2104

Μάκης Μηνδρινός

Βγαίνουν τα κομπιουτεράκια

Καλημέρες! Ως την Παρασκευή το απόγευμα είχε… σιγήσει ο τόπος. Γκολ με το σταγονόμετρο, σερί under, no goal και μετριότατα παιχνίδια από πλευράς θεάματος. Αλλαγη σκηνικού από το βραδινό της Παρασκευής (Σερβία – Ελβετία 1-2) και μετά. Ματσάρες, ανατροπές, πολλά γκολ, από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι Κυριακή βράδυ είχαμε 7 στα 7 over! Και, πλέον, μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική.

Τέσσερα ματς κάθε ημέρα, την Πέμπτη ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων. Οπότε νομίζω καλύτερα θα είναι να τα λέμε καθημερινά. Ως την Πέμπτη, λοιπόν, θα ανεβαίνει κάθε μέρα στήλη. Στα σημερινά, έχουμε φινάλε σε 1ο και 2ο όμιλο: Ουρουγουάη – Ρωσία και Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος στις 17:00 για τον 1ο, Ιράν – Πορτογαλία και Ισπανία – Μαρόκο στις 21:00 για τον 2ο.

Σήμερα είμαστε κομπλέ από τα σενάρια, νορμάλ πράγματα. Τις επόμενες μέρες, όχι μόνο κομπιουτεράκια, επιστήμονας πρέπει να είσαι. Στο Ουρουγουάη – Ρωσία παίζεται η πρωτιά και οι μπουκ το έχουν κόψει στη μέση. Λογικό. Οι Ρώσοι η αλήθεια είναι ότι εμφανίστηκαν καλύτεροι απ’ ό,τι τους περίμενα, τα 8 γκολ που έχουν πετύχει σε δύο ματς (έστω και κόντρα σε Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία) δείχνουν ότι τουλάχιστον επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση.

Και με καλή ψυχολογία. Πολύ πιο σκληρή ομάδα η Ουρουγουάη, νομίζω ότι έχει πολύ ισοπαλία το ματς αυτό. Στο Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος, έχουμε ματς γοήτρου. Πολύ πιο ποιοτική ομάδα η Αίγυπτος, θεωρώ ότι εύκολα-δύσκολα θα νικήσει και θα αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι. Στο 1.85 το διπλό. Στον 2ο όμιλο, είναι κομβικής σημασίας για Ισπανούς και Πορτογάλους να τερματίσουν πρώτοι.

Είναι ισόβαθμοι, με νίκη κόντρα σε πιο αδύναμους αντιπάλους (Μαρόκο και Ιράν αντίστοιχα) περνούν σήμερα και από ‘κει και πέρα το ποιος θα τερματίσει πρώτος θα κριθεί στο ποια από τις δύο θα επικρατήσει με περισσότερα γκολ διαφορά! Αν νικήσουν με την ίδια διαφορά, πάμε στο Fair Play, στο οποίο αυτή τη στιγμή οι Ισπανοί ευνοούνται (η Πορτογαλία έχει μία κίτρινη παραπάνω).

Χαμός δηλαδή! Και πολύ live. Η αίσθησή μου είναι ότι οι Ισπανοί θα τερματίσουν πρώτοι και οι Πορτογάλοι δεύτεροι. Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να κερδίσεις με περισσότερα από 1 γκολ διαφορά τους αδιάφορους βαθμολογικά Μαροκινούς με την soft άμυνα, παρά τους Ιρανούς που έχουν κίνητρο και έδειξαν αρκετά συμπαγείς. Γράφω ότι είναι κομβικής σημασίας η πρώτη θέση, γιατί ο πρώτος αποφεύγει στα προημιτελικά Γάλλους ή Αργεντίνους (αν περάσουν ως δεύτεροι).

Η μέρα προσφέρεται μόνο για live. Pre-game το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η Αίγυπτος είναι ένα νορμάλ φαβορί. Θέλετε να την συνδυάσετε με κάτι άλλο; Π.χ. την Κροατία ή τη Νιγηρία που παίζουν αύριο. Κάντε ό,τι νομίζετε, δείτε πως βγαίνει το παιχνίδι σας. Προσωπικά δεν θα παίξω τίποτα pregame, όμως στο live ενδέχεται να προκύψουν πράγματα.

Τα λέμε πάλι αύριο.   Μακροχρόνια στοιχήματα Δυάδα Κόστα Ρίκα under 1,5 βαθμός στον 5ο όμιλο (2.10) Παναμάς under 1,5 βαθμός στον 7ο όμιλο (1.70) Μονά αποδεκτά Πρώτος σκόρερ Περού, Πάολο Γκερέρο (3.50) Πρώτος σκόρερ Γερμανίας, Τόμας Μίλερ (4.50) Πρόκριση Σενεγάλη από τον 8ο όμιλο (2.25) Βραζιλία – Ισπανία – ζευγάρι τελικού (19.00) Βραζιλία κατάκτηση (5.

00) Δυάδα – LOST Σουηδία τελευταία 6ου ομίλου: 3.60 Ιαπωνία τελευταία 8ου ομίλου: 2.50 FunBet Ουρουγουάη – Αίγυπτος forecast (8.00) – LOST  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος