακόμα και να μην το χες παίξει στη bet365 για να πληρωθείς με πρώιμη, ε, αν βλέπεις ότι κερδίζεις 3-1, κάνε τις καλύψεις σου.

Πάμε παρακάτω. Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο από το Νησί, οι αναβολές λόγω κορωνοϊού συνεχίζονται, αλλά προκύπτουν 1-2 σημεία.

Στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ έχουμε δύο τοπικά ντέρμπι, το σημερινό Τότεναμ – Μπρέντφορντ και το Γιουνάιτεντ – Σίτι την Τετάρτη. Το πρώτο δεν με απασχολεί, το δεύτερο το περίμενα πιο ισορροπημένο βάσει της εικόνας των ομάδων αυτή την περίοδο.

Και οι δύο είναι καλά, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, το ματς είναι νοκ άουτ και γίνεται στο Ολντ Τράφορντ, οπότε θα περίμενα τον άσο να είναι μάξιμουμ στο 3,00. Το 3,50 θεωρώ ότι είναι λάθος, η Γιουνάιτεντ έχει δείξει ότι αποκτά σταθερότητα και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτή τη στιγμή είναι η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ (μαζί με τη Λίβερπουλ αλλά με ματς λιγότερο)!

Στη Λιγκ 2 για κάποιο λόγο είναι φαβορί η Μάνσφιλντ στο εντός με τη Σάλφορντ.

Εξ αναβολής, αποψινό. Η Μάνσφιλντ μόλις το Σάββατο νίκησε πρώτη φορά φέτος εντός έδρας (4-0 την Πορτ Βέιλ) μετά από 11 αγώνες (1-6-4 έχει πλέον). Προφανώς δεν λύθηκαν όλα της τα προβλήματα, ενώ έχει και μία από τις χειρότερες εντός έδρας άμυνες του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό. Σημαντικό αυτό γιατί όσα προβλήματα έχει δείξει φέτος η Σάλφορντ ήταν απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Όπως της Λέιτον, το Σάββατο, όπου έχασε 1-0. Η Σάλφορντ έχει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και απέναντι σ’ αυτή την άμυνα της Μάνσφιλντ θεωρώ ότι θα βρει γκολ. Γυρίζει και ο υπερπολύτιμος Χάντερ (6 γκολ, 6 ασίστ). Στο 3,10 το διπλό.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ υπάρχει ένα Σόλιχαλ – Τσέστερφιλντ. Η Τσέστερφιλντ αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, με τρεις σερί νίκες, τέσσερα σερί χωρίς να δεχθεί γκολ και το Σάββατο νίκησε τη… Σόλιχαλ 1-0.

Στο 4-1-0 ο απολογισμός της στα 5 τελευταία. Και δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Σάτον (τρίτη στη βαθμολογία) και Γουέιμαουθ. Η Σόλιχαλ δεν είναι στα καλύτερά της, τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Το διπλό άνοιξε πάνω από 3,00, τώρα έχει πέσει στο 2,75.

Αυτά τα ολίγα. Λέω να ρίξω δύο μοναδούλες στη δυάδα. Ή εναλλακτική είναι το No Bet. Δείτε τα και αποφασίστε.

Τα λέμε ξανά την Παρασκευή με Κύπελλο.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος